Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 29.04.2016 Echo Out Beattape Echo Out har netop frigivet et beattape med deres in-house producere. 7 beatsmede - 12 minutter. Tjek det herunder.

  De medvirkende producere er Lars Da Fari, Xeren, ingrediJens, Anders Anderledes, Carl Knast, Klagen & Chewbacca.


  Kategori: RFC anbefaler
 • 25.04.2016 Per Vers ude med PhaFalAion remix-version af "EGO" På torsdag holder Per Vers V-Dag hvor han ikke blot fejrer udgivelsen af "Langt Ude I Nutiden", der udkom digitalt for ikke så længe siden, men også vinylversionen af PhaFalAions remixes af albummet "EGO". Men allerede nu kan du finde "EGO 2016 REMIX" på alle digitale tjenester.


  Skulle alle vinyler ikke blive solgt skulle vi gerne få en bunke til salg her i butikken.
  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 25.04.2016 IllaRed (TrueIlla & Simon Red) ude med debut-EP'en "Fremdrift" De har begge været en del år i gamet, men det er ikke meget man har hørt fra dem på det sidste. Aalborgensiske IllaRed har netop udgivet deres debut-EP som en samlet gruppe, der samtidig illustrerer deres rejse og udvikling gennem musikken og som mennsker når man pludselig bliver voksen, den "Røde Viking" begraves og "de vilde dage er strengt forbudte".


  Kategori: RFC anbefaler
 • 25.04.2016 Alvarado ude med EP'en "Venusian" Den El Savadoriansk fødte rapper Alvarado er nu ude med EP'en "Venusian", der et clash mellem 90'ernes lyd og en mere moderne lo-fi lyd.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 25.04.2016 Rapublik1 & Xeren med ny single og video Det koldeste hold på fire - Rapublik1 - er ude med bangeren "Aux" og tilhørende musikvideo.
  Derover har vi også fået genopfyldt med Rapublik1 vinyler i butikken.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 21.04.2016 Run For Cover Cast #59 - Adam Sampler Ugens gæst er produceren Adam Sampler, vi nørder beats, snakker Torpedorr og meget andet. En spændende fortælling om en mand der har leveres beats til bl.a. Freeway, Royce da 5?9, Streetmass, Kesi, Gilli og Pede B.

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 20.04.2016 Aarhus Tager Den Tilbage I morgen torsdag og fredag d. 21. og 22. april er der en mini-festival og vinylrelease i Aarhus på Atlas. Vores mand Nyboe er kurator på projektet, der har samlet otte forskellige lokale aarhusianske hiphop og neo-soul acts på en eksklusiv og limiteret vinyludgivelse, der udmunder i en to-dages mini-festival på Atlas i Aarhus hvor alle de medvirkende spiller - med undtagelse af Hahn Solo og Perzon, der har meldt afbud.
  Entréen koster 50,- og vinylen det samme.
  Facebookevent torsdag
  Facebookevent fredag

  Tracklisten på vinylen er som følger:

  Side A:
  1. Hahn Solo & Perzon - Ind med Det
  2. Eye N' Eye - No Time No Sleep
  3. Thor Kvisgaard & A.V.L. - Bygones
  4. Liud, NicholaiEn & marki snøre feat. DJ FMD - Flipper Den Stil (produceret af Aske)

  Side B:
  1. Athletic Progression feat. Minna Forouzandeh - Battlefield
  2. Hans SOLO - Windparade (Instrumental)
  3. WhoGotDrumz - Space In Time (Instrumental)
  4. Nicolai Hartmann - Grieving Hearts (Instrumental)

  Vinylen er kun trykt i 300 eksemplarer og kan kun købes til arrangementet - vi arbejder dog på at få fat i nogle eksemplarer til webshoppen, hvis alle ikke bliver solgt.
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 20.04.2016 Ny single og musikvideo fra Natkat Natkat har netop udgivet en ny musikvideo og single til nummeret "Hva' sker der? (Brotherman)".


  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 17.04.2016 Run For Cover Cast #58 - DJ Noize Efter en uges pause pga. tralvhed i shoppen er Poul DC nu tilbage med et interview med DJ Noize om legendariske battle, radioshows, Pede B, DJ'ing, MPC'er og en masse anekdoter. Samt en masse nyt fra streeten.


  Boogie Pukki - Sur På Flowet
  Particle Man & The Yeah - Overviews
  Per Vers - Langt Ude I Nutiden + V-Dag
  Sharpie tuscher
  Skævstikker vinyl
  Urban Classics sneakers
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 17.04.2016 Kejser A - Færdig nu også ude digitalt Tilbage i december udgav vi Kejser A's debutudgivelse på vinyl, som meget hurtigt blev udsolgt. Efter en del ventetid er den nu også tilgængelig for alle der ikke nåede at købe vinylen. Oveni det har EP'en fået 5 stjerner af selveste PTA selv i GAFFA og er nummer 1 på iTunes hitlisten for hiphop/rap.

