Dansk Engelsk
< 1 >
 • 29.05.2016 Blodsport med imponerende stort posecut Der har efterhånden været nogle store posecuts i dansk rap, Machachas "Gaffatape" og Tjes Boogies "La Grand Finale" er nogle af dem der kan nævnes, og nu er Blodsport klar med et 19 mand stort posecuts fra deres kommende album "Pandæmonium".

  Listen over rappere er: Malledrengen, Swiff, Simon Red, Svend Spyt, Vero, Nota Bene, Tjalfe H, Blok Aspekt, Loke Deph, Makaber, Mund De Carlo, Supardejen, Jinix, Ham Den Lange, Poltergeist (aka Architech), Illusionisten, Chen, Trepac, Intensiv MC.


  Kategori: RFC anbefaler
 • 29.05.2016 8000 & 1 NATs RAP i Aarhus På fredag d. 3. juni bliver der lukket op for den store pose når Rimets By og Aarhus Rap Jam går sammen om 8000 & 1 NATs RAP med et stort line up med et udpluk af rappere fra hele Danmark.

  Man vil kunne opleve navne som Ham Den Lange, Machacha, Joe True, Pede Gøbb, Liud og Street Art Academy.

  Det koster 50,- og foregår på Ny V58 fra kl. 19. Se mere på Facebookeventet.
  Kategori: RFC anbefaler
 • 29.05.2016 Instrumental-EP fra Sofa T "Food Buttons" er navnet på den nye instrumental-EP fra danske Sofa T, der udelukkende er produceret på hardware samplere og indspillet på bånd og blander genrer som soul, jazz og 80'er elektronisk til hip hop.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 28.05.2016 MANKY x AKTON Rapperen Manky (som nogle måske kender fra Intelligent Pushing) og produceren Lord Akton er gået sammen om pladen "MANKY x AKTON. Et beskidt og dødalvorligt album med et glimt i øjet.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 26.05.2016 Førstesingle fra Dødssejlerens anden plade "Spøgelser" Lørdag d. 28. maj udkommer Dødssejlerens anden plade "Spøgelser" på vinyl, som du selvfølgelig kan finde her i shoppen. De har også netop smidt førstesinglen til EP'en ud og du kan se den herunder.


  "Spøgelser" består af 8 sange, alle med en rød tråd og en relevans for Dødssejlerens univers. En række bevægende fortællinger og røverhistorier, der alle stinker af tilrøget smuglerkro fra 1600-tallet og drypper af sørøverblod og havvand. Men man skal ikke grave dybt for at finde kommentar og paralleller til vores samfund i dag. Temaer som afsavn, frygt, blodrød kærlighed og gennemgående higen efter det ukendte blandes op med højaktuelle emner, som tro, magt, prostitution og næstekærlighed, alt sammen leveret med autoritet, vilje og blink i øjet. Endnu engang velkommen om bord på Dødssejleren.


  Dødssejleren - Spøgelser
  Dødssejleren - Spøgelser, LP


  Kategori: RFC Anbefaler, Nye Varer
 • 26.05.2016 Loke Deph har God Tid Loke Deph kommer d. 20. juni endelig med dobbelt-EP'en "Beluga/Malstrøm" - som eftersigende også skulle komme på vinyl - og du kan nu tjekke førstesinglen "God Tid" herunder. Nummeret er produceret af Telepa-T og videoen af Jonik.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 26.05.2016 Benal går Hånd I Hånd Benal er ude med endnu en ny musikvideo fra albummet "Nu" til nummeret "Hånd I Hånd".



