Cookie information

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.
Læs mere

LeveringsHurtig levering
PakkeFri Fragt ved køb over 500,-
ButikBesøg vores butik i Rødovre
BetalingsEAN betaling
Sidst set Konto Favoritter
 - Fri fragt ved køb over 500,-
I alt0,00 DKK
Vis indkøbskurv
E.C. Illa

Seeds, Stems & Gems / Live From The Ill, 2LP

  • Før 179,95Pris ved 1 Stk, 152,96DKK

 Ikke på lager
Send mail når varen kommer på lager igen
  • Beskrivelse
  • Video
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Fiercely underground Chicago rapper E.C. Illa honed his skills by battling in and around the Windy City with his clique the Ill State Assassins. The Caucasian rapper brought some underground respectability to a city's hip-hop school that (apart from Common Sense) was hungry for respect. After a slew of EP's and guest spots on other projects, E.C. dropped his debut solo effort the E.C Illa LP in 1996. Illa LP boasted 16 tracks of rugged Chicago chin-checks with production mostly conceived by the artist himself. E.C.'s high-strung style was clearly fashioned by a city of swirling influences, but his overall sound was more Old School East Coast than Left Coast. In 1996, E.C. caught enough respect to have his video for the single "Illa" featured on BET's Rap City long before Detroit's Eminem had achieved any crossover success.

Contains unreleased tracks recorded between 1991 and 1996 and the 1994 EP Live From The Ill.

Coverart by Schoolly D.

Selskab: Smoke On
Release: 2018

A1 Dark Times 
A2 You Know The Sound 
A3 That's That 
A4 It's The Thought That Counts 
A5 When My Pen Hits The Paper 
A6 Did Ya See Him 
A7 Lay Low (Original Molemen Version)

B1 Saturday Night 
B2 You Know The Sound Remix 
B3 It Don't Stop Remix 
B4 Ill State Worldwide 
B5 Dark Times (Dubstrumental)

C1 Live From The Ill 
C2 Low Life Or No Life Featuring – Cayex, Kay-Tone, Kingdom Rock 
C3 Ill Is 
C4 Illterlude 
C5 It Don't Stop Original 
C6 Ill Murder Shit 

D1 Funky Like This 
D2 Obsessive Representin 
D3 I4L 
D4 Ill State Of Mind Featuring – Cayex, Kay-Tone, Legendary Traxster, Massive, 
Surfex, Tha Chamba 
D5 Let It Go 
D6 Hiddn Illstrumentalz
  • Ekstra Information
  • Pladeselskab
    Smoke On
  • Release
Produktet er endnu ikke anmeldt. Skriv en anmeldelse.
Bedømmelse for Seeds, Stems & Gems / Live From The Ill, 2LP
Produktet er endnu ikke bedømt
E.C. Illa
Måske er du også interesseret i følgende produkter
Kunder købte også
Meld dig gratis ind
  • Tjek Nyheder først
  • Tjek Tilbud først
  • Tjek Events og arrangementer
  • Tjek Tips & Tricks