1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Run For Cover JulegaveguideVi kender det alle sammen og det er det samme kaos hvert år. Hvad skal jeg give folk i julegave?
Nej, det er aldrig nemt men med vores julekatalog og vores julegaveguide får du forhåbentlig lidt brugbar hjælp. Vi har lavet et katalog på 72 sider, som du kan bladre igennem og få inspiration fra.
Derudover har vi vores klassiske guide, som vi har delt ind i otte kategorier, så der forhåbentlig er noget der passer til både dine ønsker og dit budget.

Uanset om du er på udkig efter kunst/graffiti-varer, bøger, vinyler, lydudstyr eller streetwear, så er her nogle solide gaveidéer og de kan både afsendes eller hentes i vores butik på Hvidovrevej 80A - lige ved Hvidovre Station.

Sidst frist for bestilling med levering til jul er mandag d. 21. december kl. 12!

NB: Du skal dog være opmærksom på, at Urban Classics, Mister TEE, Wu-Wear, Starter, Southpole, Cayler & Sons, Merchcode og Flexfit IKKE er lagervarer men kun tages hjem på bestilling.
Vi bytter indtil d. 10. januar. Vi pakker ikke ind og vi bruger ikke byttemærker, men ubrugte varer kan altid byttes mod forevisning af bon eller ordrebekræftelse.

Åbningstider i julen:
Man-tors: 9:00-17:30
Fredag: 9:00-18:00
Lørdag: 10:00-15:00
Søndag (5. / 12. / 19. december): 11:00-15:00
Onsdag d. 23. december: 9:00-20:00

Finder du ikke nogle gaver, så kan du altid vælge at give et gavekort til Run For Cover.