Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 30.11.2017 Intensiv MC udgiver tredje og sidste EP og varsler samtidig vinyl Intensiv MC har netop udgivet tredje del af hans Drama trilogi "Dramaet Længe Leve" og samtidig kan vi hos Run For Cover offentliggøre at vi udgiver alle tre EP'er på vinyl.  Du kan allerede forudbestille den første "Et Længe Ventet Drama" EP på vinyl nu.


  Intensiv MC - Et Længe Ventet Drama, LP
  Intensiv MC - Et Længe Ventet Drama, LP
  Kategori: Artister vi elsker, nye varer
 • 30.11.2017 Marvelous Mosell beretter om den hårde aerobic verden Marvelous Mosell er ude med endnu en video til sit album "Magisk Mytisk Mageløs" - denne gang til nummeret "Hip Hop Aerobics". Du kan finde både vinyl, guldkæde og t-shirt på vores officielle Marvelous Mosell webshop.

  Kategori: Artister vi elsker
 • 30.11.2017 To nye musikvideoer fra Østkyst Hustlers For en måneds tid siden udgav Østkyst Hustlers to nye singler "Hej Tøsepige" og "Undskyld Skat" og der er nu kommet musikvideo til begge, som kan ses herunder.  Kategori: artister vi elsker
 • 29.11.2017 Hør interview med Nyboe hos Know The Ledge Vores gode altmuligmand og ansvarlige for pladeafdelingen, Nyboe, er netop blevet interviewet af radioprogrammet Know The Ledge, hvor man kan høre lidt om hans færden i hiphopmiljøet frem til nu og man kan også vinde nogle fede præmier fra Run For Cover.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 28.11.2017 Forudbestil Peders klassiske album "And He Just Pointed To The Sky..." på vinyl Peders første solo-album "And He Just Pointed To The Sky..." udkommer endelig på vinyl efter 10 år d. 4. december. Albummet udgives på en limiteret blå dobbelt-vinyl inkl. 4 bonusnumre.  Albummet er bl.a. kendt for nummeret "White Lillies" med Ane Trolle og været featuret i Breaking Bad, Hotel Costes, Record Of The Month hos Radio Nova i Paris, vundet en steppeulv og været fejret af de danske medier.


  Peder - And He Just Pointed To The Sky..., 2LP [Limiteret Blå Vinyl]
  Kategori: Artister vi elsker, nye varer
 • 24.11.2017 Swab & marki snøre ude med "Livets arabesk" I dag udkommer Swab & marki snøres længe ventede fællesudspil "Livets arabesk", der bl.a. af Portland beskrives som en af de bedste udgivelser der er udgivet hos Run For Cover.
  Du kan høre pladen på Soundcloud og vinylen er udgivet på hvid vinyl i 300 eksemplarer.


  Swab & marki snøre - Livets arabesk
  Kategori: Artister vi elsker, nye varer
 • 24.11.2017 Sicknature ude med EP'en Copenhagen Kaiju Den danske producer/rapper og Snowgoons medlem Sicknature er nu ude med sin EP "Copenhagen Kaiju", der bl.a. gæster af Manus Bell, Mr. Malchau, Face, Ruste Juxx, Pacewon og Napoleon Da Legend, der er feature på den nyeste musikvideo, der kan ses herunder.  EP'en kommer på vinyl til februar og vi håber på mulighed for preorder snarligt.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 24.11.2017 Kå signer med Playground og varsler ny EP Kå, der tidligere er kendt fra Sleng sammen med bl.a. Emil Kruse, har netop signet med Playground og varsler en ny EP, der kommer til maj - også på vinyl!

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 24.11.2017 Marwan ude med ny plade Marwan har netop smidt sin nye udgivelse "Blå" på gaden med features fra Censur, Cha D og Katie Keller. Desværre ikke på vinyl som forgængeren "Partisaner" er.

  Kategori: Artister vi elsker
 • 23.11.2017 Bettinas Badekar ude på vinyl "Bettinas Badekar" er en hyldest til den klassiske børneplade "Bennys Badekar" med bl.a. Raske Penge, Khal Allan og 2000F.  Du kan opleve Flemming Quist Møllers sprøde stemme i et magisk lydunivers, når legenden oplæser ?Bettinas Badekar" ? en moderne hyldest til hans mesterværk ?Bennys Badekar". Det er historien om 8-årige Bettina, der finder et gammelt badekar på genbrugspladsen, bygger en raket og flyver på eventyr i verdensrummet, hvor hun både møder farlige monstre og finder nye venner. ?Bettinas Badekar" er meget mere end en lydbog ? det er et lydunivers med historiefortælling og nyskrevet, dansk musik af bl.a. Raske Penge, Khal Allan, Poul Nesgaard og Bisse.


  Diverse - Bettinas Badekar, LP
  Kategori: RFC Anbefaler, nye varer
 • 21.11.2017 Ny video og EP på vej fra Sicknature! Så er det på Black Friday at den længe ventede EP "Copenhagen Kaiju" udkommer. I den forbindelse har Sicknature netop smidt en ny video ud fra den kommende plade - en video til tracket "Make It Land Heavy", der gæstes af Napoleon Da Legend. Der skulle også komme en vinyl-version af udgivelsen men den er desværre udskudt til februar. Indtil da kan du nyde ventetiden med den nye video.


