Dansk Engelsk
< 1 2 3 >
 • 31.12.2017 Året der gik hos Run For Cover 2017 har været et aktivt år hos Run For Cover!

  Ikke nok med at vi har udgivet 10 vinyler og været med til at distribuere 10 yderligere, så har vi også lavet nyt Run For Cover Clothing, Graffiti Sketching og Mal på sten kursus, blevet et kunstgalleri i samarbejde med ArtMind Gallery, lavet 17 podcasts, haft koncerter og in-stores i butikken, været sponsorer for bl.a. DM i Freestyle Rap og For Evigt Hip Hop og meget mere som du kan læse om her samt lidt om hvad man kan forvente fra os i 2018.

  Vi siger tak for 2017 og glæder os til at se jer i 2018!
  Mvh Torben, Rasmus, Nyboe., Daniel, Simon og Thomas.
  MUSIK

  2017 var et travlt år i vinylafdelingen. Hele to af vores udgivelser er endt på toplisten hos hiphopbloggen Det Godt Nok, på hhv. 1. og 2. pladsen, nemlig Balthasar - "Dysfunktion & Klarsyn" samt Swab & marki snøre - "Livets arabesk", der også vandt for årets track med nummeret "Højdeskræk". Vi har også udgivet vinyler med Asbestose, Blodsport, Fede Poul, Moriarty, Kriswontwo, Swab & Machacha, Stilen R Profilen og Grandmaster Dee Pee & Soul Investors. Hele 10 udgivelser blev det til i år!

  Derudover har vi også haft distribueret plader med Marvelous Mosell, Nota Bene & Davey, Isbjerg & DJ FMD, Henrik Hass, Binær, Sund Fornuft, Canna Man & Dark Matter, Leon MC / Khalern & Pede Gøbb og ikke mindst Lars Virkli samt været en del af L.O.C.'s "Dominologi XV Veteran" der kunne købes eksklusivt hos Run For Cover.

  Vi har allerede gang i en god del nye udgivelser i 2018, som løbende vil blive offentliggjort, men du kan allerede nu forudbestille Intensiv MC's "Et Længe Ventet Drama" og Hans SOLO & Sincere - "On The Wheel", der udkommer i hhv. januar og februar. Du kan se hele vores releaseplan for vinylafdelingen på webshoppen.

  Husk også at lytte til vores podcast Run For Cover Cast med mange aktuelle kunstnere og legender der fortæller røverhistorier på SoundCloud eller iTunes, vi har bl.a. haft besøg af folk som Østkyst Hustlers, Sund Fornuft, Stilen R Profilen, Isbjerg, Dee Pee, Sweatshop, Hans SOLO, Joe True / Tue Volder, Lars Virkli samt MorUgle og Lillebror fra DM i Freestyle Rap.
  RUN FOR COVER CLOTHING

  I 2017 har vi også haft gang i vores Run For Cover Clothing. Det er blevet til fire unikke hættetrøjer, tre T-shirts og en hue, der kommer i fire forskellige farver. Med designs fra Dune310 og SMMA og et nyt take på vores klassiske logo.

  Find det hele på vores webshop eller find det i den fysiske butik.


  Run For Cover Clothing

  KUNST- OG GRAFFITIAFDELINGEN


  I vores kunst- og graffitiafdeling er der også sket en del i løbet af året. Udover at vi har startet kursus i både graffiti / sketching og at male på sten, så har vi også udvidet og er blevet et kunstgalleri.

  I 2017 havde vi udstillinger med Tue Volder og den franske kunstner KORSé og i 2018 kan du se frem til hele syv udstillinger mere med bl.a. Timmi Mensah og SWET. Vi har også fået speciellavet lærreder til at male graffiti på og yderligere udvidet vores sortiment af både tuscher, spraymaling og andre kunstartikler. Find dem lige her.
  Kategori: Om Run For Cover
 • 30.12.2017 Benals andet album udkommer endelig på vinyl! Benals andet album "Hvis Det Virkelig Er Vigtigt" udkommer efter noget ventetid endelig på vinyl d. 26. januar. Forudbestil nu på webshoppen.


  Benal hos Run For Cover
  Kategori: Artister vi elsker, nye varer
 • 29.12.2017 BlitzKrieger ude med nyt beattape Den danske producer BlitzKrieger har netop udgivet beattapet "Tekken Sessions" som en første led i det amerikanske producerkollektiv morebeats.lesssleeps Dust Diamonds serie. Tjek det ud herunder.

  Kategori: RFC anbefaler
 • 28.12.2017 To Run For Cover vinyler indtager første og andenpladsen på Det Godt Noks topliste over danske udgivelser Hiphopbloggen Det Godt Nok har netop lavet sin årlige topliste over danske rapudgiøvelser og både 1. og 2. pladsen for årets album samt 1. pladsen for årets track er gået til en Run For Cover udgivelse - Balthasar - Dysfunktion & Klarsyn og Swab & marki snøre - Livets Arabesk.

  På listen er ligeledes også L.O.C.'s ?Dominologi XV Veteran", der kunne købes eksklusivt hos Run For Cover samt albums fra Suspekt, Vigsø, F L E M M I N G, Pede B og Chewbacca, som alle kan findes i butikken og ikke mindst Benal og ?????, der gerne skulle komme på vinyl i løbet af 2018.

