Dansk Engelsk
< 1 >
 • 27.09.2016 Nyhed: Montana Cans Texture Coating Der er gang i tysk Montana i disse dage. De lancerer snart deres nye Metallic Effect spraycan og netop nu har de udsendt den hele nye Texture Coating. Texture Coating fungerer på samme måde som spartelmasse, bare i flydende form. Du sprayer det på din valgte overflade og så kan du herefter modellere dit eget udtryk med fx en spatel. Montana Texture Coating er også rigtig god hvis du skal lappe huller og revner i fx mursten.

  Du kan læse mere den her. Vi sælger den for kun 70,- pr stk.

  Nedenfor kan du se hvordan den fungerer:


  Kategori: Nye varer
 • 15.09.2016 Oplev Bates og Zoro! Nu får du muligheden for at opleve nogle af Danmarks bedste og mest etablerede graffiti-malere på tæt hold. ZORO og BATES udstiller nemlig sammen nogle af deres værker på Galerie Knud Grothe d. 1.10.2016. Udstillingen tager udgangspunkt i gadens kunst indeholdende elementer fra streetart, graffiti, kendte tegneseriemotiver, abstrakte linjer og former, samt sprudlende farver og masser af fantasi. Værkerne er primært malet med spraymalling, hvilket giver en helt fantastisk og klar overflade, hvor farverne virkelig kommer til udtryk.

  I hele tidsrummet på åbningsdagen vil DJ JAN fra MC Einar spille.

  Du kan læse mere om eventet her!
  Kategori: Events
 • 15.09.2016 Parlør ude med førstesingle Peter Pagh-Schlegel (tidligere kendt som Kilo P fra Kammertonen) og Pelle (kendt fra bl.a. Fight Night) har dannet gruppen Parlør, som de beskriver som en sentyveridiotiske sammensmeltning af Public Enemy og en ung Kim Larsen. Og de har nu netop udgivet deres førstesingle fra deres kommende EP "Google Streetview ved, hvor du bor".


  Nummeret beskrives som "50% sølvpapirshat-rap - 50% voldtægtsromantik. En sprængfarlig cocktail" og den trofaste Run For Cover Clothing soldier Pelle kan ses rocke den klassiske Laced Crewneck i hele videoen.
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 13.09.2016 L:Ron:Harald - Grethes Tits kommer endelig på vinyl Tilbage i 1998 udsendte L:Ron:Harald sit kult-kassettebånd "Grethes Tits", der blev en kæmpe succes, revet væk og siden har været et eftertragtet collectors item. Båndet fik også signet L:Ron til en major label deal og resten er historie.

  Vi har nu, i samarbejde med L:Ron himself fået støvet båndet af, remasteret det og genudsender nu denne klassiker på limited edition vinyl. Udover den originale trackliste indeholder vinyl-versionen osse bonustracket "Bronx Punks Part II".

  Du kan nu forudbestille vinylen, der udkommer d. 21. oktober i 300 eksemplarer.


  L:Ron:Harald - Grethes Tits, LP
  L:Ron:Harald - Grethe's Tits, LP
  Kategori: Artister Vi Elsker, Nye Varer
 • 10.09.2016 Ny dansk film på vej om graffiti I de sidste par år har instruktøren Morten BH arbejdet på en film med graffiti som hovedtema sat i Danmark i 1991.

  ANTI er en spillefilm, sat i 1991, instrueret af Morten BH, produceret af Miso Film. ANTI handler om Simon og hans bedste ven Frede, der mest af alt har travlt med at lave ingenting i en lille forstad til København. Simon har altid elsket at tegne med aldrig haft mulighed for at få afløb for sit talent før han møder graffitikulturen. Og nu ser han pludselig en mulighed for at sætte sit eget præg på verden omkring ham. De begynder hurtigt at bombe byen og bliver begge rekrutteret af det store Københavnske crew CHAOS. Men samtidig med at Simon opdager sit talent er det også ved at koste ham venskabet med Frede, der som den eneste nogensinde aldrig har stillet spørgsmålstegn ved Simons relevans for verden. Simon må nu for første gang i sit liv tage stilling til hvem han er og hvem han har lyst til at være det sammen med. Skal man absolut være noget for at være?  Vi glæder os meget til at se hvad dette projekt bliver til. Dømt ud fra traileren, så ser det spændende ud.
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 09.09.2016 Ny video fra L.O.C. L.O.C. er netop nu aktuel med ny video til singlen "Ti Fod Høj", der er en forløber forud for hans "Greatest Hits" album "Anno XV", der udkommer d. 28.10. Udover at indeholde en række af hans største hits indeholder albummet også tre nye tracks, hvoraf dette er det ene.

  Du kan tjekke den nye video her!
  Kategori: RFC anbefaler
 • 05.09.2016 Mund de Carlo og bror ude med ny elektronisk EP Mund de Carlo og hans bror Aleksander har netop udgivet den selvbetitlede EP fra deres nye projekt BROER.


  Om projektet siger de selv:

  "Siden vi var helt små har musikken knyttet os sammen. Vi har altid sunget og spillet, men først nu fundet ud af, hvor meget det har betydet for hvor, og hvem vi er i dag. Musikken har altid været en leg for os, en leg som kunne tage os væk fra virkeligheden når den blev for mørk. Igennem årene er det blevet til noget vi identificerer os med mere end noget andet, og vi har haft brug for ikke kun at leve i legen, men også for at beskrive virkeligheden (...) 8 numre som vi håber, at I vil lytte til, favne jeres egen historie og bygge bro mellem alle de forskelligheder der er derude".

  Du kan lytte til EP'en på alle tilgængelige streamingtjenester.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 02.09.2016 Ny single fra Pede B Pede B har netop udgivet den nye single "To-Komma-Nul", der er produceret af DJ Noize, med mix fra Adam Sampler og med Isaac Kasule på omkvæd. En seriøs Pede på et tung nummer lige til din efterårsdag.

  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 02.09.2016 Run For Cover Cast #62: Ham Den Lange / 100 Procent Nødhjælp I dette afsnit af Run For Cover Cast sætter vi fokus på Ham Den Lange, hans oplevelser i flygtningelejre i Grækenland og hans nystartede NGO 100procentnødhjælp. Det betyder at denne omgang er en lidt anderledes omgang med mindre fokus på musikken og kunsten og vi har valgt ikke at have nogen intro, men blot lade interviewet med Ham Den Lange tale for sig selv.

  Du kan støtte 100procentnødhjælp ved at donere via Mobile Pay på: 42523100 eller via netbank på: Reg. nr. 9570 Konto nr. 0011850286

  100procentnødhjælp
  Ham Den Langes videoer fra flygtningelejrene

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 01.09.2016 Subkult96 da movie Tilbage i 1996 fandt det mest legendariske hiphop-event i dansk historie sted i København. En 18-dages festival med nogle af de mest legendariske graffitimalere, breakere, DJ's og rappere - Kool Keith missede dog sit fly hele to(!) gange.
  I anledning af 20 års jubilæet for er hele 32 timers råmateriale blevet klippet sammen til 20 minutter, som bliver fremvist hos Alis lørdag d. 3. kl. 19.

  - Facebookevent
  Kategori: RFC Anbefaler