Dansk Engelsk
< 1 >
 • 31.07.2017 DM i Freestyle - audition! Husk det er d. 5.8. at der er audition til dette års DM i Freestyle. Auditionen afholdes på BETA2300 (ved Amager Bio) fra kl. 13.30 - 18.00. Selve finalen finder sted lørdag d. 19.8. i Amager Bio!

  Du kan læse mere om arrangementet her!
  Kategori: Events
 • 30.07.2017 Forudbestil ny 7" fra Binær feat. Kejser A og Pede B Så er det nu hvis du skal nå at ha' fingrene i den kommende 7" fra Binær. Gruppen, der består af Trepac og Mund De Carlo, afsluttede i foråret en succesfuld turné i forbindelse med udgivelsen af deres album. Nu udsender de en limiteret 7" bestående af to tracks - nemlig:

  Side A
  Binær feat. Kejser A - Hjulene På Bussen

  Side B
  Binær feat. Pede B - Pletskud


  Vinylen kan forudbestilles her!  Kategori: Nye varer
 • 24.07.2017 Run For Cover Cast #71: DM i Freestyle Rap m. MorUgle & Lillebror I denne omgang af Run For Cover Cast har vi haft besøg af MorUgle og Lillebror der taler om DM i Freestyle Rap og diskutere battlerap og får spørgsmål fra Battlestuen (sådan da).

  Der er også et preview på den kommende plade fra Chewbacca, vi spiller lidt C.C. Klassik og fortæller lidt om den kommende udstilling med Tue Volder i butikken.

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 20.07.2017 Meeting Of Styles Copenhagen I denne weekend er der det årligt tilbagevendende Meeting Of Styles i Pumpehuset og vanen tro er der et lineup af de vildeste malere fra hele verden samt koncerter med alt fra Khal Allan & Johnny Books til Loke Deph & Esben, Sur Urt og Skyggesiden.

  - Se Facebookevent
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 19.07.2017 Kom til Tue Volder // Abekattestreger KBH fernisering hos Run For Cover Som et helt nyt tiltag slår vi fredag d. 4. august fra 16.00-19.00 dørerne op til vores første reelle fernisering - nemlig med kunstneren (og rapperen) Tue Volder aka Joe True. Tue Volder udstiller op mod 40 værker i perioden d. 4.8.-25.8. Der vil både være originale værker, prints, tegninger og meget andet. Du kan naturligvis møde kunstneren selv på åbningsdagen, hvor vi også byder på lidt forfriskninger!

  Stedet er:

  Run For Cover
  Hvidovrevej 80 A
  2610 Rødovre

  Du kan tilmelde dig arrangementet på Facebook - lige her!
  Kategori: Events
 • 14.07.2017 Ny video fra Pede B! Vores homie Pede B udsender til september sit nye album "Sparring". Et album hvor han sparrer med en lang række forskellige kunstnere. Der er netop kommet en ny single + video fra albummet - nemlig tracket "Første Runde".

  Enjoy!


  Kategori: Artister vi elsker
 • 12.07.2017 Kæmpe graffiti Get Down i Kolding På lørdag er der endnu engang Kolding Get Down med et hav af Danmarks bedste skrivere og livemusik fra bl.a. Promoe, Pede Gøbb og Torden & Lynild.

  - Facebookevent
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 12.07.2017 Run For Cover Cast #70: Ren Reflex Vi har i denne omgang af Run For Cover Cast haft besøg af albumaktuelle Ren Reflex til en snak om alt fra Danmarks mest hiphop gymnasie til at have noget at på hjerte og grave samples verden rundt. Hør om Ren Reflex lange albumproces og en gennemgang af hvert nummer på det nye album fra "På Sammenbrudets Rand".

  Der er også det nyeste fra gaden om bl.a. en kommende udstilling i Run For Cover butikken, noget tape og en masse nye vinyler og musik fra Asbestose, Lord Akton og Akua Naru.

  Lyt til Run For Cover Cast på SoundCloud eller på iTunes.

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 12.07.2017 NYHED: Vildt boxset fra Malk De Koijn! Der har længe været stille om verdens farligste rapgruppe men det har der været en god grund til. Gruppen har netop offentliggjort at de udsender et super vildt boxset til september. Boxsettet er et sandt overflødighedshorn af vilde ting fra Langestrand. FORUDBESTIL BOXSETTET HER!

  • Smash Hit In Aberdeen (2xLP)
  • Smash Hit In Aberdeen (Instrumentals) (2xLP) (Ikke udgivet tidligere)
  • Å ÅÅ Mæio (12" Single)
  • Jagt (12" Single)
  • Ørkenstorm I Aberdeen (12" Single)
  • Kosmisk Kaos / Sneglevisen (12" Single) BONUSINFO: Lortebrun vinyl
  • Booklet: "Memoirs fra Langestrand" af Jeppe 'Jay-B' Bisgaard (20 sider)
  • Malk de Koijn Slipmat
  • Remastered af Saqib og Tue Track
  Kategori: Artister vi elsker
 • 11.07.2017 Et år efter Tonzas død udkommer han endelig på vinyl Tonza blev fundet død i sit hjem i juli 2016 med væske og slim i lungerne og forstørret hjerte. På det tidspunkt var Human B og ham i gang med en plade og nu færdiggøres Tonzas drøm om at udkomme på vinyl endelig!

  Albummet er trykt i 250 eksemplarer på lyserød vinyl produceret af Human B, Langemand (Sund Fornuft), 4573BEATS og El Toro. Den ene side er numre med Tonza og den anden uden.

  Forudbestil nu


  Lo' Life - Tonzas Plade
  Kategori: Artister vi elsker, nye varer
 • 10.07.2017 NYHED: Asbestose på gul vinyl! Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at vi sammen med venner fra Echo Out nu udsender Asbestose's fantastiske album "Asbestose" på gul vinyl d. 11.8.17. Albummet bliver kun trykt i 200 ex og kan forudbestilles her nummereret vinyl


  Kategori: Nye varer
 • 02.07.2017 Stor graffitiudstilling hos Galerie Knud Grothe Lørdag d. 8. juli åbner der en udstilling med et hav af artister hos Galerie Knud Grothe i Charlottenlund. Bates, ZORO, Brian Saaby, Cheeky, OMAW, Mr. Oreke, Siljoe og Timmi Mensah er blandt de man kan opleve.

  Der er fernisering fra kl. 11-15, hvor det også er muligt at møde nogle af kunstnerne.
  Kategori: RFC Anbefaler