1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Selo Selo - Syvtommer, 7"

LP'er

Selo Selo - Syvtommer, 7"

DKK 79,95
Denne vare er udsolgt
Bag navnet Selo Selo gemmer sig en duo bestående af sanger og sangskriver Christian Thabane og producer Troels Kampmann Kjær. Musikken på dette projekt tager udgangspunkt i et syret, mystisk, bjergtagende og legende univers.

Christians lyse, udtryksfulde og karakteristiske stemme, falder helt originalt og fascinerende sammen med Troels' gyngende og drømmende kompositioner.

Det er som et filmisk univers, der tager en tilbage til barndommen set gennem en voksen mands øjne. Her føles tankestrømme og drømme så utrolig virkelige, hvilket former Selo Selo?s auditive univers til en blanding af Balstyrko, der møder Fuglekrigen i Kanøfleskoven.

Selvom Selo Selo er et nyt navn, er makkerparret, der står bag, langtfra en usleben diamant på den danske musikscene. Århusianske Christian, der også går under navnet Nappion, har længe været en anerkendt rapper, beatboxer og sangskriver. Det har ført til adskillige samarbejdsprojekter samt optrædener med prominente artister fra både ind- og udland.

Københavnske Troels, der har fungeret under aliaset Exampler i flere år, har ligeledes en større mængde samarbejder på cv'et. Blandt andet har han tidligere produceret hardcore funk-bangers på albummet ?Hunters And Collectors? samt udsendt flere instrumentale plader.

Selskab: Mixed Ape
Released: 2013

Side A
1. Stammerne Blir Ældre

Side B
1. Baggårds Cat
2. Over Stok Og Sten

Relaterede produkter