Dansk Engelsk
< 1 >
 • 30.06.2016 Pede B & DJ Noize tager på efterårstur - 1MC1DJ Efter at have turneret landet tyndt med sit band gennem de sidste par år barberer de til efteråret deres show ind til kernen af hiphop - 1MC1DJ. På scenen vil der blot være Pede B og DJ Noize - ingen backup rapper, sangerinde eller andet - blot de to i en klassisk hiphopopstilling. Ligeledes vil spillestederne være mere intime end man er vant til med en max kapacitet på 300.

  "Vi har forsøgt at finde de mest intime steder i Danmark. De dér steder, hvor publikum står helt oppe i ansigtet på dig, og du kan mærke energien helt nede fra bagerste række. Noize er som bekendt tidligere verdensmester i mix, så det er hans rutinerede kræfter, der kommer helt frem i lyset, når vi angriber scenen på den her måde" - Pede B

  Setlisten vil ligeledes være anderledes end vanligt med mere freestyle, remixversioner af kendte numre og en i det hele taget anderledes tilgang til musikken.

  Listen over spillesteder og datoer er som følger:
  15/9 - Ungehuset, Varde
  16/9 - Hagges, Tønder
  17/9 - Riamuf, Ribe
  7/10 - Pitstop, Kolding
  8/10 - Templet, Lyngby
  13/10 - Ungdommens Hus, Fredericia
  14/10 - Værket Ungehuset, Vejle
  15/10 - Von Hatten, Randers
  19/10 - HeadQuarters, Aarhus
  20/10 - Huset, Aalborg
  21/10 - Kulisselageret, Horsens
  22/10 - Kulturmaskinen, Odense
  27/10 - Ideal Bar, København
  28/10 - Ideal Bar, København
  29/10 - Ideal Bar, København
  Kategori: Artister vi elsker
 • 25.06.2016 Musikvideo filmet i USA og DK fra Erik feat. Fjer Tidligere på året udgav den danske engelsksprogede rapper den Hans Solo producerede EP "No Boundaries" med features fra Cunninlynguists og sangerinden Fjer (der i øvrigt også er Eriks søster), som er signet på det amerikanske selskab Quintic. Der er nu kommet en musikvideo til nummeret "Enthusiasm", der er filmet i både USA og Danmark. Se den herunder.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 24.06.2016 Anden video/single fra Clockwork projektet med Mund De Carlo, Pede B & Rest In Beats Så er andensinglen fra den kommende Clockwork: 12rappere12timer ude med Mund De Carlo, Pede B og Rest In Beats. Nummeret hedder "Tal Ud" og du kan se videoen herunder. Derudover kan du købe Run For Cover Clothing regnjakken som Pede B har på i videoen lige her.  Forudbestil Clockwork: 12rappere12timer på hvid dobbelt-vinyl allerede nu:


  Clockwork
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 20.06.2016 Loke Deph ude med dobbelt-EP Loke Deph har netop udgivet dobbelt-EP'en "Beluga/Malstrøm", der er produceret af hhv. Telepa-T og Boone digitalt og på vinyl.  Vinylen var til forudbestilling, men alle blev desværre solgt på forhånd.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 18.06.2016 DM i Homeboyfodbold vender tilbage! Har du været nogle år i gamet, så husker du med al sandsynlighed og DM i Homeboyfodbold, der oprindeligt blev arrangeret af Michael C.U.P. i slut-halvfemserne. Efter en lang pause genoptager Echo Out nu med C.U.P.'s velsignelse DM i Homeboyfodbold og holder efterfølgende releaseparty for Carl Knast med livemusik og DJ's fra kl. 18-22.

  Det hele foregår lørdag d. 9. juli fra kl. 12 i DGI-Byen i København. Vil du gerne tilmelde et hold, så læs mere her.

  Vi har også fundet et lille videoklip fra det originale DM i Homeboy Fodbold tilbage i 1997. Se det herunder.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 09.06.2016 Sur Urt ude med debut-EP Sur Urt (SjurDur, Zig Urt & DJ Beatnik) er ude med debut-EP'en "Psykopatisk Psykose", der byder på klassisk hård 90'er rap over boom bap produktioner med seriøse emner på bordet.


  Kategori: RFC Anbefaler