Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 30.03.2017 Chameleon lancerer nyt revolutionerede blyantsæt! Chameleon, der står bag de utroligt populære Chameleon tusser, lancerer nu er fantastisk ny blyantsæt - der kan fade. Sættet indeholder 25 blyanter men 2 forskellige farver i hver ende. Dette gør det utrolig let og overskueligt at blende farverne.

  Farveblyanterne indeholder et utrolig højt pigmentindhold, der giver de flotteste permanente farver. Blyanterne er produceret i Østrig, og kommer i en flot æske med 25 blyanter der giver dig 50 farver i alt.

  Du kan se videoen her og allerede nu forudbestille sættet her!


  Kategori: Nye varer
 • 30.03.2017 SuparDejen talkshow - kommer snart! Vores gode ven SuparDejen har netop annonceret at han d. 2.4. går i luften med sin ny SupTube kanal. Konceptet er enkelt. SuparDejen vil bringe videointerviews med rappere og andre folk i kulturen. Der vil løbende komme nye episoder op. Vi har kigget lidt med i kulissen og I kan roligt glæde jer.

  For mere info tjek her:


  Kategori: Artister vi elsker
 • 28.03.2017 Kom til Record Store Day hos Run For Cover! Vi er stolte over at kunne slå dørerne op til endnu en Record Store Day hos Run For Cover. Vi har afholdt dette arrangement flere gange men det er vist ikke nogen underdrivelse at sige, at I år bliver det usammenligneligt bedste udgivelsesår til dato. Udover en masse vilde udgivelser kommer der også til at ske en masse spændende ting i butikken. Vi sælger billige øl og vand, der vil være live hiphop (mere info følger) og meget mere.

  Du kan allerede nu tilmelde dig arrangementet på Facebook lige her, hvor vi også løbende vil holde jer opdaterede med, hvad der kommer til at ske.
  Kategori: Events
 • 27.03.2017 Boogie Pukki udgiver anden del af trilogi Boogie Pukki har netop udgivet anden del af sin Boogie Style trilogi - "Boogie Style 2002". hvilket er den West Coast inspirerede del. Der er features fra Mansa, Mac Joossy, Stine Velour, Jay Diller og Luf-one.


  Hvis du ikke har tjekket det endnu, så kan du tjekke vores interview med Boogie Pukki og Uncensored i Run For Cover Cast herunder.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 23.03.2017 Graffiti/Sketching Workshop - FÅ BILLETTER Som vi fortalte i starten af marts kan vi, som noget helt nyt, tilbyde Graffiti/Sketching Workshop kurser i vores butik. Vi starter op d. 1.4. og der er stadig få billetter tilbage. Du finder kurserne her!

  Undervisningen foregår i RFC's lokaler. Underviseren forestås af den danske graffitimaler, Dune310, der har over 20 års graffiti erfaring. Udover det har han også undervist på skoler, ungdomsskoler m.m. i over 10 år - så det er en yderst kompetent herre med god forståelse, indlevelse og tålmodighed. Alle er velkomne i vores lækre lokaler og der findes ingen dumme spørgsmål på kurset. :-)

  Der er to varianter af workshoppen - et to timers kursus en enkelt lørdag eller et udvidet forløb over fire lørdage, hvor man vil få et dybere indblik i graffitikulturen, tegneteknikker, farvelære, 3D forståelse, bogstavsopbygning og meget mere.


  Kategori: Nye varer
 • 23.03.2017 Fede Poul i Centeret - på hvid vinyl! Sidste år udsendte vi det legendariske album "Fede Poul i Centeret". Alle plade blev revet væk på bare én dag. Derfor har vi nu valgt at genoptrykke den - men denne gang på hvid vinyl. Rigtig mange mennesker nåede ikke at få fat i den på releasedatoen, da langt de fleste blev solgt i vores butik. -Det gør vi noget ved nu.

  "Fede Poul i Centeret" udkommer på Record Store Day d. 21.4.

  Udover denne udgivelse har vi også bestile en masse udenlandske plader hjem. Det er naturligvis usikkert hvad vi får leveret men du kan se nogle af de ting, vi forhåbentlig kan tilbyde her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 22.03.2017 Context laver beats! Context, en af landeste absolut bedste beatsmede, har her fået lavet en miniportræt. Her kan du se, hvordan han arbejder, når han med bind for øjnene fuldstændigt vilkårligt vælger 3 forskellige plader.

  Enjoy!


