1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Shadow Of Love

ArtMind Gallery og Run For Cover er stolte af at præsentere udstillingen "Shadow of Love" af den danske kunstner Timmi "Oneliner" Mensah.

"Shadow of Love" er en udstilling, der giver publikum chancen for at opleve helt nye udtryk fra kunstnerens "oneliner" pen i en tematisk afsøgen af begrebet kærlighed. En udstilling af originale værker, der illustrerer kærlighedens adskillige afskygninger og facetter. Både kærligheden mellem to, og den objektive opfattelse af hvad kærlighed er. – Timmi Oneliner Mensahs originale limited edition prints inviterer til nysgerrighed, filosofisk eftertænksomhed og et farverigt syn på tilværelsen. Kunsten bærer præg af den kendetegnende oneliner-stil, der er en videreudvikling af graffitiens throw-up bogstaver. Her tager komplekse værker form ved hjælp af blot én ubrydelig streg på papiret, hvor humoristiske og livsbekræftende motiver træder frem.

Det er de underspillede nuancer og klassiske referencer som gør sig gældende i de nyproducerede værker til "Shadow of Love". Med ganske få virkemidler giver kunstneren sit publikum relaterbare billeder, som alle kalder på de simple glæder i livet. Kærligheden gennemsyrer Mensahs drømmende motiver, der manifesterer varme og nærhed i en troskyldig sammensmeltning mellem grafisk perfektionisme, enkelthed og oneliner-stil.

Siden Mensah var ganske ung i 80'erne har han arbejdet med en graffiti stil kaldet "Wildstyle". Denne stil udmærker sig ved, at kunstneren sammensætter ord ved nærmest at "flette" bogstaver sammen, hvilket gør aflæsningen svær at tyde. Evnen til få det komplicerede til at se enkelt ud er blandt andet en af grundene til, at Mensah anses for at være en af Danmarks mest anerkendte kunstnere inden for street art.

Herover ses de værker der er til salg i udstillingen, som kan ses i butikken på Hvidovrevej 80A, 2610 Rødovre