Dansk Engelsk
< 1 >
 • 20.07.2016 Danske Ras Beats ude med amerikansk stjernespækket produceralbum Den danske New York baserede producer Ras Beats er ude med produceralbummet "Control Your Own" med features fra prominente folk som Masta Ace, Roc Marciano, O.C., Elzhi, Breeze Brewin, Sadat X, A.G. m.fl. gennem amerikanske Fat Beats på hans eget label Worldwyde Recordings.  Albummet er på vej og kan allerede nu forudbestilles. Der er tale om en limiteret orange vinyl inkl. downloadkode. Forudbestil her!


  Ras Beats - Control You Own, LP (Orange Vinyl)Ras Beats - Control You Own, 2LP [Limiteret Orange Vinyl]

  Kategori: RFC Anbefaler, Nye Varer
 • 19.07.2016 Nicho1 og DJ FMD ude med EP'en "S1E1" Nicho1, tidligere kendt som K-liir, og en af dansk raps grand ol' DJ's FMD har netop smidt EP'en "S1E1" ud til gratis stream og download.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 18.07.2016 Førstesingle fra Manus Bells kommende album Manus Bell har netop smidt musikvideo ud til nummeret "Guidelines", der er førstesinglen fra hans kommende album "Galvanize". Produktionen har CAB og Manus Bell selv stået for.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 17.07.2016 Vigsø varsler kommende EP med livesessions De kommende søndage vil Vigsø frigøre livevideoer med akustiske versioner af alle numrene fra hendes kommende EP "Under Overfladen", der er produceret af DJ Noize. Første nummer er "Tosomhed".
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 15.07.2016 Aarhus Tager Den Tilbage "Aarhus Tager Den Tilbage" er en kompilation med aarhuiansk undergrundshiphop og neo-soul kurateret af Nyboe fra Idiotsikker Records og udgivet af Fonden Voxhall i forbindelse med mini-festivalen Roam The Streets: Aarhus Tager Den Tilbage. Et lille indblik i hvad der rører sig på den aarhusianske scene.

  Side A består af to dansksprogede og to engelsksprogede rapnumre, mens side B har et enkelt neo-soul nummer og tre instrumentalnumre.

  Pladen limiteret til 300 eksemplarer og kun udgivet på vinyl!


  Side A:
  1. Hahn Solo & Perzon - Ind med Det
  2. Eye N' Eye - No Time No Sleep
  3. Thor Kvisgaard & A.V.L. - Bygones
  4. Liud, NicholaiEn & marki snøre feat. DJ FMD - Flipper Den Stil (produceret af Aske)

  Side B:
  1. Athletic Progression feat. Minna Forouzandeh - Battlefield
  2. Hans SOLO - Windparade (Instrumental)
  3. WhoGotDrumz - Space In Time (Instrumental)
  4. Nicolai Hartmann - Grieving Hearts (Instrumental)


  Diverse - Aarhus Tager Den Tilbage, LP [Limiteret]
  Kategori: Nye varer, RFC ANbefaler
 • 12.07.2016 Felix De Luca ude med selvbetitlet EP Den danske engelsksprogede rapper Felix De Luca har netop udgivet EP'en af samme navn, hvor bl.a. nummeret "No. 1", der tidligere har været ugens demo i Run For Cover Cast, også figurerer. EP'en er produceret af Dontaxaboutit.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 09.07.2016 Carl Knast ude med dobbelt-10" inkl. 16 siders illustreret bog Til trods for at navnet Carl Knast umiddelbart lyder som et ubeskrevet blad i dansk hiphop, har Carl været i gamet i adskillige år, tidligere kendt som StektFlæsk har han arbejdet sammen med kunstnere som Mund de Carlo, MC Einar, Trepac, Nota Bene, Kværn og Asbestose. Carl er exceptionel fordi han som kunstner både kan producerer beats i mange forskellige retninger, men samtidig også har et veludviklet tekstunivers der både rummer humor og poetisk dybde og finesse. Derfor har mange af hans samarbejder også udmøntet sig i, at han ikke kun producerer beatet for den kunstner han arbejder med, men også skriver et omkvæd eller byder ind med et gæstevers.  Carl er en alsidig producerer og hans repertoire spænder fra alt fra samplebaserede boombap produktioner til eksperimenterende synthkompositioner. Som vokalist er han ligeledes alsidig og er både garant for gode melodier, fængende korarrangementer og kantede hårdtsparkende rim. Dette er hans første langspiller i form af en dobbelt 10 tommer EP " Fejl Fyrre & Fejl 40". Fejl Fyrre er er først og fremmest original hvorimod Fejl 40 er et originalt remix hvor Carl har remixet og genfortolket sine egne originaliteter.

  Carl Knast
  Carl Knast - Fejl Fyrre / Fejl 40, 2x10" inkl. 16 siders illustreret bog


  Kategori: Nye Varer, RFC Anbefaler
 • 07.07.2016 Danni Toma ude med kortfilmen GRAA Sidste år udgav Danni Toma albummet "Grå" og der er nu kommet en 30 minutter lang musikalsk kortfilm med udgangspunkt i sangene fra pladen.


  "Kortfilmen "Grå" er en reaktion på de utallige musikvideoer, der kommer op på de sociale medier hver eneste dag. Noodle (producer) og Danni Toma havde lyst til at udfordre mediet og fortælle en historie på en anderledes måde ved at lave en musikalsk kortfilm. Filmen tager udgangspunkt i sangene fra det seneste album "Grå".

  Stenild brødrene ? Mark og Mikkel - og Danni havde en ide om at lave en visualisering af temaet og stemningen fra albummet. De skabte en karakter - spillet af Danni selv - der sidder fast i en fortælling i et miljø, vi ser mange unge, inklusiv Danni, bevæge sig i til daglig. Der er altid en rus, der skal opnås. I stedet for at finde ud af hvorfor den rus altid skal være der, drukner man tankerne i mere rus og mere sjov, ind til man til sidst er ude på et sidespor. Medvirkende er udover Danni også Noodle og Lord Siva.


  Danni Toma - Grå, 2LP
  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 06.07.2016 Mickahl Crack$øn giver nådestødet Den upcoming rapper Mickahl Crack$øn (tidligere MTDB) har udgivet den mørke undergrunds-EP "Coup De Grace", der er produceret af Bigges, Hurlum og Marc Live.
  Hør hele EP'en på Soundcloud.


  Kategori: RFC Anbefaler