Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 26.03.2016 Danish Treats ude til gratis download! En Facebookpost fra DJ Eazy blev til et beattape, som nu er ude til gratis download med beats fra Urtefar, DJ Eazy, Adam Kay, DJ FMD, Architech, LATTERGAS, M.W.P. Beats, Bigges, JoeSkool og Swab.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 26.03.2016 Rapublik1 dekonstruerer debutalbummet "Surströmming" Rapublik1 udgav sidste år albummet "Surströmming" på vinyl og har nu fået lavet en remixversion, hvor folk som Swab, Boone, Carl Knast, Xeren, Fede Poul, IngrediJens m.fl. har givet de 11 numre en helt ny lyd.


  Bonus: Se denne video hvor PTA spiser Surströmming med Rapublik1... yderst underholdende :D


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 25.03.2016 Ny single fra Mass Ebdrup Mass Ebdrup - tidligere kendt som Streetmass - er ude med en ny single og han går hårdt til den!

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 24.03.2016 Behind The Beard ude med debut-EP Behind The Beard er en duo bestående af rapperen Last Breath (Simon Mikdal) og produceren CXL (Josef Simon), der leverer holdningspræget elektronisk rapmusik. En legestue mellem 90'er hiphop og elektronisk musik. De har netop udgivet debut-EP'en "1st Things First" og video til førstesinglen "Savior Complex".  Kategori: RFC Anbefaler
 • 24.03.2016 Ny musikvideo fra Benal Benal har netop frigivet en ny musikvideo til nummeret "Du har aldrig savnet nogen" feat. Bashir Billow. En grå og urban video af NONO Film.

  Om videoen siger instruktøren selv:

  "Med musikvideoen ville jeg først og fremmest matche sangens energiniveau og hårdtslående lyrik, gennem hurtige klip, forskellige locations og et intenst visuelt udtryk. Vi sigtede efter at ramme en bestemt stemning, inspireret af en form for "white trash"-æstetik og russisk midt-på-dagen vodkafest, blandet med en poetisk visuel billedside, bestående af bl.a. set design med spraymalede aviser og neonlyskæder, romerlys og industrielt ghettomiljø. Det hele samlede vi i en simpel lille fortælling om en elendig drug dealer, og hvordan det ikke er første gang at det ramler ned for sådan en som ham, som Bashir synger i omkvædet".


  Nummeret er fra albummet "Nu", som kan købes på vinyl eller CD i shoppen.


  Benal - Nu, LP

  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 23.03.2016 Run For Cover Clothing - Spring/Summer 16 Vi er meget stolte over at præsentere Run For Cover Clothing Spring/Summer '16: Keep Pushing.

  Kollektionen er båret af en tematik - noget både vi og dem vi taler til kan nikke genkendende til. Og er der en ting, som altid har repræsenteret Run For Cover, så er det Keep Pushing. Noget vi har gjort siden 2002 af ren og skær kærlighed til kulturen og fordi det er det her vi altid har villet gøre.

  Keep Pushing indkapsler meget hvor vi kommer fra og hvilken stamina vi arbejder med og ikke mindst har vi været den "lokale" pusher af hiphop - både i form af musik, graf, bøger og tøj - i snart 15 år. Vi har altid og vi vil altid Keep Pushing. Vi håber ligeledes at det også kan være et motiverende statement og en værdi, der kan udtrykkes overfor og hos alle vi arbejder sammen med. Vi vil gerne minde dem om at de skal fortsætte deres grind og Keep Pushing.

  Keep Pushing er en livsstil og noget vi gerne vil skubbe alle i kulturen til. Det er at brænde for det man laver og blive ved uanset hvad. Det er udholdenhed og viljestyrke. Det er beslutsomhed og at skubbe sig selv den lille smule ekstra. Det er at skabe og bidrage - ikke bare for at gøre det, men fordi man ikke kan lade være. Det er stamina. Det er ren energi. Keep Pushing er hiphop. Keep Pushing er Run For Cover, men Keep Pushing er også en hymne til dem der driver kulturen eller enhver der ønsker at signalere disse idealer. Det er ånden af dedikationen til hiphop som kendere ved hvad er.

  Keep Pushing er en forår/sommerkollektion, og vi vil meget gerne have at det kan føles. Vi er ikke meget for farverige tekstiler, så den azurblå farve er vores lille pift af sommer til kollektionen. Vi har altid arbejdet meget med en enkelt farve i vores prints; det giver en del liv at have en farve mere og vi har tænkt meget over det med at have én gennemgående farve på hele kollektionen.

  Run For Cover Clothing - Spring/Summer '16: Keep Pushing består af fire T-shirts, to crewnecks, to hættetrøjer, tre snapback caps og en regnjakke. Alt i god kvalitet og til en god pris. Se hele kollektionen her.
  Kategori: Run For Cover Clothing, Nye Varer
 • 23.03.2016 Run For Cover Cast #56 - Pede B "Gin & Cocio" Pede B besøger studiet for at fortælle om sit seneste album "Gin & Cocio". Vi går i dybden på det unikke album, som er én lang historie om William og alt det han oplever på en meget usædvanlig weekend. Derudover giver Pede et fascinerende indblik i livet og processen som en uafhængig kunstner i 2016.

  WOLFF & El Peligro - Kom lad os dulme vores nerver lidt
  Fede Poul - I Centeret, LP
  AndyOp - Come With Me, CD
  Peder - Come With Me, 2LP
  DARE To Be Different, Bog

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 21.03.2016 Peter Belli og Per Vers er kongerne af provinsen Vores gode ven Per Vers og den legendariske Peter Belli er ude med et nyt nummer - Kongen Af Provinsen. Tjek det ud herunder.

  Kategori: Artister vi elsker
 • 21.03.2016 erik ude med EP'en "No Boundaries" erik, der tidligere gik under Julaw, har skiftet dansk ud med engelsk og er i øjeblikket i Los Angeles for at promovere sin nye EP "No Boundaries", der gæstes af Cunninlynguists og Fjer. Det danske Pro Era medlem og stjerneskud Hans SOLO har stået for alle produktionerne.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 20.03.2016 Ham VolKan - Overhovedet Ham VolKan har netop udgivet sin nye single "Overhovedet", der stikker lidt til mange af de andre unge rappers lyriske evner. Nummeret er produceret af Tau Mau (tidligere kendt som Taur).


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 19.03.2016 Fede Poul - I Centeret udkommer på rød vinyl til Record Store Day Tilbage i sommeren 2015 udgav Khalerns fætter Fede Poul kassettebåndet "Fede Poul I Centeret". Et nu udsolgt kassettebånd. Men nu er der også snart en vinyl.

  Fede Poul laver beats. Fede Poul giver ikke at snakke med nogen. Han laver beats. Folk kommer ned og rapper. De går igen. