Dansk Engelsk
< 1 >
 • 21.10.2016 Vi tager nu imod kontanter igen og butikken er blevet udvidet Vi har hørt jer og vi tager nu imod kontanter hos Run For Cover igen. Og ikke nok med det, så har vi bygget om og udvidet butikken så du kan gå ind og plukke dine dåser i vores kæmpe udvalg! Se og hør vores Torben Portland fortælle lidt om det i videoen herunder.

  Kategori: Om Run For Cover
 • 20.10.2016 Boogie Pukki ude med debut-EP Boogie Pukki, som vi tidligere har haft som ugens demo i Run For Cover Cast, er nu ude med sin debut-EP, der er boombap hiphop når det er bedst. Med produktioner fra Mr. Mærklig, Beatfellaz og Luf-One og bl.a. en feature fra selveste Mund De Carlo er EP'en et throwback til 90'erne kassettebåndsdemoer med en ærlig og rå stil.


  Boogie Pukki er en del af crewet Uncensored Records, der også har deres eget tøjmærke og arrangerer jams rundt omkring i København. Du kan tjekke EP'en på Spotify eller herunder på YouTube.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 20.10.2016 Parlør og Klaskefar leverer Halvfemserrap Parlør, der består af rapper Pelle (MC's Fight Night og DM i Freestyle Rap) og rapper/producer Kilo P (Kammertonen) har netop smidt en video ud til nummeret "Halvfemserrap" der gæstes af Klaskefar. En hyldest til halvfemserne, der tager dig gennem Københavns gader... og så er det vidst også noget med at Pelle har en ret fed trøje på!  Nummeret kan findes på deres selvbetitlede album, som er ude nu på alle tjenester.


  Kategori: RFC anbefaler
 • 13.10.2016 DM i Freestyle Rap på lørdag På lørdag skulle MC's Fight Night løbe af stablen, men som vi tidligere har beskrevet er det desværre blevet aflyst og nedlukket. Heldigvis er der med den korte varsel nogen der med det samme har taget over og skabt DM i Freestyle Rap, der løber af stablen i Den Grå Hal på Christiania lørdag d. 15. oktober kl. 19. Såfremt der ikke er udsolgt vil der kunne købes billetter i døren til 200,-.

  Lineuppet til battles er som følger:
  Elbanovic
  Janus Forssling
  Pelle
  Spasmager
  Flink
  MC Lillebror
  Swiff
  Mikkel Norup
  Dopamin
  Mr. Mix
  Elias Orwell
  Fætter Anders
  Den Lette Gade
  Homeboy Hemmingway
  Vovepelsen

  Jøden er host, mens dommerne er Kejser A, Henrik Østergaard og PTA. I pausen spiller Klaskefar, mens hus-DJ er Beatnik. Der vil yderligere være foodtruck med mad fra UGood.

  - Facebookevent
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 12.10.2016 Binær: Trepac og Mund De Carlo sammen i ny gruppe! Ja, hvorfor ikke? Alt andet ville jo ikke give mening. To af Danmarks bedste rimsmede har slået pjalterne sammen i en ny supergruppe kaldet Binær. Og sammen varsler de debut-album allerede til november. Vi har netop modtaget denne skrivelse fra drengene:

  "Vi er Binær.

  Binær betyder noget, der består af to dele/enheder, og derfor var det et oplagt gruppenavn for os, da vi både som personer og rappere er to vidt forskellige enheder.

  Sammen har vi lavet albummet "Umage", der udkommer digitalt den 7. november og på dobbelt-LP den 12. november. Det er et album, der har været en fornøjelse at skrive, udvikle og indspille. Hele projektet har været drevet af lyst og gensidig respekt med fokus på det raptekniske og sproglige indhold. Vi er kæmpe fans af rap som håndværk, fans af at bryde grænser og ikke mindst fans af hinanden. Derfor har vi også presset os selv og hinanden til at yde det maksimale på dette projekt. Det håber vi skinner igennem på det endelige resultat.

  Idéen til samarbejdet blev undfanget en nat i april 2015, hvor vi havde afsluttet det sidste spillejob på vores seneste fælles tour. Her var vi efterfølgende havnet til en privatfest i en lejlighed i Esbjerg, hvor vi i en blød sofa faldt i snak om touren og fremtiden. Vi besluttede der midt i vores post-tour brandert, at det ville være en god idé at lave noget musik sammen. Måske bare en EP.

  Et par måneder efter blev vi enige om at gøre alvor af snakken og i november 2015 mødtes vi for første gang med produceren og studieteknikeren Xeren i Echo Out for at indspille de første Binær-numre. Siden da er dynamikken og venskabet mellem os vokset, hvilket har resulteret i, at vi nu står med et album bestående af 13 tracks med cuts fra Def Star Audio Emperor og beats fra nogle af landets bedste producere.

  Albummet er først og fremmest lavet med henblik på at skulle spilles live rundt i landet, men vi er sikre på, at det også vil fungere godt på pladespilleren. Vi glæder os derfor umådeligt meget til løbende at offentliggøre vores musik og koncertplan, og ser frem til at komme rundt i landet og smitte jer alle med den energi og det engagement, vi har lagt i dette projekt. I første omgang vil vi gerne invitere jer alle sammen til release koncert på Spillestedet Stengade lørdag d. 12 november. Der er 200 billetter i rotation, og det er fra i dag af muligt både at bestille sin release-billet og sin
  Binær-vinyl".

  Binær - Umage, LP
  Binær - Umage, LP
  Kategori: Artister vi elsker
 • 11.10.2016 Pede B udsender split-7" med finsk rapper! Vores gode ven Pede B, udsender d. 28.10., en limiteret split-7" sammen med den finske rapper Julha H. Vinylen, der kun bliver trykt i 500 ex. kan bestilles nu. Dog er det kun de 100 ex. der kommer på det danske marked.

  Du kan forudbestile vinylen her!


  Pede B - To-Komma-Nul, 7"
  Kategori: Nye varer
 • 06.10.2016 Black Dylan på vinyl! Wafande og Nuplex har under navnet Black Dylan lavet en fantastisk plade - en plade de har valgt at kalde "Hey Stranger".

  Det er lykkedes os at få fat i et parti til webshoppen som meget gerne skulle lande d. 10.10. 2016. Du kan allerede nu forudbestille vinylen online!


  Black Dylan - Hey Stranger, LP
  Black Dylan - Hey Stranger, LP
  Kategori: Nye varer
 • 05.10.2016 Nyt fra MC Meller! Vores gamle ven MC Meller, der tidligere har været signet hos os, har netop meddelt at han udsender nyt album. Albummet, der bærer titlen "Creepshow" er et konceptalbum spækket med gyser- og horror rap. Albummet gæstes bl.a. af Tyde T og Skævstikker og udkommer digitalt til Halloween. MC Meller har også lavet et super limiteret vinyloplag på kun 50 ex. Dem kan du allerede forudbestille i shoppen her!


  MC Meller - Creepshow
  MC Meller - Creepshow, LP
  Kategori: Artister vi elsker
 • 05.10.2016 Nyhed: Færdigpakkede spraycan sæt fra Montana Vi har som noget helt nyt, og efter en del kundeforespørgsler, valgt at udbyde nogle større forpakkede sæt med spraydåser. Så nu kan du altså, hvis du ønsker det, vælge at lade os stå for at beslutte, hvilke farver du får. Vi har lavet 4 forskellige sæt. Montana Gold sæt med enten 30 eller 50 spraydåser eller et Montana Black sæt med enten 30 eller 50 spraydåser. Vi sørger naturligvis for at vedlægge lidt ektra sort og hvid i sættene.

  Du finder de forpakkede sæt her!
  Kategori: Nye varer
 • 05.10.2016 Gråzone ude med andet album - forudbestil vinylen nu! Den aarhuisanske rapper Gråzone har netop udgivet sit andet album "Arbejdshænder" digitalt med features fra Marki Snøre og Simon fra Liud. Albummet handler om at arbejde hårdt og er produceret primært af Swab (Manus Nigra / Bumsestilen). Alt Gråzone får ind for salg af dette album går ubeskåret til Dansk Dyreværn Århus. Tjek titelnummeret herunder:  Om pladen siger Gråzone selv: "Med den nye udgivelse er vi gået i en helt anden retning, af hvad populær dansk rap gør i dag. Jeg fortæller min historie om et op-ad-bakke liv, personligt og på arbejdspladen, krydset med lidt politiske tanker. Alle mine tekster er skrevet på farten, ikke i en lysdæmpet lejlighedsstue med nogle andre hiphoppere, funderende over en kop kaffe. Jeg lever ikke et "rapper liv" med fester og damer, jeg kæmper hårdt for mit brød hver dag. Det handler "Arbejdshænder" om".


  Gråzone - Arbejdshænder, LP
  Kategori: RFC Anbefaler, Nye Varer
 • 05.10.2016 Opdatering i bogsektionen! Man siger at man ikke skal bedømme en bog på sit cover, og det er der måske noget rigtigt i. Ikke desto mindre har vi lavet en stor opdatering i vores bog sektion. Udover den vanlige tekst, hvor vi skriver om, hvad bøgerne handler om har vi også nu tilført en masse videoer, hvor vi bladrer bøgerne igennem, så du lettere kan få et indblik i, hvordan bøgerne ser og og hvad de indeholder. Vi tilbyder bøger om graffiti, street art, subkulturer, bøger med klistermærker i, graffiti malebøger og meget meget mere.