  Kategori: Artister vi elsker
 • 21.03.2017 Run For Cover Cast #66: HansSOLO Så er vi på banen igen med en helt ny episode af Run For Cover Cast. Denne gange har vi talt med producertalentet HansSOLO!

  Der er ligeledes nye numre fra Lars Virkli, Blodsport og Balthasar, der alle kan forudbestilles her. Lyt til episoden herunder eller på iTunes.

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 15.03.2017 Line up til Run The Mic Cypher offentliggjort På lørdag d. 18. marts holder vi den første installation af Run The Mic i butikken på Hvidovrevej 80A med koncerter, releaseparty, Royal Rumble Battle og ikke mindst en cypher. Vi kan nu offentliggøre deltagerne i cypheren. Husk at det hele starter kl. 14 og det er selvfølgelig gratis.

  Kategori: Events
 • 15.03.2017 Ny video og tourafslutning fra Binær Binær og Kejser A har i de sidste fire måneder spillet hele Danmark rundt på Umage Tour. Touren er nu blevet dokumenteret i et nyt nummer og musikvideo med materiale der er filmet på de forskellige spillesteder. Idéen er at kunne afspejle den stemning, de har oplevet i de i alt 13 byer, som tourbussen er trillet forbi på Umage Tour.

  "Nummeret er lavet med udgangspunkt i den stemning, det har gennemsyret Umage Tour, hvor der har været god energi fra publikum, en masse smil, øl og ciphers med lokale rappere! Vi har været så heldige, at der på de fleste stop på vores tour har været lokale dedikerede fotografer, der har været klar på at filme os både på og bagved scenen. Videoen er stykket sammen af en masse brudstykker fra disse fotografer, blandet med materiale vi selv har optaget undervejs".

  "Vores Tour" er produceret af Xeren, der også havde en stor andel i Binærs album 'Umage', som han blandt andet er executive producer på. Selve tourfinalen foregår på lørdag i Vega og det passer lige med at man kan nå derind efter man har været til Run The Mic i butikken fra 14-18 ;)

  Kategori: Artister vi elsker
 • 12.03.2017 Førstesingle fra Balthasars kommende debutalbum Balthasar er ude med førstesinglen fra sit debutalbum, som er første udspil fra ham i syv år. Nummeret er en reference til en fraværende faderfigur, som hånd i hånd med en tilbagevendende angst er det ufrivillige omdrejningspunkt på Balthasars kommende plade "Dysfunktion og klarsyn".

  Videoen er instrueret af skuespilleren Thomas Ernst og nummeret er produceret af Milad Genius.


  Forudbestil albummet på vinyl herunder.

  Balthasar - Dysfunktion og klarsyb
  Balthasar - Dysfunktion og klarsyn, LP
  Kategori: Artister vi elsker, nye varer
 • 12.03.2017 Udstilling med britiske OMAW aka Richard Holmes hos ArtMind Gallery Det aarhusianske Art Mind Gallery åbner lørdag d. 25. marts for en ny udstilling med den britiskfødte OMAW - også kendt som Richard Holmes - der var en af 90'ernes mest berygtede og produktive malere.

  Hans univers, er farverigt, pirrende, let provokerende, skarpt og udført af en sikker hånd der kan sit håndværk til langt udover fingerspidserne. Hans værker formår at fange fortidens, nutidens og fremtidens ånd, med et råt urbant look blandet sammen med en delikat og stilsikker finish. Efter 17 års pause er han nu tilbage til graffitien og åbner op for sin første soloudstilling nogensinde. Der vil være både canvas, prints og noget så anderledes som stole. Der vil også være forfriskninger og musik fra galleriets 1210'ere.

  ArtMind har tidligere haft udstillinger med alt fra Lars Pank, ISOE, Lyse og ZadeOne til Saturno og Timmi Mensah.

  -
  Facebookevent
  Kategori: RFC Anbefaler, graffiti
 • 12.03.2017 Første udspil fra Ren Reflex' kommende album "Mavesår" er førstesingle fra Ren Reflex' kommende album "På Sammenbrudets Rand", der udkommer til maj på vinyl. Vi håber at have en pre-order oppe inden længe.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 10.03.2017 Remake af Commons klassiske "Resurrection" album Sidste år udgav det svenske label NINETOFIVE den første i en serie af remakes af klassiske album med A Tribe Called Quests "Midnight Marauders". Nu er de klar med anden udgave der nyfortolker Commons "Resurrection" og ligesom sidst er der også danske producere blandt de udvalgte, bl.a. Machacha og Fede Poul, Lazer & Scratch. Hele albummet er kurateret af Kongchain aka Lars EFX.

