1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Danmarks førende graffiti- og kunstbutik

Siden 2002 har Run For Cover solgt lækre materialer til graffiti og kunst. I samme periode er vi vokset til Danmarks mest velassorterede graffiti- og kunstbutik. Vi fører en lang række kunstartikler til graffiti, street art, gadekunst, alternativ kunst og hobby brug. Inden for tusch-penne med maling og akryl fører vi markedets bedste produkter fra bl.a. Molotow Tuscher og Posca. I de alkoholbaserede tuschpenne til skitsebrug har vi Sharpie, Molotow Twin og Stylefile samt gradueringstuscher fra Chameleon.

Vores udvalg af spray maling og graffiti produkter er landets største og vores priser er de bedste. Med spray cans fra bl.a. Montana Cans - i serierne Montana Gold, Montana Black og Montana White - Molotow Belton og MTN har vi mere end 900 forskellige spray dåser på lager så du kan lave fedt underground graffiti. Selvom vi primært er en graffitibutik har vi også mange andre typer kunder. Vores spraymaling kan bruges til at male: møbler, cykler, lamper og meget mere. Uanset om der skal lavet cool graffiti eller stilfuldt kunst på træ, beton, keramik, glas, stål, plastik eller andet så har vi markedets bedste produkter i vores kunst butik. Vores spray cans kan ligeledes bruges på mange overflader til at lave det fedeste street art. Husk dog altid at bruge den korrekte grunder til materialet.

Derudover holder vi også workshops/kurser i at tegne graffiti / skitsere og at male på sten. Begge kurser foregår i butikken og vi stiller alle materialer til rådighed. Og ikke mindst har vi også udstillinger og ferniseringer i butikken med nogle af de dygtigste danske og udenlandske kunstnere - se mere under events.