1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Stylefile Twin Tuscher

Stylefile


Det legendariske, tyske graffiti-magazin Stylefile har brugt 3 år på at udvikle deres helt egne twin tuscher. -Men en spids i hver ende - en bred og en smal. De alkohol-baserede Stylefile markers er kendetegnet ved deres høje kvalitet og gode ergonomiske udformning. Tuscherne laves i hele 124 flotte farver og er kombineret i flere forskellige sæt.

Twin tuscher er velegnede til alle kreative - uanset om du er graffitimaler, grafikter, designer, arkitekt eller bare kreativ generelt. Tuscherne giver mulighed for at lave tegninger med mange detaljer og glidende overgange.

Vi anbefaler at bruge godt papir til dine twin markers, da det både giver et bedre resultat og forlænger tuschernes levetid.

Stylefile


Derfor Stylefile
Stylefile markers er en revolution indenfor tuscher til design, kunst, graffiti og arkitektur. Twin tuscher er en generel betegnelse for alkohol-baserede design markers, som har både en tyk spids i den ene ende og en tynd i den anden. Run For Cover har igennem mange år solgt twin tuscher og altid jagtet det perfekte ægteskab imellem pris og kvalitet. Twin tuscher er nemlig traditionel set utrolig dyre. Tuscherne fra Stylefile overgår dog langt vores forventninger. Ikke bare er de virkelig billige, men deres kvalitet matcher fuldstændig deres konkurrenter! Der er altså tale om tuscher som burde koste det dobbelte.

En seriøs afsender
Navnet Stylefile er verdenskendt indenfor graffiti-kulturen som forlaget for Europas ældste og mest respekterede graffitimagasin, af samme navn. Så det siger sig selv at der er tale om en tusch som er fantastisk til graffiti-skitser. Men det er ligeledes en tusch som kan bruges af alle andre kreative. Tøjdesignere, grafikere, art directors, arkitekter, tegneserietegnere, illustratorere og alle andre kreative sind.

Til detaljerede værker
Tuschene findes i hele 124 farver, så hele farvespektret er godt repræsenteret. Tuscherne er specielt gode til at lave meget detaljerede værker med glidende overgang på grund af det brede spektrum.

Det rigtige tilbehør
Twin tuscher er skitse tuscher og altså kun tiltænkt brug på papir og et er vigtigt at bruge det korrekte papir. Layout eller Marker blokke benytter tyndt papir som er coated på bagsiden, således får tuscherne optimale omstændiger for at blandes og papiret et tyndt nok til at du kan se en skitse igennem det. Coatingen sikrer at farverne ikke går igennem. Du kan købe blokkene her i: A4 og i: A3.

Stylefile

< 1 >
< 1 >