  Kategori: RFC anbefaler
 • 18.11.2017 Kom til Black Friday hos Run For Cover! Fredag d. 24. november er der Black Friday hos Run For Cover med flere nedsatte varer samt in-store med Niels Niarn Roos i anledning af at "Årgang 79" kommer på vinyl + DJ's. Derudover udkommer Swab & marki snøres album "Livets Arabesk" også på vinyl denne dag. Og mon ikke osse vi byder på lidt forfriskninger og hiphop-hygge.

  Alle tilbud er både online og i butikken. Butikken er åben fra 9-20.

  Alle tilbud offentliggøres på dagen - følg med på:

  http://www.runforcover.dk/blackfriday

  Vil du være sikker på at modtage alle tilbud med det samme, så tilmeld dig vores nyhedsbrev på http://facebook.com/runforcovershop/app/100265896690345/

  Du kan læse mere om arrangementet her! Vi tilføjer løbende tilbud!
  Kategori: Events
 • 16.11.2017 Run For Cover Cast #79: Stilen R Profilen I denne omgang af Run For Cover Cast har vi haft besøg af Pel og Dissy Nis fra den legendariske hedengangne gruppe Stilen R Profilen i anledning af udgivelsen af "Kommer Når Vi Kommer" på vinyl nu 21 år senere. Det blev til en snak om alt fra graffiti og demobånd til gruppens forskellige konstellationer, biluheld og erfaringer med pladeselskaber.

  Derudover er der en ny omgang af vores dansk rap throwback - denne gang med Phobias nummer "Poetiske Bevægelser". Du kan også høre et eksklusivt track fra den kommende vinyl med Swab & marki snøre, en klassiker fra Niarn og ikke mindst det nyeste fra streeten med Nyboe og Portland.

  - Stilen R Profilen - Kommer Når Vi Kommer
  - Swab & marki snøre - Livets arabesk
  - Niarn - Årgang 79
  - Graffitikursus
  - Black Friday
  - Brask Studio Visits III
  - Duke Of Denmark kassettebånd
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 16.11.2017 DoktorDoktor indspiller live-plade - og du kan komme med! DoktorDoktor indspiller lørdag d. 2. december en liveplade i Vanløse i intime rammer og det er muligt at købe billet for kun 50,-.
  Der spilles hele albummet "Retur" samt måske nogle få afstikkere. Køb billet her.
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 15.11.2017 Ny video fra Marvelous Mosell! Marvelous Mosell, der lige har udsendt det fantastiske album "Magisk, Mytisk, Mageløs" har netop smidt en ny single og video ud fra albummet. Videoen er til tracket "Beverly Beretninger". Husk også at vi stadig har vinyler og guldkæder på lager. Du finder dem her!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 15.11.2017 Kom og mød Stilen R Profilen i RFC-butikken i morgen! Så er det i morgen at du kan komme og møde drengene fra Stilen R Profilen. Vi har netop udsendt deres klassiker-album "Kommer Når Vi Kommer" på vinyl og i den forbindelse kommer drengene forbi i RFC-butikken d. 16.11. fra kl. 17.00-19.00. Vi byder på hiphop, hygge og lidt til ganen!

  Du kan læse mere her!
  Kategori: Events
 • 15.11.2017 AndersAnderledes fra Rapublik1 ude med solo-EP AndersAnderledes, bedst kendt som en del af Rapublik1, er ude med sin solo-EP "Drengen fra Utterslev Mose". Om EP'en skriver Echo Out: "En humoristisk, nærmest tegneserieagtig beskrivelse af en drengs psykotiske og fantasifulde sind, født og opvokset på samfundets bund. Anders har selv produceret al musikken, og udgivelsen er den første i en række af udgivelser fra medlemmerne i Rapublik1, der varsler nyt album på vej i horisonten. Udtjekning anbefales til alle, med undtagelse af sarte sjæle, hjertepatienter og gravide!".

  Kategori: RFC anbefaler
 • 15.11.2017 Sicknature ude med første video fra sin kommende EP Til februar udkommer Sicknature med sin nye EP "Copenhagen Kaiju" på vinyl gennem Goon Music og allerede nu kan du tjekke første musikvideo fra udgivelse til nummeret "The Rapper, The Producer" herunder.


  EP'en udkommer digitalt allerede d. 24. november, men vi må desværre vente til februar med vinylversionen.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 15.11.2017 Paller ude med B siden Den randrusianske rapper Paller er ude med en 4-numres EP produceret af Femmar, M.W.P., Bergbitter og Daui samt features fra Bulut LOC, Bergitter og Fredir. Lyt til EP'en herunder - der går også rygter om en mulig vinylversion...  Kategori: RFC anbefaler
 • 14.11.2017 Malk De Koijn boksen udsat...igen! Vi er super kede af at måtte meddele at den længe ventede Malk De Koijn boks er udsat for 3. gang. Vi har fået en cirka-dato fra Sony Music, der hedder midt december. -Men om datoen holder vides ikke...men det er pt det vi har fået at vide.

  Vi beklager mange gange.
  Kategori: Artister vi elsker