1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
Twin tuscher til kunst, graffiti, design og arkitekter


Derfor Stylefile
Stylefile markers, en revolution indenfor tuscher til design, kunst, graffiti og arkitektur. Twin tuscher er en generel betegnelse for alkohol-baserede design markers som har både en tyk spids i den ene ende og en tynd i den anden. Run For Cover har igennem mange år solgt twin tuscher og altid jagtet det perfekte ægteskab imellem pris og kvalitet. Twin tuscher er nemlig traditionel set utrolig dyre. Tuscherne fra Stylefile overgår dog langt vores forventninger. Ikke bare er det virkelig billige, men deres kvalitet matcher fuldstændig deres konkurrenter. Der er altså tale om tuscher som burde koste det dobbelte.

En seriøs afsender
Navnet Stylefile er verdenskendt indenfor graffiti-kulturen som forlaget for Europas ældste og mest respekterede graffitimagasin, af samme navn. Så det siger sig selv at der er tale om en tusch som er fantastisk til graffiti-skitser. Men det er ligeledes en tusch som kan bruges af alle andre kreative. Tøjdesignere, grafikere, art directors, arkitekter, tegneserie tegnere, illustratorere og alle andre kreative sind.

Til detaljerede værker
Tuschene findes i hele 124 farver, så hele farvespektret er godt repræsenteret. Tuscherne er specielt gode til at lave meget detaljerede værker med glidende overgang på grund af det brede spektrum.

Det rigtige tilbehør
Twin tuscher er skitse tuscher og altså kun tiltænkt brug på papir og et er vigtigt at bruge det korrekte papir. Layout eller Marker blokke benytter tyndt papir som er coated på bagsiden, således får tuscherne optimale omstændiger for at blandes og papiret et tyndt nok til at du kan se en skitse igennem det. Coatingen sikrer at farverne ikke går igenne. Du kan købe blokkeneher i: A4 og i: A3.

Se vores store udvalg af Graffiti & kunstartikler.
< 1 >
< 1 >