  Benal - Nu, LP
  Kategori: Artister vi elsker
 • 26.05.2016 Ras Beats på vej med nyt produceralbum Den amerikansk bosatte danske producer Ras Beats er på vej med sit nye album "Control Your Own", der bl.a. gæstes af Roc Marciano, O.C., Elzhi, A.G., Rasheed Chappell, Blacastan, Breeze Brewin og ikke mindst Fev, der er manden på førstesinglen "Front Line", der kan høres herunder.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 17.05.2016 Mund de Carlo ude med EP'en "Ja nej måske" Mund de Carlo er nu ude med EP'en "Ja nej måske", der er tre jazzede numre med de tre ord som tema produceret af Lurifaks og Youwanit, inkl. et 9 minutter langt historiefortællingsnummer.
  Kategori: RFC anbefaler
 • 17.05.2016 Anders Anderledes og Nota Bene med en westcoast banger Så er der ny video og nummer fra Anders Anderledes og Nota Bene produceret af Xeren.



  Kategori: RFC Anbefaler
 • 17.05.2016 Manus Bell & Buzzer er "Lost Minds" Manus Bell og Buzzer fra Home Studio Productions er ude med førstesinglen fra deres EP "Knowledge Speaks, Wisdoms Listens", der udkommer d. 22. maj. Nummeret er produceret af Thatboykings.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 12.05.2016 Run For Cover udgiver Tabu Recz på vinyl Run For Cover har æren at præsentere en af de mest legendariske danske kompilations - "Tabu Recz" - på vinyl for første gang nogensinde fredag d. 20. maj.

  "Tabu Recz" var Tabu Records' anden udgivelse efter det første selvbetitlede Suspekt album og var 18 numre produceret af Rune Rask, Troo.L.S., Jonas Vestergaard, JOT og MABK. "Tabu Recz" var med til at introducere rappere som L.O.C., UFO, Yepha og 4Fod til et større publikum og gæstedes ligeså af bl.a. L:RON:HARALD, Clemens og Suspekt.

  Albummet er især kendt for numre som 4Fods "Blodsport", Orgi-E's "Vogn Niner-Fyrre Pt. 1 Million" og "Sug & Smut", der senere blev til L.O.C.'s "20 Måder" på hans debut-album "Dominologi".

  "Tabu Recz" kommer på en orange marmoreret dobbelt-vinyl i plastik sleeve første oplag af vinylen kommer i 500 eksemplarer.

  Forudbestil nu - udkommer fredag d. 20. maj!


  Tebu Recz, 2LP [Orange Vinyl]
  Div. - Tabu Recz, 2LP [Orange VInyl]



  Kategori: Nye varer
 • 11.05.2016 Run For Cover flytter til nye lokaler om en måned Efter 5 år på Glentevej er det nu tid til at vi rykker i større lokaler og samtidig også tættere på offentlig transportmidler. Det betyder mere af det du elsker!
  Vi udvider lageret både for at kunne have flere af de varer du kender og for at kunne kunne introducere en række nye spændende varer - så der kommer til at ske en masse!



  Run For Covers nye facade



  Vi elsker Nordvest og har været sindssygt glade for vores beliggenhed. Men vi er nødt til at være mere plads og det har desværre ikke været muligt i det nuværende nabolag. Den nye butik bliver ikke en butik som du kender den nu, men et lager med showroom. Du bestemmer selv om du vil bestille dine varer på forhånd eller gøre det på en af computerne i showroomet. Du får stadig dine varer med det samme!



  Run For Cover flytter


  Den nye adresse er Hvidovrevej 80A, 2650 Rødovre - kun 200 m. fra Hvidovre St. Turen i S-Tog tager kun 10 min. fra Hovedbanengården. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.


  Du kan følge med i flytningen på www.runforcover.dk/flytning
  - Sidste dag på Glentevej er torsdag d. 9. juni.
  - Første dag på Hvidovrevej er mandag d. 13. juni.
  Kategori: Om Run For Cover
 • 10.05.2016 Run For Cover Cast #60: Sæsonafslutning I Torben P's fravær og foran en kæmpe flytning holder vi en podcast pause - hør det hele her...

  Masser af vilde tracks - bl.a. verdenspremiere på singlen for det kommende ?Clockwork: 12rappere12timer" album som du allerede kan forudbestille på webshoppen nu.

