Dansk Engelsk
< 1 >
 • 21.04.2017 Pede B varsler nyt album til september Pede B holdt en lille intimkoncert på Oak Room i København i går, hvor han kunne offentliggøre a han dropper et nyt album d. 15. september med titlen "Sparring", der indeholder hele 18 featurings, som vil blive offentliggjort løbende.

  Om albummet siger Pede B selv: "Jeg kan mærke, at jeg gennem hele processen har presset mig selv til det yderste, da jeg har siddet foran nogle rappere, jeg virkelig respekterer. Jeg var derfor nødt til at præstere mit ypperste, hvilket i mine øjne i dag har gjort mig til en bedre rapper".

  Vi venter spændt og skal selvfølgelig nok opdatere så snart der er noget nyt omkring forudbestilling af vinylen.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 19.04.2017 Kunne du tænke dig en gratis bog? Ja, den er god nok. Vi kan nu tilbyde alle kunder, der køber varer for mere end 500,- en gratis bog. Vi har fået fingrene i nogle rigtig stærke titler som vi nu kan smide gratis med til dig der køber varer hos os. Det eneste du skal gøre er at lægge din bestilling og skrive i kommentarfeltet på din bestilling (ikke her nedenfor), hvilken af nedenstående bøger vi skal vedlægge. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

  Graffiti Burners (norm. 299,-)
  Classics Hits (norm. 249,-)
  Subway World (norm. 139,-)
  Gates Of Graffiti (norm. 99,-)
  Kategori: Tilbud
 • 18.04.2017 Mellow er ligeglad... eller hvad Mellow fra Idyllic Ent har netop smidt en ny video ud, hvor han rapper over Swells "I'm Sorry". Tjek det ud herunder.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 17.04.2017 Son Of Son varsler debutalbum på dansk Son Of Sun har netop smidt musikvideo og førstesingle ud fra sit kommende debutalbum på dansk der hedder "BombaClark", der kommer på vinyl til juni. Nummeret hedder "Frit fra min lever og kan tjekkes herunder.

  Kategori: RFC anbefaler
 • 15.04.2017 Sweatshop med vintage soul Sweatshop, der består af sangeren Jonas Rendbo, rapperen Kuku Agami og produceren Daniel Fridell har netop smidt en ny single på gaden og varsler samtidig nyt album, "When You Hear The Sound til maj. Den nye single "New Religion" er vintage soul når det er bedst.

  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 14.04.2017 Run For Cover Cast #67: Balthasar I denne måneds podcast har vi haft besøg af Balthasar, der fortæller om sit dybt personlige album "Dysfunktion og Klarsyn", som vi også udgiver på vinyl d. 17. april. Du kan høre ham fortælle om alt fra tabet af hans mor og far til alkoholsmisbrug, angst og depression til albummet.  Og så er der det nyeste fra streeten med eksklusivt nummer fra Tandsmoer feat. Trepac samt den nye single fra Ren Reflex og en klassiker med DJ No Doubt og C-Style.


  Balthasar - Dysfunktion & Klarsyn, LP
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 13.04.2017 ParticleMan og DJ Easy får hovederne til at nikke ParticleMan, der sidste år udgav sit debutalbum sammen med DJ FMD og Zade One har netop smidt et bangende track på gaden produceret af DJ Eazy.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 13.04.2017 Oplev Face (Kaliber) live til Record Store Day i butikken Lørdag d. 22. april er der Record Store Day i butikken, hvor du kan opleve albumaktuelle Face fra Kaliber live.


  Du kan se hele programmet på vores Record Store Day side.
  Kategori: Events
 • 12.04.2017 Nyt fra Benal Benal varsler nyt album med singlen "Babelfisk" om hvilken de siger:

  " Babelfisk er en elektronisk western-slasker, der vækker mormor Inger fra terminalfasesøvnen og kærligt, men bestemt tvinger hendes absurde korpus tilbage på dansegulvet.
  Det eftertænksomme gulv, hvor det handler om rejsen ind i sjælen, ind i de allerbagerste dimensioner, hvor euforien bor. Den handler om kærlighed i en relation. Om det er et kæresteforhold eller venskab mellem mand og dyr er ikke skarpt defineret, men følelsen af: 'To minus en = 0' er ikke til at negligere.
  Sangen handler om, hvorfor mormor Ingers krop valgte at fortsætte, nu hvor alle andre havde forliget sig med alternativet. Hvorfor græder man, når man er glad? Det prøver sangen at svare på ved nænsomt at kæle for din øvre lænd, mens dine organer smelter sammen til ét stort organ. Et stort hjerte med hud
  ".