  Hør hele pladen herunder og vi håber på at det også kommer på vinyl en dag!
  Common - Resurrection, 2LP + Plakat
  Kategori: RFC anbefaler
 • 10.03.2017 Dybt personligt debutalbum fra Balthasar på limiteret vinyl Balthasar er efter 7 års musikalsk tavshed klar sit debutalbum "Dysfunktion og Klarsyn", der udgives af Run For Cover på vinyl i samarbejde med Struglaz d. 17. april. Et album om svigt, depression og om at miste.

  Om albummet fortæller Balthasar selv:

  ?Dysfunktion og klarsyn" har været en erkendelsesrejse, lige så meget som det har været et musik-projekt. I løbet af de seneste år har albummet været ?færdigt" fire-fem gange, men for hver gang det har skiftet form, er det gået mere og mere i én retning og i ét med den overordnede tematik ? den personlige fortælling om psykisk sygdom og sorg. ?Dysfunktion og klarsyn" er et selvportræt, der tager udgangspunkt i perioden 2010-2017, hvor frustration førte til stress, som første til misbrug, som førte til angst og slutteligt udmundede sig i en dyb depression. Jeg har forsøgt at beskrive alt hvad jeg har følt og gennemgået med størst mulig ærlighed og i et sprog, hvor pointerne bliver pakket ud og ikke ind".

  Albummet er produceret hovedsageligt af Milad Genius med DJ Wernz på to numre.

  Kun trykt i 200 eksemplarer.


  Balthasar - Dysfunktion og klarsyb
  Balthasar - Dysfunktion og klarsyn, LP
  Kategori: Artister vi elsker, Nye varer
 • 10.03.2017 Face vil gerne vide hvorfor du vil være Gangster Face - kendt fra Kaliber - er ude med andensinglen til hans kommende album. Nummeret hedder Gangster og kan høres på alle tjenester.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 10.03.2017 Facaden er Enig Facaden er ude med sin nye single Enig, der er sidste single, inden hans album udkommer. Den humoristiske video er skabt af Anders Fisker, mens selve nummeret er hårdt og kontant, proppet med skarpe punchlines, men har samtidig et catchy og fængende omkvæd, samt et opløftende feststemt beat. Se videoen herunder.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 07.03.2017 DM i Freestyle Rap returnerer til august DM i Freestyle Rap, der blev sat på banen med kort varsel efter MC's Fight Night lukkede sidste år vender tilbage igen i år d. 19. august.
  Vi har netop modtaget følgende fra folkene bag:

  "Som bekendt, meldte MC's Fight Night sidste år ud, at de ikke længere har de nødvendige forudsætninger for, at afholde landets største freestyle turnering.
  På under to måneder blev en ny turnering sat i søen, DM i Freestyle. Grundet stor støtte fra alle parter lykkedes det at fylde Den Grå Hal, og få publikums reaktionerne tilbage til den gamle freestyle stemning fra starten af 00'erne.

  DM er der nu ikke kun for at være plaster på såret - efter Fight Nights udmelding sidste år - men fødslen af et permanent bidrag til den danske freestyle scene. Billetsalget er nu oppe, og vi glæder os til at et brag af en freestyle fest den 19/8 i Amager Bio!
  "

  - Facebookevent
  - Billetter
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 06.03.2017 Turkman Souljah varsler debutalbum med ny beatvideo Igennem de seneste år har tidligere DM i Mix vinder, DJ'en og produceren Turkman Souljah, med stor succes udgivet videoer hvor han kreerer et beat fra bunden. Han er nu nået til nr. 18 i serien, som samtidig er første nummer fra hans kommende debutalbum "Chromantique" og der vil komme en ny video med et nummer fra pladen hver måned. Du kan se første video herunder.


  Vil du bare høre nummeret i færdig version kan det gøre herunder.

  Kategori: Artister vi elsker
 • 05.03.2017 Ny musikvideo fra Binær Binær har netop smidt endnu en musikvideo ud fra deres udsolgte album "Umage", produceret af Swab. Videoen er bl.a. lavet af Illusionisten fra Dødssejleren og Melancolia, der bl.a. er en del af Torden & Lynild med Trepac.

  Og så rocker Mund De Carlo vores dope Marker Oversized Parka jakke i videoen.


  Kategori: Artister vi elsker