Dansk Engelsk
< 1 >
 • 31.12.2016 Centeret runder året af med et hav af udgivelser Centeret, der bl.a. tidligere har bragt os Fede Poul i Centeret, Khalazer og Loke Deph tidligere i år, har netop smidt hele 7 (!) udgivelser online til at slutte året af med og fuldende deres 16 udgivelser i '16. Herunder kan du finde de nyeste og vi håber meget at nogle også får lov at se dagens lys på vinyl...  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 28.12.2016 Superlimiteret 10" fra Ude På Noget Ude På Noget - Over Tid er meget limiteret dansk rap på 10" vinyl med håndlavet cover. 2, oplag på kun 50 stk - første oplag blev udsolgt med det samme.

  Produceret af Peter Nordahl/Techa og Mathias "NefJam" Larsen. Mixet og mastereret i samarbejde med August Wanngren og indspillet i "Det Underjordiske Betonarmerede Refugium" sporadisk over tid.  Forudbestil på superlimiteret 10" nu!  Ude På Noget - Over Tid, 10"
  Ude På Noget - Over Tid, 10"
  Kategori: Nye Varer
 • 20.12.2016 Run The Jewels udkommer med tredje album på guldfarvet vinyl Run The Jewels er endelig klar med deres tredje album, der gæstes af Danny Brown, TV on the Radio's Tunde Adebimpe, BOOTS, Trina og Kamasi Washington, som udkommer d. 20. januar.

  På albummets cover har RTJ kreeret sine ikoniske håndsymboler og gjort dem til kunstværker ved at få dem støbt i metal, derpå forkromet for til sidst at få dem forgyldt. Statuetterne blev derpå fotograferet af Tim Saccentitil albumcoveret. RTJ siger om albumcoveret:

  "For us, the RTJ1 hands were about taking what's yours - your world, your life, your attitude. The RTJ2 hands were wrapped in bandages, signifying injury and healing, which represented the growth in ideas and tone of that album. For RTJ3 the bandages are off, the chain is gone and the hands have been transformed into gold. For us this represents the idea that there is nothing to take that exists outside of yourself. You are the jewel".

  Kommer på en deluxe gatefold dobbeltvinyl med ekstra tung guldfarvet vinyl og klistermærker og du kan allerede forudbestille den nu! Der kommer også en luksusudgave inkl. en halskæde, som er online snart.

  Run The Jewels - RTJ3, 2LP
  Run The Jewels - RTJ3, 2LP
  Kategori: Nye varer
 • 19.12.2016 Mund De Carlo rapper godt! Vores homie Mund De Carlo har netop udsendt den længe ventede opfølger til tracket "Rap Godt" hvor han på mesterlig vis viser, hvor mange forskellige flows og rapteknikker han besidder. Nu har han netop smidt opfølgeren op, der passende hedder "Rap Godt II", og som om det ikke er vildt nok i sig selv så rocker han også en af vores RFC hoodies i videoen.

  Køb Run For Cover hoodien her!  Kategori: Artister vi elsker
 • 16.12.2016 Nyt album fra Suspekt til februar D. 17. februar udkommer Suspekt med deres sjette album "100 % Jesus" på CD og vinyl. Der er ikke så meget info om albummet endnu, men det kan allerede nu forudbestilles på webshoppen! Du kan se en albumtrailer herunder.


  Suspekt - 100% Jesus

  Kategori: Artister vi elsker, Nye Varer
 • 08.12.2016 Run For Cover Clothing - Stay Cold særkollektion Vi præsenterer Run For Cover Clothing - Stay Cold særkollektion.

  Stay Cold er en særkollektion inspireret af to tidligere designs - MMII, som man kender fra vores RFC Snapback og Marker fra vores Keep Pushing kollektion.

  Kollektionen består af 8 styles, der alle er meget limiteret og består af:

  - MMII Olivengrøn Lang Bomber Jakke
  - MMII Hvid T-shirt
  - MMI Ekstra Lang Hue i sort, grå og olivengrøn
  - Marker Sort Oversized Parka Jakke
  - Marker Grå Crewneck Sweatshirt
  - Marker Mørkegrå T-shirt

  Temaet er på de køligere farver og kontraster og små klassiske detaljer i nye former. Alt sammen til en god pris.

  Stay Cold er en særkollektion for dig der er mere streetwear end fashion. En særkollektion med fokus på de køligere farver og nytænkning på gamle idéer og designs. En særkollektion der består af to jakker, to t-shirts, en trøje og tre huer og er stærkt limiteret.

  Hele kollektionen kan findes både på vores webshop og i butikken på Hvidovrevej 80A. Skynd dig, der er ikke mange af hver!
  Kategori: Run For Cover Clothing
 • 02.12.2016 Pede B - Skarpe Skud 1-6 på tredobbelt vinyl Gennem de seneste par år har Pede B mellem sine album lavet en serie af EP'er ved navn Skarpe Skud, der er produceret af Face It, LuxxX, Adam Sampler, Femma'r og Telepa-T. I anledning af den sjette EP i rækken, produceret af Mads Viktor og FredNukes, samles de nu alle på en tredobbelt vinyl, der udgives i 300 eksemplarer.

  Vinylen er til salg nu og det er først til mølle!


  Pede B - Skarpe Skud 1-6, 3LP
  Kategori: Artister Vi Elsker, Nye Varer
 • 01.12.2016 Kunst fra Storm (Heavy Artillery) Den danske (og internationalt anerkendte) graffitimaler, Storm (Heavy Artillery) har netop lavet denne vilde håndtegnede illustration "F L I G H T O F I D I O M S" Vol. 1. Illustrationen er kun lavet i 10 håndnummererede eksemplarer og vil KUN være til salg eksklusivt via Run For Cover til og med d. 24.12. Så her har du virkelig en unik mulighed for at få noget unik kunst hjem til din væg.

  Du finder illustrationen her!
  Kategori: Nye varer
 • 01.12.2016 Regnskabets Time genudgives! En af de vigtigste dansk hiphop-plader gennem tiderne, nemlig Clemens' "Regnskabets Time" bliver nu genudsendt på vinyl. Albummet, der oprindeligt udkom tilbage i 1997 og som så i sagens natur har 20 års jubilæum næste år, bliver gengivet af EMI/Warner d. 20.1. 2017. Du kan allerede nu forudbestille albummet i webshoppen.  Clemens - Regnskabets Time 2LP
  Clemens - Regnskabets Time LP
  Kategori: RFC Anbefaler, Nye Varer