  Kategori: Artister vi elsker
 • 09.04.2017 Ny musikvideo fra Balthasar Balthasar, der udkommer med sit debutalbum "Dysfunktion og Klarsyn" på vinyl gennem Run For Cover d. 17. april, er nu ude med andensinglen fra albummet "89'er" og dertilhørende musikvideo.


  Du kan allerede nu forudbestille "Dysfunktion og Klarsyn" på vinyl og du kan også opleve ham live i butikken d. 22. april til Record Store Day.


  Balthasar - Dysfunktion & Klarsyn, LP
  Kategori: Artister vi elsker
 • 09.04.2017 Oplev Boogie Juice live til Record Store Day hos Run For Cover Lørdag d. 22. april er der Record Store Day i butikken, hvor der også er flere liveacts. Udover Balthasar, der allerede er offentliggjort kan vi nu præsentere dagens hus-DJ's - selveste DJ Cars10 og DJ Whut!, der også er kendt som Boogie Juice. De vil vende rigtige vinyler fra 10-15 mellem acts.

  Følg med i hele eventet på Facebook.
  Kategori: Events
 • 09.04.2017 Ren Reflex ude med andensingle fra kommende album D. 8. maj udkommer Ren Reflex med deres andet album "På Sammenbrudets Rand" på rød vinyl og de har netop sluppet andensinglen fri. Der skulle gerne komme forudbestilling op snart.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 08.04.2017 Lasse Frisk er Alvorlig Lasse Frisk har netop smidt en ny video på gaden til nummeret "Alvorlig" fra hans album "TO.KOMMA.NUL".

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 07.04.2017 Oplev Balthasar live til Record Store Day hos RFC! Som vi lovede tidligere kan vi d. 22.4. præsentere en række live acts i butikken. Første navn er Balthasr, der efter flere års pause, nu er album aktuel med pladen "Dysfunktion & Klarsyn". Udover en masse live acts vil der osse være kolde øl, snacks, vilde plader og masser af hygge. Bemærk at vi allerede åbner kl. 8.30 denne dag.

  Du kan forudbestille Balthasar's album her!

  Tilmeld dig vores event her!
  Kategori: Events
 • 07.04.2017 Loke Deph og Esben afslutter pentalogien Weekendmixtape med manér I lidt over et år har Loke Deph og Esben haft gang i deres Weekendmixtape-krønike og nu er den eftersigende sidste og femte omgang, Y.L.D., udkommet med features fra Semphiz, Novum, EE, Rux og LuxXx og produktioner fra Hurlum, Coke Meth, Galimatias, Telepa-T og Esben selv.

  Kategori: Artister vi elsker
 • 06.04.2017 Første musikvideo fra Lars Virklis kommende album Videoen er instrueret, filmet og klippet af Nikolaj Rohde Simonsen i Tange skov og bakker uden for Lars Virklis hjemby Ribe. Videoen afspejler albummets lydside der udelukkende er skabt i samarbejde med ingrediJens og produceren Xeren. Udover at være brødre har Lars og Jens også et længevarende musikalsk samarbejde, der kulminerede i 2015 med udgivelsen af et album med deres fælles gruppe Asbestose.  Beatsne på "Gennemrejse" er skabt og spillet af Jens og udvalgt og pudset af i et samarbejde med Lars. På albummet spiller Jens på et pocket-piano på størstedelen af numrene. Derudover er lyden fra videooptagelser, fra forskellige rejser Lars har været på, inkorporeret i samtlige 12 numre.

  Forudbestil "Gennemrejse" herunder:


  Lars Virkli - Gennemrejse, LP
  Lars Virkli - Gennemrejse, LP

  Kategori: RFC Anbefaler, Nye varer
 • 05.04.2017 TILBUD: 2 par Stance strømper for 249,- Hvis du ikke allerede har tjekket vores udvalg af Stance strømper så bør du gøre det nu. Stance laver vilde kvalitetsstrømper med bl.a. 2Pac, Biggie, Nas og mange flere. Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde 2 par for 249,- (norm. 300,-)

  Du finder strømper her!
  Kategori: Tilbud
 • 05.04.2017 SuparDejen laver hiphop interviewserie! Rapperen SuparDejen har netop launchet sin nye Youtube-kanal "SupTube" hvor han løbende vil bringe interviews med rappere og folk fra musikbranchen. De to første deltagere er RFCs Torben Portland og DJ-legende DJ Noize. Du finder episoderne her:  Kategori: Artister vi elsker
 • 03.04.2017 Boogie Pukki spørger Hva' Livet For nylig udgav Boogie Pukki anden del i sin "Boogie Style" trilogi og nu er der kommet musikvideo til førstesinglen "Hva' Livet".


  Kategori: RFC Anbefaler