1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Chameleon

Chameleon

Chameleon tusser, pens og blyanterTusser eller Tuscher fra Chameleon - kært 3D barn har mange navne


Chameleon tuscher / pens er det perfekte valg til voksen-malebøger
Uanset om det er zentangle, doodle, mandala eller noget helt fjerde - du får ikke flottere resultater end de lækre og eksklusive Chameleon tuscher og blyanter. Find vores udvalg af malebøger her.

Skab magiske overgange, nemt!
Tuscher og blyanter fra Chameleon (også kaldet Chameleon tusser) er unikke og gør det super nemt at skabe flotte, glidende overgange uden nogen erfaring og du får dermed et helt skarpt Chameleon design. Herunder finder du vores tilbud og udvalg af Chameleon pens.

Vil du mere end at farvelægge?
Har du fået smag for at tegne dine egne mønstre som du kan farvelægge med Chameleon tusserne? Se vores Zentangle tuscher og skitseblokke.

Hold øje med siden, da vi ofte har Chameleon tusser på tilbud til gode priser – shop dem online nedenfor.
FAQ


Hvad er Chameleon?
Chameleon er lidt af en revolution - en tusch der laver fuldstændig perfekte, glidende overgange på en super nem måde! Måske har du allerede set vores video på facebook, eller kan du se hver hvordan det virker!

Hvis du holder af at tegne og farvelægge doodles og andre kreative værker så er Chameleon perfekt til at give dig mere fyldige og detaljeret farvelægning. Chameleon er perfekt fordi de kan bruges af begyndere i alle aldre, men også øvede kan få stor glæde af den øgede detalje de kan tilføre deres værker.

H
vordan kan jeg vide præcis, hvilken farve jeg vil få?
Test på et stykke af samme type papir, du bruger til dit projekt. Visse papirtyper er mere absorberende end andre, ikke alle hvide flader er de samme.

Er det permanent?
Ja, men som med alt maling eller blæk holdt det færdige værk væk fra direkte sollys.

Er de syrefri?
Ja, når blækket er tørt er Chameleon syrefrit.

Har jeg brug for specialpapir?
Nej, men for de bedste resultater er det klogt at bruge papir, karton eller illustrationboards beregnet til alkohol-baserede tuscher.

Kan jeg bruge Chameleon sammen med andre alkohol-baserede markører?
Absolut, de er fuldt kompatible med andre mærker.

Hvor mange farver er tilgængelige?
Deluxe Set leveres med 20 farver, som dækker et bredt spektrum, og der vil være ekstra farver i fremtiden. Du kan også købe kuglepenne i pakker af 5 for at opbygge din samling.

Hvordan skal jeg opbevare mine Chameleon?
Vi anbefaler at dine Chameleon opbevares vandret (fladt). Dette hjælper til at fordele blækket jævnt og stoppe evt. bundfald. Hvis du bærer eller opbevarer dine Chameleon farvetoner lodret vi råde dig til at lægge dem vandret et stykke tid, før du bruger dem.

Hvordan fungerer blyanterne?
Farveblyanterne er specielt designet med dobbelt tilspidset ender så du bare skal "flippe" blyanten for at blande! Blyanterne har et utrolig højt pigmentindhold, der giver de flotteste permanente farver.

Se også vores Sharpie tusser online her.
< 1 >
< 1 >