  Du finder vores bog sektion her!
  Kategori: Om Run For Cover
 • 05.10.2016 Nyhed: Releasplan online Vi har, efter en del forespørgsler, relanceret vores releaseplan. Vi kørte for nogle år tilbage en releaseplan med en oversigt over, hvilke plader der var på vej. En del af jer har bedt om at vi genindførte releaseplanen og selvfølgelig er vi lydehøre overfor det. Så derfor har vi nu lavet en opdateret releaseplan i musik-sektionen, hvor du både kan se hvad der er på vej af udgivelser men samtidig har du også mulighed for at forubestille disse.

  Du finder herlighederne her!
  Kategori: Om Run For Cover
 • 05.10.2016 Trepac og Melancolia spyr ild på i Torden & Lynild To af Danmarks ubetingede dygtigste musikere, rapperen Trepac og produceren Melancolia, har slået pjalterne sammen i den nye gruppe "Torden & Lynild". Sammen udsender de d. 8.10 debutalbummet "Sky Til Jord". Albummet udkommer på limiteret vinyl og du kan allerede nu forudbestille albummet her!


  Drengene har netop udsendt den første video fra albummet og det tegner både dystert og rigtigt godt. Mørk og melankolsk og ikke mindst sindsygt godt.


  Torden & Lynild - Sky til jord, LP
  Torden & Lynlind - Sky til jord, LP

  Kategori: Nye varer, RFC Anbefaler
 • 05.10.2016 Tilbud: Derwent 72 stk blyantsæt til kun 499,- En gang om året kører Derwent tilbud på deres mest populære blyantsæt; Derwent 72 stk. Vi har netop fået disse blyantsæt på lager nu. Normalt koster sættet 999,- men vi kan sælge dem for kun 499,- pr sæt. Hvert sæt indeholder 72 blyanter og sættene kommer i fem forskellige varianter:

  Derwent Artists 72 stk
  Derwent Coloursoft 72 stk
  Derwent Pastel 72 stk
  Derwent Inktense 72 stk
  Derwent Watercolour 72 stk

  Du finder sættene her. Tilbudet gælder kun så længe lager haves.
  Kategori: Tilbud
 • 05.10.2016 Nyhed: Montana Cans Metallic Effect Tyske Montana Cans udvider hele tiden deres udvalg af tekniske spraydåser og sprays med specielle effekter. De har netop nu, efter mange forespørgsler, udviklet en spraydåse med metallic effect. Indtil nu har det kun være deres normale guld, sølv og kobber dåser der har haft en effekt der minder om metal men nu har de introduceret "Metallic Effect". Metallic Effect kommer i 9 forskellige farver og er særligt velegnet til dig der maler cykler, møbler og lignende. Men spraydåsen kan også bruges på en lang række andre materialer - bl.a. papir, lærred, pap, glas, porcelæn, sten og meget mere.

  Vi sælger 1 stk Metallic Effect spray for kun 60,- pr stk.

  Du finder dem her!
  Kategori: Nye varer
 • 03.10.2016 Oplev Den Sorte Skole i Den Grå Hal! Den Sorte Skole spiller deres eneste Københavnske koncert resten af året i Den Grå Hal den 29. oktober 2016. Den Sorte Skole er aktuelle med udgivelsen Indians & Cowboys og har netop spillet udsolgt i Konservatoriets Koncertsal med Copenhagen Phil som del af koncertrækken 60 Minutes. Den Sorte Skole har gennem sine fire albumudgivelser cementeret sin position som et af Danmarks mest originale bidrag til den internationale musikscene. Med sine kompositioner, der kun består af samples fra tidligere udgivne musikværker, rykker Den Sorte Skole til opfattelsen af, hvordan musik skabes - og er indbegrebet af Picassos idé om, at gode kunstnere låner, mens store kunstnere stjæler. I det perspektiv er Den Sorte Skole store kunstnere. Indians & Cowboys indeholder samples fra intet mindre end 75 forskellige lande spredt over seks kontinenter og genrer fra mellemøstlig dancehall over avantgardejazz og psykedelisk dub og til tribal, forenet i et komplekst værk, der rykker på lytteren og åbner ører for de verdensdeles musik, vi ellers sjældent eksponeres for.

  Billetter kan købes her!
  Kategori: Events