1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Posca

Posca

Kæmpe udvalg af Posca tuscher - Danmarks billigsteSten
Lav kreative udsmykninger.

Papir & pap
Tegn unikke postkort og invitationer.

Lærred
Perfekte til kunst, sammen med din alm. akryl maling.

Glas
Lav midlertidig udsmykning på butiksruder.
.
..og meget mere - her finder du en komplet oversigt og test: Link til PDF.
Posca lærred og væg

Posca tusser er fantastiske til kunst. De kan male og skrive på lærreder, vægge og mange andre overflade. Mange kombinerer Posca med traditionel akryl-maling for at opnå skarpe og præcise streger.
Posca på glas og plastik

Posca tusser kan skrive på enhver overflade. De er perfekte til udsmykning af butikruder og kan godt klare vind og vejr - samtidig er de nemme at fjerne. Dog skal de ikke bruges til udsmykning af fx drikkeglas der skal i opvaskemaskinen.
Posca på sten og porcelæn

Det er blevet enormt populært at male på sten og porcelæn med tusser. Der er mange kreative udfoldelser i at arbejde med stenens form og farver. Posca er de bedste tuscher til at male på sten og findes i et hav af farver og tykkelser.
FAQ

Er det maling?
I daglig tale kalder man Posca for en malinge-tusch, det er både rigtig og forkert. Tuschen opfører sig nemlig som maling, på den måde at alle farver kan dække hinanden og bruge på alle typer overflader, selv kulsort. Posca kan skrive på ALT, papir, lærred, beton, glad, træ, stof osv. Rent teknisk er indholdet dog ikke maling men pigmenteret blæk. Det har den fordel at det er fuldstændig ugiftigt og lugtfri og derfor kan alle arbejde med Posca også børn.


Hvordan blander jeg farverne?

Du kan blande farverne direkte på materialet, når farven stadig er våd. Bagefter kan du rense spidsen, vende den eller udskifte den, såfremt det er muligt med din reference.


Kan jeg male over?

Da POSCA-farven er ugennemsigtig og tæt, er den egnet til at blive malet over. Den tørrer hurtigt og kan derfor nemt dækkes inden for kort tid. Det lille plus: Lyse farver kan uden problemer lægges oven på mørke farver.


Hvad betyder akvarelagtig? Hvordan får jeg denne effekt?

POSCA-farven kan fortyndes, så du får en nuanceeffekt: Det er "akvarelagtigt". Du skal gøre dette, inden farven tørrer. Det lille plus: Tag en pensel, og dyp den i vand. Du kan arbejde direkte på farven med denne pensel. Kan jeg fortynde farven, efter den er tørret? Så snart farven er tørret, er det for sent at fortynde den. Men du kan male den over!


Hvilke tykkelser er der?

Posca tuscher findes i 6 forskellige tykkelser. 0,7mm, 1mm, 1,5mm, 2,5mm, 8mm og 15mm. Farveskalaen er ikke den samme for alle tykkelser, således er der 16-34 farver afhængig af tykkelsen - vi lagerfører dem alle. Hos Run For Cover sælger vi både Posca enkeltvis og i samlede pakker. På pakkerne giver vi en mængderabat som gør os til en af Danmarks billigste Posca forhandlere.


Hvordan fjerner jeg Posca'en fra glas?

Dette gør du ved hjælp af en våd klud. Det er endnu nemmere, hvis du bruger lunkent vand og sæbe. Det lille plus: Du kan også bruge rengøringsprodukter til glasruder.

UNI POSCA

< 1 >
< 1 >