  Balthasar og L.O.C. vinylerne er udgået, men du kan stadig nå at få fingre i Swab & marki snøres album, der er kåret til både 2. bedste album og årets track med ord som:
  ?Sammen har de formået at skabe et album, der oser af stemning og samtidig formår at favne flere aspekter ved rap (...) Niveauet matcher ambitionerne og samspillet mellem Marki Snøre og Swab fungerer særdeles godt"
  og
  ?Swab har for længst vist at han hører til i den absolutte top når det kommer til producere her i landet (...) Billedsproget er helt fantastisk og nummeret rammer alle de tangenter som jeg synes gør rapmusik interessant".

  Læs hele listen her
  Kategori: RFC Anbefaler, Artister vi elsker
 • 26.12.2017 Se finalen fra DM i Freestyle Rap I august var der DM i Freestyle Rap i Amager Bio, der bl.a. var sponsoreret af Run For Cover, og man kan nu endelig se finalen mellem Janus Forssling og Elbanovic i fuld længde.

  Kategori: RFC anbefaler
 • 25.12.2017 Frida Stiil Vium udstiller i Stockholm og Portugal Den Aalborgensiske kunstner Frida Stiil VIum, som nogle måske kender fra vores Mal på sten video udstiller i løbet af 2018 i både Stockholm og Portugal i hhv. februar og juli.

  Derudover har Frida i 2017 lavet store vægmalerier verden rundt og er bl.a. landet på top 15 listen fra Art Basel i Miami. Til januar også male to vægge i Indien til Saarang 2018.

  - Facebookevent for ANTIDOTE i Stockholm
  Kategori: Artister vi elsker, Graffiti
 • 24.12.2017 Magermayn ude med ny EP For et par dage siden udgav Magermayn sin nye EP "Kragekongen" produceret af Bawl, Thomas Bisballe og Magermayn selv. Lyt til albummet herunder.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 24.12.2017 Run For Cover julekalender d. 24. dec: Kriswontwo I det sidste afsnit af vores julekalender anbefaler Kriswontwo en plade med Skyzoo.

  Kategori: Run For Cover julekalender
 • 23.12.2017 Run For Cover julekalender d. 23. dec: Claus Kongsbak I dagens afsnit af vores julekalender anbefaler Claus Kongsbak en plade (og strømper) med Run The Jewels.

  Kategori: Run For Cover julekalender
 • 22.12.2017 Run For Cover julekalender d. 22. dec: Machacha I dagens afsnit af vores julekalender anbefaler Machacha en bl.a. plade med Sean Price.

  Kategori: Run For Cover julekalender
 • 21.12.2017 Run For Cover julekalender d. 21. dec: MC Jimmieee I dagens afsnit af vores julekalender anbefaler MC Jimmieee en plade med Brother Ali.

  Kategori: Run For Cover julekalender
 • 20.12.2017 Run For Cover julekalender d. 20. dec: DenFranskeFan I dagens afsnit af vores julekalender anbefaler Camille aka DenFranskeFan plader med IAM og Binær.

  Kategori: Run for cover julekalender
 • 19.12.2017 Run For Cover julekalender d. 19. dec: Nyboe I dagens afsnit af vores julekalender anbefaler vores pladeansvarlige Nyboe en plade med Omaure, Philanthrope & Flitz&Suppe.

  Kategori: Run For Cover julekalender
 • 18.12.2017 Run For Cover julekalender d. 18. dec: Troels Kjeldgaard I dagens afsnit af vores julekalender anbefaler vores ven af huset Troels Kjeldgaard en plade med Keis Khatib.

  Kategori: Run For Cover julekalender
 • 17.12.2017 Run For Cover julekalender d. 17. dec: Niarn I dagens afsnit af vores julekalender anbefaler Niarn en plade med Gravediggaz.

  Kategori: Run For Cover julekalender
 • 15.12.2017 Run For Cover julekalender d. 15. dec: Pede B I dagens afsnit af vores julekalender anbefaler Pede B en plade med Statik Selektah.

  Kategori: Run For Cover julekalender
 • 14.12.2017 DJ Typhoon lancerer nyt radioshow Street Knowledge på Heartbeats er et ugentligt radio mix-show live fra Kødbyen i København.
  Hver Torsdag aften fra 20.00 - 22.00 fyrer Typhoon & Friend's op for alt det bedste fra undergrunden og den kommercielle Hip Hop verden. Sammen med gæster i studiet vil vi tage jer med på en rejse som kan spænde fra unreleased til all time classics, forvent sange fra Billboard Hot 100 Charten, samt sange fra din lokale uafhængige ynglingskunstner... Kvalitets musik og talent er den eneste afgørende faktor.
  Kategori: RFC anbefaler
 • 14.12.2017 Run For Cover julekalender d. 14. dec: BlitzKrieger I dagens afsnit af vores julekalender anbefaler den danske producer BlitzKrieger en plade med Berlin Zoo.

  Kategori: Run For Cover julekalender
 • 13.12.2017 Suspekt premierer nyt nummer I Soundvenues podcast spiller Suspekt deres nye nummer "Bang Bang (Callgirl)" - et nummer, der ikke kom med på 100% Jesus og rapper live over Serge Gainsberg og 50 Cent.

  Kategori: Artister vi elsker