1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Mal På Sten

Den helt store modedille for tiden er at male på sten - det er en sjov og kreativ hobby for alle aldre og erfaringsniveauer. Med de unikke Posca tuscher er det muligt at male på alle typer og størrelser af sten og få et fantastisk resultat.

Hos Run For Cover finder du et kæmpe udvalg af Posca og Molotow tuscher til lave priser. Spar ekstra penge ved at købe vores tusch-sæt så får du et bredt udvalg af farver til at male kreative motiver på sten.

De japanske Posca tuscher har igennem årtier været en af verdens mest elskede og brugte hobby-tuscher. Indholdet er pigmenteret blæk - en unik formel som dækker ligesom maling, men er helt fri for giftstoffer og lugt. Posca kan male på stort set alle overflader og alle farver er dækkende - altså kan de male ovenpå hinanden og selv på fx. sort papir fremstår de helt tydelige. Alle disse kvaliteter gør Posca til det oplagte valg når man leder efter tusser til at male på sten. Molotow tuscher indeholder akrylmaling og kan i modsætning til Posca genopfyldes og man kan blande sine egne farver.

Mal på sten kursus hos Run For Cover!

Run For Cover er stolte af at kunne lægge lokaler til en kunst workshop. Efter succesen med vores "Graffiti Sketching" workshop lancerer vi her nu vores nye "Mal På Sten Kursus". Kurset er et 2-timers kursus hvor du får lov til at prøve kræfter med at male på sten.

Undervisningen foregår i vores lokaler på Hvidovrevej 80 A, 2610 Rødovre og forestås af kunstneren Savan Mohammed-Amen, der trods sin unge alder på 21 år allerede har tegnet og malet siden barnsben. Savan har igennem årene arbejdet med både tusch, akvarel, spraymaling m.m. Savan er et super talent og hun glæder sig til at byde jer velkommen til vores nye tiltag.

På kurset vil du lære lidt om materialevalg, tips, farvelære og få vist eksempler på, hvor mange muligheder der er inden for den lille niche kunstform. Undervisningen foregår i vores hyggelige lokaler med en varm atmosfære. Der findes ingen dumme spørgsmål og du er velkommen uanset om du er nybegynder eller øvet.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken tykkelse tusch anbefaler I til at male på sten?
Generelt set er 0,7mm den mest efterspurgte tykkelse Posca til at male på sten. Da den er meget fin i stregen giver den mulighed for en meget høj detaljegrad og nogle virkelig flotte resultater. Dog er den meget tynd når det kommer til at fylde farvelagte felter ud på større sten - der er 1,5mm at foretrække, så det kan være fornuftigt med en kombination.

Hvordan får jeg det flotteste og mest holdbare resultat?
Et virkelig godt tip er at behandle stene med spray-lak både før og efter du dekorerer den. Ved at spraye stenen inden får du en langt mere jævn overflade, hvilke ikke bare betyder at stenen er nemmere at tegne på, men også at dine streger står langt skarpere, ved at behandle den efter sikrer du holdbarheden langt længere. Det er naturligvis vigtig at lakken er helt tør inden du tegner på den og at tuschen igen er helt tør inden du giver det endelig lag lak.
Vores spray-lak for Montana findes i 3 typer glans, mat, satin og blank - vi foretrækker den matte, så overfladen ikke bliver for glat. Find vores lak her.

Kan jeg bruge andre tuscher end Posca til sten?
Selvom vi foretrækker Posca til at male på sten, træ og andre unikke overflader så er der også et par andre muligheder. Molotow One 4 All er en lignende tusch, med en lidt anden farveskala og den unikke mulighed at den kan genopfyldes - find dem her.

Sharpie er en sprit-tusch af en meget høj kvalitet - at sharpie er baseret på sprit og ikke maling betyder at den kun kan ses på hvide sten, til gengæld er den både holdbar og billig. Find vores billige Sharpie-sæt her - PS. de er også perfekte til voksen malebøger og anden kreativ udfoldelse på papir.

Ønsker du kun at arbejde i sort og i super tynde streger og detaljerede designs så anbefaler vi et af vores fineliner sæt. De vil ikke have den samme holdbarhed i vind og vejr, men resultatet er utrolig smukt. Find dem her.