1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Vilkår


Kontakt Run For Cover


Sådan får du fat i os:
OBS - Hvis du kontakter os ang. en ordre - så hav ALTID til ordrenummer klar.
Hvis du skal returnere en vare så husk at bruge vores returformular!

Webshop + butik KBH

Hvidovrevej 80a
2610 Rødovre
Tlf. 6160 0436
E-mail: support@runforcover.dk

Betaling

Run For Cover modtager betaling med følgende kort:
Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Maestro & Diners Club.
Desuden kan du betale med Viabill faktureringsservice.
Du kan læse vilkår for viabill her.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Run For Cover krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Run For Cover sørger for levering med GLS og Post Danmark. Levering tager 1-4 dage. Pakker er altid sendt afsted så hurtigt som det er muligt, men helligdage, sygdom, forsinkelser mm. kan forsinke få leverancer en smule. Vi anbefaler altid at du bestiller gaver i god tid, så en forsinkelse fra posten ikke ødelægger en højtid.
Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Run For Cover kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark/GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Run For Cover naturligvis en ny leverance uden beregning.
Fjernlager: Bemærk at nogle varer fra Urban Classics leveres fra fjernlager og har 1 uges leveringstid. Det står markeret på den enkelte vare. Husk at vælge størrelse, så du ser lagerstatus for den præcise vare.

Reklamationsret

Run For Cover yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Run For Cover indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder kunden selv returneringsomkostninger.

Reklamation og varereturnering + returformular

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Run For Cover
Hvidovrevej 80a
2610 Rødovre
CVR: 31582059
Email: support@runforcover.dk
Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv
Du finder vores retur-formular her - print, udfyld og vedlæg i pakken!

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Run For Cover har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Vigtigt

Run For Cover erstatter ikke CD- og DVD-æsker o. lign. der er gået itu under forsendelsen med mindre der er tale om specialindpakning som digipacks o. lign. som kunden ikke selv har mulighed for at udskifte. Varer der er gået i stykker under transporten er Post Danmarks / GLS' ansvar.

Fortrydelsesret

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en, som er berettiget til at modtage pakken for dig, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). Erklæringen sendes til Run For Cover Records ApS, Glentevej 47, 1. th, 2400 København NV. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse
Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
Du returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Det vil fx sige, at du må prøve en trøje, men ikke bruge den.

Vi anser brugt tøj for at have en værdi af kr. 0.-, da vi ikke sælger brugte varer. Dette er også for at sikre, at du ikke modtager en vare, som er brugt. Opbrugelige varer, som fx spraymaling og tuscher anses ligeledes for at have en værdi af kr. 0.-, hvis de har været anvendt.

BEMÆRK: Varer der er købt i én af vores butikker ombyttes KUN til andre varer eller til-gode-bevis.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Run For Cover, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Run For Cover.
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Run For Cover på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Run For Cover, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Run For Cover. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.