1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Run For Cover: Danmarks førende graffiti- og kunstbutik

Siden 2002 har Run For Cover solgt lækre materialer til graffiti og kunst. I samme periode er vi vokset til Danmarks mest velassorterede graffiti- og kunstbutik. Vi fører en lang række kunstartikler til graffiti, street art, gadekunst, alternativ kunst og hobby brug.

Inden for tuscher med maling og akryl fører vi markedets bedste tusser fra bl.a. Molotow og Uni POSCA. I de alkoholbaserede tuschpenne til skitsebrug har vi Sharpie, COPIC, Molotow Twin og Stylefile samt gradueringstuscher fra Chameleon. Se hele vores udvalg af tuscher her.
Mangler du blyanter har vi også et godt udvalg fra både Derwent og Uni POSCA - se alle vores blyanter her.


Vi har også et stort udvalg af markerpapir / skitseblokke - heriblandt vores eget og vores egne specialfremstillede lærreder.

Vores udvalg af spraymaling og graffiti-produkter er landets største og vores priser er de bedste. Med spray cans fra bl.a. Montana Cans - i serierne Montana Gold, Montana Black og Montana White - Molotow Belton, og MTN94 og MTN Hardcore har vi mere end 1200 forskellige farver spray dåser på lager. Vi har også vandbaseret spraymaling fra Montana Colors og alle typer effektspray og tekniske spray. Husk at bruge de korrekte masker og tilbehør. Selvom vi primært er en graffitibutik har vi også mange andre typer kunder. Vores spraymaling kan bl.a. bruges til at male: møbler, cykler, lamper og meget mere. Uanset om du skal male på gaden eller træ, beton, keramik, glas, stål, plastik etc så har vi markedets bedste produkter i vores kunstbutik. Husk dog altid at bruge den korrekte grunder til materialet.

Derudover holder vi også workshops/kurser i at tegne graffiti / skitsere. Begge kurser foregår i butikken og vi stiller alle materialer til rådighed. Vi har også vores egne bøger om at lære at male graffiti.

Alle varer i kunstafdelingen

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >