Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 28.09.2017 Berlin Zoo udgiver Animal Crackers Vol. 2 Hvis du er dansk beatnørd har du nok for længst fundet ud af hvem Berlin Zoo er, men skulle du ikke have opdaget dem, så kan du starte med at tjekke deres nyeste korte beat-tape "Animal Crackers Vol. 2".

  Kategori: Artister vi elsker
 • 27.09.2017 Run For Cover Cast #74: Vigsø I denne omgang af Run For Cover Cast har vi haft besøg af EP-aktuelle Vigsø til en snak om alt fra at være en kvinde i hiphop til MC's Fight Night, Rap Slam Battles og hendes to EP'er produceret af DJ Noize.

  Derudover er der en masse nyt fra streeten, bl.a. om det nye Run For Cover Clothing, en masse koncerter og en masse vinyler der enten er landet i butikken eller på vej - og så en stor nyhed som Torben Portland og Nyboe har optur over!

  Lyt til podcasten herunder eller på iTunes.


  - Vigsø - Brud
  - Stilen R Profilen - Kommer Når Vi Kommer
  - Run For Cover Clothing
  - Graffiti Workshop
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 27.09.2017 Selveste Grandmaster Flash kommer til Danmark Til november indtager legenden og en af hiphoppens gudfædre, Grandmaster Flash, Pumpehuset i København. Du kan læse mere og købe billetter i Facebook eventet. Kategori: RFC Anbefaler
 • 25.09.2017 Mini-dokumentarserie om Bogfinkevej TV2 Østjylland har lavet en mini-dokumentar om Bogfinkevej, der udkom med albummet "Helt Stil" tilbage i foråret. Serien består af fem afsnit og følger dem gennem sommeren fra releaseparty til koncerter på festivaler til at spille med TV-2. Se dokumentarserien herunder og du kan også læse en webdok på TV2 Østjyllands hjemmeside.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 24.09.2017 Def Star Audio Emperor aktuel med tredje udgivelse Rapper, producer og DJ Def Star Audio Emperor aka Master L er nu ude med sin tredje udgivelse "Negative: Meat Cleaver Mixtape", der har rap fra en af Københavns mest oversete rappere, Negative. Udkommer også på superlimiteret kassettebånd (10 eks), som desværre ikke kommer i salg.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 24.09.2017 Første battle ude fra Råtkøbenhavn #6 - Janus Forssling vs Vigsø Så er første battle fra Råtkøbenhavn #6 allerede online og der er tale om main eventet mellem Janus Forssling og Elbanovich. Se den herunder.

  Kategori: RFC anbefaler
 • 23.09.2017 Benal vinder hovedpris hos P3 Guld Fredag uddelte P3 priser til awardsshowet P3 Guld og der vandt Benal hovedprisen P3 Prisen og dermed også 100.000,-.
  Om bevæggrunden for prisen fortæller P3: "Benaler en modig og kompromisløs original, som aldrig tager den lige vej, men hver gang sætter sig selv på spil og udfordrer sit publikum. Siden debuten for fire år siden har det skæve ? nogle vil sige nørdede - makkerpar kun bevæget sig op og frem, for med udgivelsen af det seneste album at have ramt et foreløbigt og skarpt skåret højdepunkt i en karriere, der heldigvis ikke lader sig tæmme".

  Vi ønsker mange gange tillykke til Benal!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 21.09.2017 Udstilling med vild fransk kunstner hos ArtMind Gallery i Aarhus ArtMind Gallery præsenterer solo-udstillingen made514 // "Reflection in Transition".

  "Reflection in Transition" er en udstilling, der giver publikum mulighed for at opleve hele MADE514's kunstneriske palet af forskellige stilarter og tekniske formåen.

  Den italienske kunstner formår med sin nytænkende sammensætning af maleri, aluminium og skiferudskæringer at skabe mixed media-værker, hvor modsætninger mødes i farver, form og materiale. Med graffitiens rå udtryk i sin kunstneriske rygsæk kombinerer MADE514 det enkle og bløde med det skarpe og skærende.

  ArtMind Gallery inviterer d. 23/9 til fernisering fra kl. 16-20, hvor der bydes på musik, serveres lidt til ganen og er mulighed for at købe et originalt MADE514-værk med hjem.
  Kategori: RFC anbefaler
 • 20.09.2017 Stilen R Profilens første album udkommer ENDELIG på vinyl! Så sker det langt om længe! Stilen R Profilens legendariske debutalbum "Kommer Når Vi Kommer", der oprindeligt kun udkom på CD i 1996 ser endelig dagens lys på vinyl.

  Stilen R Profilen bestod på daværende tidspunkt af rapperne Pel og Dissy Nis samt producer/DJ Steph og DJ Slagter (senere Scratchmagic). "Kommer Når Vi Kommer" kom lige i hælene på succesen fra Hvid Sjokolade og de fik et mindre hit med nummeret "Fupfisse". Albummet var som med de fleste af de tidlige danske rap-udgivelser fra den tid en opfølger til et par hypede demo-bånd fra 1993 og 1994, hvor numre som " Første Klasses Bandit", "Stilen R Profilen" og "Gå For Hvad Du Ved". For kenderne skiller albummet sig dog især ud med nummeret "Kryber Og Kravler" om at male graffiti!

  Senere har de udgivet albummet "Stilenrenplan" i 2000 og EP'en "Metroprofitropolis" i 2007 i varierende opstillinger med bl.a. Dane D og DJ Cars10, der senere blev en del af gruppen. Stilen R Profilen er nu opløst.

  "Kommer Når Vi Kommer" blev udgivet i 1996 på det mindre selskab Hiroshima Records og udkom kun på CD. Nu 21 år senere kommer vinylversionen endelig gennem Run For Cover.

  "Hvad kan jeg sige? De to drenge laver jo et fantastisk malende (meget apropo) billede af skrivernes verden og færden. Der er ingen slendrian over det her, og man begynder at se, at den eneste grund til der ikke kom mere lyd omkring Stilen R Profilen, var simpelthen, at folk blev bange for ægtheden, og skyndte sig væk". - PTA ( Rapspot)

  Albummet er trykt i 400 eksemplarer og kan forudbestilles allerede nu. Udkommer til november!


  Stilen R Profilen - Kommer Når Vi Kommer
  Stilen R Profilen - Kommer Når Vi Kommer..., LP
  Kategori: Artister vi elsker, graffiti, nye varer
 • 20.09.2017 Ny dansk podcast diskuterer MF Doom De to danske rappere/producere Latex Lax (Emil) og NicholaiÉn (tidligere K-liir) har netop lanceret en ny podcastserie ved havn Hele Spektret, hvor de i det første afsnit bl.a. diskuterer MF Doom - alt fra bedste albums og bagkatalog til de nyeste numre han har lagt ud. Hør første afsnit herunder og følg med på Facebook.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 20.09.2017 Fabeldyret er Livstidspræsident Til november udgiver Fabeldyret sit tredje album "Livstidspræsident", hvor lytteren bliver fulgt gennem en diktators vej til toppen og hele vejen til paranoiaen og faldet. Magtbegæret, storhedsvanviddet og kynismen dominerer i tekstuniverset, som spiller sammen med Antiks storslåede og helt unikke lydunivers.

  Albummet er produceret udelukkende af Antik og coverart er af Nilas RD.


  Fabeldyret - Livstidspræsident, LP
  Fabeldyret - Livstidspræsident, LP
  Kategori: Nye varer, RFC Anbefaler
 • 20.09.2017 Malk De Koijn boxsæt udsat - igen! Vi har desværre fået besked fra Sony om, at det længe ventede Malk De Koijn boxsæt igen er udsat - denne gang er den nye dato d. 27.10. Denne dato skulle dog være den endelige dato. Vi beklager forsinkelsen.

  Du kan forudbestille dit boxsæt her!
  Kategori: Nye varer
 • 19.09.2017 Context udgiver fiktivt soundtrack Den danske producer og rapper Context (Schmugs) har netop udgivet det stemningsfulde fiktive soundtrack "Missing Scenes". Det er et soundtrack til en fiktiv kortfilm og alle numre er produceret af Context med undtagelse af et enkelt der er co-produceret af Peder og et enkelt med Asger Baden på keys. Tjek det ud herunder.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 19.09.2017 NYHED: Super limited edition Malk De Koijn T-shirt online nu! I forbindelse med at Malk De Koijn udsender boxsættet "Smashhit in Aberdeen" d. 27.10. laver de også en super limiteret T-shirt! T-shirten er så limiteret at vi kun får den leveret den én gang, så det er nu du skal slå til, hvis du skal ha' fingrene i t-shirten!  Malk De Koijn Smashhit T-shirt
  Malk De Koijn - Smashhit in Aberdeen T-shirt
  Kategori: Nye varer, artister vi elsker
 • 18.09.2017 NYHED: Ruff Stuff Paint fra Grog! Italienske GROG udvikler hele tiden nye produkter. Det nyeste skud på stammen er den specielt udviklede Ruff Stuff Paint som er en super tyk, alkoholbaseret maling der bl.a. kan bruges som genopfyldning til GROG's Metalhead squeezers. Malingen er superdækkende og udviklet til især snavsede og rustne overflader. Refill'en findes i flere forskellige farver.

  Du finder Ruff Stuff Paint her!
  Kategori: Nye varer
 • 17.09.2017 Petta Bo Bedre og Psoriakriz fra Rapublik1 og Fritzh Szhurmand og Frank Drebbern fra Obzkur Substans er Krydstjek Krydstjek er en ny gruppe der består af Petta Bo Bedre og Psoriakriz fra Rapublik1 samt Fritzh Szhurmand og Frank Drebbern fra Obzkur Substans og de har netop smidt deres 5-numres EP "Nemt Gør Det" på Soundcloud. Tjek det ud herunder.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 16.09.2017 Molotow lancerer ny alkoholbaseret maling! De tyske graffiti-giganter Molotow udvikler hele tiden nye produkter. Det nyeste skud på stammen er denne vilde alkoholbaseret maling, der kommer i hele 8 forskellige farver, hvoraf flere af dem er metallic. Malingen er udviklet specielt til gadebrug og kan med fordel bruges i en rollerball squeezer eller lignende.

  Du finder dem her!
  Kategori: Nye varer
 • 15.09.2017 Pede B - Sparring ude i dag og in store i butikken i morgen med lidt ekstra bonus I dag udkommer Pede B med sit nye album "Sparring" og i morgen, lørdag, kigger han forbi butikken og giver en lille koncert og signerer plader. Men det er ikke alt, som du kan høre i videoen herunder, så er der også både øl og nogle vilde spillekort med alle de medvirkende på albummet!  Det foregår fra kl. 16-17 i butikken på Hvidovrevej 80A - lige ved Hvidovre St. Se mere på Facebook.
  Kategori: Events, nye varer
 • 15.09.2017 Andensingle fra Intensiv MC's kommende EP Snarligt udgiver Intensiv MC tredje del af sin EP-trilogi "Dramaet Længe Leve" og han har nu smidt andensinglen "De Lyver Hele Tiden" derfra ud, som er produceret af M.W.P. Og så er det vidst noget med noget vinyl også... men mere om det senere.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 15.09.2017 Benal ude med nyt album Benal har netop udgivet deres tredje fuldlængde "Hvis Det Virkelig Er Vigtigt" digitalt på alle tjenester, der gæstes af Orgi-E, Medina, Er De Sjældne, Liv Lykke, Marie Key og Cecilie Noer.

  Der er endnu intet officelt nyt om en vinylversion af albummet.

  Kategori: RFC Anbefaler