1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
Posca

Kæmpe udvalg af Posca tuscher


Her på siden finder du vores fantastiske udvalg af Posca tusser. Tusserne kan bruges i forbindelse med mange forskellige kreative projekter, og Uni Posca er bla. velegnet til at lave kreative og unikke postkort og invitationer på papir og pap. Desuden er tusser fra Posca gode til lærreder, hvor de kan kombineres med alm. akryl maling og når du skal udsmykke plastik- eller glasoverflader.

Det er den seneste tid blevet enormt populært at bruge Posca tusser på sten, hvor de er markedets bedste. Kvaliteten er i absolut topklasse, og når du køber Posca tusser i vores online shop, har du til mange kreative projekter i fremtiden – tilmed til en rigtig god pris.

Du finder de billige Posca tusser i sæt eller enkeltvis nedenfor, og vores online sortiment udvides hele tiden, så du kan shoppe alle de nyeste Posca Tuscher til din samling hos os. Som Posca forhandler har vi selvfølgelig også andet udstyr til graffiti kunst og street art.

Vores mest solgte Posca tuschsæt

FAQ

Er det maling?
I daglig tale kalder man Posca for en malinge-tusch, det er både rigtig og forkert. Tuschen opfører sig nemlig som maling, på den måde at alle farver kan dække hinanden og bruge på alle typer overflader, selv kulsort. Posca kan skrive på ALT, papir, lærred, beton, glad, træ, stof osv. Rent teknisk er indholdet dog ikke maling men pigmenteret blæk. Det har den fordel at det er fuldstændig ugiftigt og lugtfri og derfor kan alle arbejde med Posca også børn.


Hvordan blander jeg farverne?

Du kan blande farverne direkte på materialet, når farven stadig er våd. Bagefter kan du fra 1,5 mm og opefter rense spidsen, vende den eller udskifte den, såfremt det er muligt med din reference.


Kan jeg male over?

Da POSCA-farven er ugennemsigtig og tæt, er den egnet til at blive malet over. Den tørrer hurtigt og kan derfor nemt dækkes inden for kort tid. Det lille plus: Lyse farver kan uden problemer lægges oven på mørke farver.


Hvad betyder akvarelagtig? Hvordan får jeg denne effekt?

POSCA-farven kan fortyndes, så du får en nuanceeffekt: Det er "akvarelagtigt". Du skal gøre dette, inden farven tørrer. Det lille plus: Tag en pensel, og dyp den i vand. Du kan arbejde direkte på farven med denne pensel. Kan jeg fortynde farven, efter den er tørret? Så snart farven er tørret, er det for sent at fortynde den. Men du kan male den over!


Hvilke tykkelser er der?

Posca tuscher findes i 7 forskellige tykkelser. 0,7mm, 1mm, 1,5mm, 2,5mm, 5mm, 8mm og 15mm. Farveskalaen er ikke den samme for alle tykkelser, således er der 10-40 farver afhængig af tykkelsen - vi lagerfører dem alle. Hos Run For Cover sælger vi både Posca enkeltvis og i samlede pakker. På pakkerne giver vi en mængderabat som gør os til en af Danmarks billigste Posca forhandlere.


Hvordan fjerner jeg Posca'en fra glas?

Dette gør du ved hjælp af en våd klud. Det er endnu nemmere, hvis du bruger lunkent vand og sæbe. Det lille plus: Du kan også bruge rengøringsprodukter til glasruder.
< 1 >
< 1 >