1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
Bøger og magasiner - Skin Deep, Bog
  • Bøger og magasiner - Skin Deep, Bog
  • Bøger og magasiner - Skin Deep, Bog
  • Bøger og magasiner - Skin Deep, Bog
  • Bøger og magasiner - Skin Deep, Bog

Bøger og magasiner

Skin Deep, Bog

DKK 319,95
Denne vare er udsolgt
I årtier har tatoveringer været stærke symboler på bande-scenen i Los Angeles. De sorte og hvide tatoveringer med genkendelige bandesymboler vises på medlemmernes ansigter, hals og andre steder på kroppen, hvilket gør deres banderelation. Dette kan betyde forskellen mellem liv og død på de gader han bevæger sig på.

Hvad betyder denne fremtrædende billeddannelse for de mænd og kvinder, der på en eller anden måde prøver at frigøre sig fra bande- livet og starte livet på ny? De selvsamme tatoveringer der tidligere har beskyttet dem mod rivaliserende bander kan nu på mange måder afskære dem for at få et almindeligt job og komme ud af bandemiljøet.

"Skin Deep" er et fotoprojekt, der søger at vise virkningerne af denne igangværende bande konflikt i Los Angeles. Fotograf Steven Burton satte op til at fotografere realistiske portrætter af tidligere bande medlemmer, der forsøger at undslippe død eller fængslet i dette realistiske portæt, hvor han først har fotograferet bandemedlemmer som de ser ud med deres tatoveringer, for der efter at photoshoppen dem "rene" uden deres tatoveringer.

En spændende og anderledes bog.

Relaterede produkter