  Nåede du ikke at købe vinylen så kan du tjekke "Færdig" her.

  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 17.04.2016 Nixen - Panorama Så er der ny musikvideo og single fra Nixen til nummeret "Panorama".


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 14.04.2016 Rapper og producer Orhan G er død - mindes i Aalborg d. 22. april Den danske rapper og producer Orhan G, der for nogle måske især er kendt fra MC's Fight Night eller fra crewet HvadEvigt, døde i Thailand mandag d. 11. april og vil blive mindet i Aalborg på Platform4 d. 22. april, hvor der vil være musik fra:
  Lord Siva
  Danni Toma + Noodle
  Jonny Hefty & Jøden
  Intensiv MC + Dj Devious
  Dj Easy
  McMark + J. Rock
  Mikkel Senior
  Blok Nord

  Entré er 50,- + evt. donation og det starter kl. 20. - Facebookevent.


  Desværre døde Orhan G uden forsikring, så der samles ind til at få transporteret hans lig hjem fra Thailand, hvilket forventes at koste op mod 100.000,-. Du kan støtte indsamlingen hos CareMaker.

  Vi kondolerer herfra og siger tak for musikken.
  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 14.04.2016 Møj Bøjet Crew klar med ny video og EP Koldings egne Møj Bøjet Crew er snart aktuelle med EP'en "Det' På Tide" og video til nummeret "Fun Night (I'm A Lyricist)" med cuts fra DJ Freddy aka Midas Touch og masser af graf.

  Der er releaseparty på EP'en på Slicetowns eget Pitstop, hvor også NatKat kommer og spiller. Facebookevent
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 12.04.2016 Alvarado - Bad Boy$ Alvarado er ude med andensinglen til sin kommende EP "Venusian", der udkommer d. 21. april - Bad Boy$ og en musikvideo i bedste retro VHS-stil.


  Kategori: RFC anbefaler
 • 12.04.2016 Lars Virkli & ingrediJens (Asbestose) er ude i Galaksen på nyt nummer Lars Virkli & ingrediJens (også kendt som Asbestose) er ude med nyt nummer og video "Galaktisk Kaktus", der bringer dem en noget anden vej end man er vant til.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 07.04.2016 Råtkøbenhavn indtager Stengade for tredje gang På lørdag indtager Råtkøbenhavn Stengade for tredje gang med fem battles på programmet.

  Flink vs Elias Orwell
  Stuart vs Callas
  Ken1Crack vs Akapelle
  Dopamin vs. Martin E. Johansen
  Kælderdan vs. Fake Asiat
  + Surprisebattle

  Det hele koster 75,- i forsalg og dørene åbner kl.19. Facebookevent.
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 06.04.2016 Per Vers er Langt Ude I Nutiden Tidligere på året blev der auktioneret en one of a kind vinyl med Per Vers. Numrene derfra er nu kommet op på Spotify. Det består af 10 nye numre fra Per Vers' projekter de sidste halvandet år samt fire helt nye.


  Kategori: Artister vi elsker
 • 06.04.2016 Smif-N-Wessun og Rock rammer København på fredag Fredag d. 8. maj får København fint besøg af Boot Camp Click legenderne Smif-N-Wessun og Rock fra Heltah Skeltah, der bl.a. vil lave et tribute show til Sean Price. Det hele foregår på Rust og koster kun 60,- i forsalg!

  Facebookevent.  Smif-N-Wessun - Da Shinin, LP
  Smif-N-Wessun - Dah Shinin', LP
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 04.04.2016 Skævstikker rammer Rumænien i 4K Supergruppen Skævstikker, hvis selvbetitlede album udkommer d. 11. april, er ude med ny musikvideo til nummeret "Rumænien", der er filmet og uploadet i 4K.  Du kan forudbestille albummet "Skævstikker" på vinyl - udkommer d. 11. april.


  Skævstikker
  Skævstikker - Skævstikker, LP

  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 04.04.2016 Debut-EP fra aarhusianske Eye N' Eye Den aarhusianske engelsksprogede rapper Eye N' Eye, der har haft lidt hype siden singlen "The Perfect Picture" kom for et halv års tid siden har endelig udgivet sin debut-EP "Incarcerated Dream".

  EP'en har været flere år undervejs og er blevet nulstillet og startet helt fra bunden igen to gange, da al materiale er blevet stjålet og dermed forsvundet. Den er produceret af P-Soul, Midas Touch, Thovo og Eddy og gæstes af Blacc El og erik.

  Kategori: RFC Anbefaler