  Der er også tracks fra LARSN, Rapublik1 & Xeren, KVBeats og en anden (halv)eksklusiv afsløring af en kommende Run For Cover LP udgivelse og en masse nyheder fra butikken.

  Lyt med herunder eller på iTunes.

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 10.05.2016 Høxbroe & Stik Op ude med ny musikvideo feat. Michael Falch Tidligere på året udkom Høxbroe & Stik Ops album "Speakeasy" på en meget limiteret vinyl (kun 40 eksemplarer) som hurtigt blev udsolgt. Nu er der kommet ny musikvideo fra albummet til nummeret "Forbryder" med legendariske Michael Falch på omkvæd.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 09.05.2016 Clockwork: 12rappere12timer ude på vinyl til august Clockwork er navnet på et koncept / en storgruppe med i alt 12 rappere. Projektet går i alt sin enkelthed ud på, at 12 af landets dygtigste, mest tekniske rappere samles i et studie én dag i tolv timer og indspiller en hel plade. Hver rapper har kunnet medbringe så mange vers han vil, men han har kun haft én time til at få hele dynen indspillet
  efter devisen "Shine eller bliv Outshinet". Hele molevitten er indspillet i studiet hos Echo Out og er produceret af LarsEFX.

  Det er der kommet en tidløs dansksproget rapplade ud af, som vi er stolte over at være med til at udgive på hvid dobbelt-vinyl i kun 300 eksemplarer d. 26. august. Du kan allerede nu se en teaser til pladen herunder:


  De medvirkende rappere er:
  - Esben
  - Illusionisten
  - Johnny Books
  - Khal Allan
  - Kool Jepp
  - Mund De Carlo
  - Nota Bene
  - Pede B
  - Slogan
  - Strudsigallop
  - Supa
  - Trepac

  Forudbestil Clockwork: 12rappere12timer på hvid dobbelt-vinyl allerede nu:


  Clockwork
  Kategori: Artister vi elsker
 • 09.05.2016 Mund de Carlo siger Nej Om en uge, d. 16. maj, udgiver Mund de Carlo tre-numres EP'en "Ja nej måske" og du kan allerede nu tjekke førstesinglen og dertilhørende musikvideo. Nummeret er produceret af Lurifaks


  Der er ligeledes releaseparty allerede på fredag på Pumpehuset, hvor Mund de Carlo spiller et langt show med en masse gæster og Kejser A også spiller et af sine to eneste shows hele foråret, hvor hele "Færdig" bliver spillet i fuld længe - inkl. "Lukas".
  - Facebookevent
  - Billetter
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 08.05.2016 Dr. Phill ude med producer-EP feat. prominente britiske og amerikanske rappere Sidste sommer havde vi unge Dr. Phill forbi vores podcast og fortælle om bl.a. sit kommende produceralbum. Det har nu i stedet udmundet i en EP feat. Big T, Leaf Dog, Rock (Heltah Skeltah) og Ruste Juxx. Du kan høre eller downloade den på hans Soundcloud helt gratis.



  Husk også at tjekke vores podcast med Dr. Phill, hvis du ikke allerede har hørt den, hvor du også kan høre numrene i en lidt anden version.

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 07.05.2016 Mikkel Mund & David Benja slår hovederne sammen i nyt projekt Rapperen Mikkel Mund og produceren David Benja har slået sig sammen som Mund X Benja og netop udgivet førstesinglen fra deres kommende EP, der kommer til sommer.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 04.05.2016 LARSN ude med EP'en "Fra Mit Vindue" LARSN er ude med hans anden EP "Fra Mit Vindue" på alle tjenester. Han siger selv om EP'en:

  "I løbet af efteråret tog jeg i studiet og mødtes med en producer, uden tekst, uden beat og ingen plan for hvad der skulle ske.
  Meget befriende og bare lade stemningen og spontaniteten styre showet.
  Teksterne blev skrevet mens beatet blev produceret, så blev det indspillet - og så videre til næste. Ingen form for stress. Bare hygge, høj musik og kolde øl".


  Kategori: RFC Anbefaler