1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Blacc El x Kriswontwo - Clap, Snap, Rock, 12"

LP'er

Blacc El x Kriswontwo - Clap, Snap, Rock, 12"

DKK 99,95
Varen er på lager og i vores butik
Den engelsksprogede, dansk-sydafrikanske rapper Blacc El har det sidste år været en fast del af DJ Static's tour-crew i forbindelse med udgivelsen "Rolig Under Pres". Sammen med sin ven og kollega Kriswontwo udgør de en farlig, spændende og original hip-hop duo, der ikke går på kompromis med deres opfindsomme flows og kreative hip-hop beats.

I starten af året blev Kriswontwo sendt til Los Angeles af Red Bull Music Academy og efter en intens uge, havde han pludselig produceret en hel EP. Sammen med Georgia Anne Muldrow havde de to fundet en særlig gnist, der hurtig blev antændt.

Kriswontwo har i samarbejde med Blacc El og storebror Nappion, leveret opvarmnings-gigs for Quadron på Vega samt Shaka Loveless i Pumpehuset. Begge steder gik det helt amok hvor de to rappende, syngende og synkron-dansende brødre forførte et publikum, der ikke kunne få hænderne ned.

Nu har Kriswontwo og Blacc El skabt EP?en "Clap, Snap, Rock" , som er en melodisk, positiv, afrikansk intoneret hiphop-energibombe på 5 numre, der udkommer 16. september på Per Vers' pladeselskab Mixed Ape Music.

Selskab: Mixed Ape Music
Released: 2013

Side A
1 Enter the Groove
2 Clap, Snap, Rock (featuring Kay Young)
3 F.W.P (featuring Jaleesa)

Side B
1 Keep My Kool (featuring Nappion)
2 Subtronic Voltage (featuring Felix De Luca)
3 Do It (DJ Static ft. Blacc El - Kriswontwo remix)

Relaterede produkter