1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Spørgsmål & Svar

Forsendelse


Hvad koster porto?:
Du kan se oversigten af vores portopriser her. Du kan også lægge de varer i kurven du ønsker og herved se hvad portoprisen er.

Har I gratis porto?
Nej, vi har desværre ikke gratis porto uanset hvor meget du køber.

Kan man lægge ordrer sammen og derved spare porto?:
Ja, det kan du godt. Det kræver dog, at du tydeligt skriver det i kommentarfeltet på din bestilling. Så sletter vi typisk portoen på den ene ordre så du kun betaler én gang fragt.

Hvornår modtager jeg mine varer?:
Efter at du har bestilt varer online modtager du en ordrebekræftigelse fra os. Hvis varen er en bestillingsvare (fx. Urban Classics) skal du påregne op til en uges leveringstid. 99% af vores pakker der er bestilt inden kl. 12.00 bliver sendt samme dag. GLS og Post Nord afhenter pakker hos os alle hverdag kl. 13.30.

Returnering af varer

Ombytning/returnering af varer:
Du kan som udgangspunkt altid sende varer retur - enten til andre varer, til et til gode bevis eller få pengene retur. Det kræver dog at varen returneres i samme stand og indpakning som den blev leveret i. Fx. skal tøj altid returneres i de indpakningsposer, de bliver leveret i!
Du har 14 dages returret på dine varer. Er dine returnerede varer ikke returneret i samme stand som de blev leveret kan du IKKE få pengene retur eller ombyttet varen!
Returnering skal ske direkte til butikken og ikke til en pakkeshop eller et posthus. Vi skal modtage varen i butikken. Send IKKE med DAO, da de enten smider pakken udenfor matriklen eller leverer til en pakkeshop!
Hvis du har modtaget en forkert vare end den du har bestilt betaler vi returfragten. Hvis du selv har bestilt en vare, der enten ikke passer i størrelse eller levede op dine forventninger afholder du selv portoudgiften til os.

Butikken

Er alle varer i webshoppen på lager i den fysiske butik?:
Som udgangspunkt ja. Enkelte kategorier er dog bestillingsvarer, hvor du skal påregne op til én uges levering. Det drejer sig om følgende mærker: Urban Classics, Starter, Mister Tee, Wu Wear, Cayler & Sons, Southpole, Brandit og MSTRDS.

Kan jeg reservere en vare / få lagt en vare til side?:
Ja, det kan du. Det kræver blot, at du bestiller varen online og vælger ?afhentning". Så kan du selv hente varen i vores butik, så snart du har modtaget en sms fra os om, at pakken er klar.

Hvordan får jeg besked om min pakke er klar til afhentning?:
Hvis du bestiller med GLS eller Post Nord så modtager du både en sms og en mail, når pakken er klar til afhentning. Når du har afgivet din bestilling i webshoppen modtager du en ordrebekræftigelse. Når pakken er pakket og sendt fra vores lager modtager du automatisk en mail med pakkens trackingnummer. Her kan du følge din pakke.

Gælder de samme priser i butikken som online?:
Ja, i udgangspunkt er priserne ens både online og i butikken. Dog kører vi engang i mellem nogle ekstra tilbud i butikken, som ikke findes online.

Hvornår har I åbent?:
Du finder vores åbningstider her.

Hvor ligger butikken?:
Butikken ligger på Hvidovrevej 80 A, 2610 Rødovre. Der ligger en stor B&O forhandler på Hvidovrevej - tæt på Hvidovre St. Til venstre for den ligger der en indkørsel, du skal gå ned af. Så ligger vi ca. 50 meter nede til venstre.

Diverse

Min dyse er knækket:
Det sker engang imellem at dyserne til spraydåserne er knækket ved levering. Du kan derfor med fordel bruge en af de øvrige medfølgende dyser fra en af de andre spraydåser. Du kan godt bruge den samme dyse på flere forskellige spraydåser.

Spraydåsen er stoppet til / virker ikke:
Det er ekstremt sjældent, at der er fejl på spraydåserne. Hvis du oplever at en spraydåse ikke virker som den skal er det som regel fordi den ikke er rystet godt nok. Husk altid at ryste spraydåsen 2-3 minutter inden brug. Engang imellem sker det at den stopper til. Her kan du med fordel sætte en bredere dyse (en fat cap) på, ryste spraydåsen godt og spraye igen. Så plejer spraydåsen at komme til at fungere igen. 9 ud af 10 gange vi får sendt en "defekt" spraydåse retur fejler den ikke noget. Det er simpelthen fordi den er stoppet til i ventilen.

Kan jeg få en bedre pris, hvis jeg køber mange spraydåser?
Nej, priserne er som de er. Den højeste rabat du kan opnå er 5,- pr spraydåse. Uanset om du køber 10, 50, eller 1000 spraydåser. Årsagen er at normalprisen i forvejen er så lav.

Skal jeg oprette en brugerprofil for at handle?
Nej. Man kan sagtens handle uden en brugerprofil. En brugerprofil giver dig dog mulighed for at slippe for at indtaste din adresse og telefonnummer, hver gang du handler.

Jeg mangler min ordrebekræftigelse på mit køb:
Vi oplever desværre ofte, at de automatiserede ordrebekræftigelser ikke når frem til kunderne. Det skyldes meget ofte at de ender i dit spam-filter. Derfor kan du med fordel tjekke dit spamfilter om ordrebekræftigelsen ligger der. Vi oplever især problematikken med Hotmail og Gmail. Er ordrebekræftigelsen ikke i dit spamfilter hører vi gerne fra dig. Du kan altid maile os på support@runforcover.dk

Vil I sponsorere mit projekt?:
Vi bliver dagligt kontaktet af folk, der har en god idé til et projekt som de leder efter spons til. Desværre kan vi ikke hjælpe alle, så derfor takker vi ofte nej - Men har du et godt projekt som vi bare SKAL deltage i, så mail os en udførlig projektbeskrivelse, så tager vi stilling til om vi vil medvirke efterfølgende.

Hvilken størrelse skal jeg bruge?
Enkelte varer har specifikke cm-mål i produktbeskrivelsen. Dog er de fleste varer uden mål. Langt de fleste varer er standard i størrelserne. Så bruger du fx. str. M normalt, så bør du osse kunne passe en str. M her. Du skal dog være opmærksom på, at tøj der er markeret som fx ?tall" hoody har ekstra længde.

Har du andre spørgsmål så kontakt os her eller ring på 61600436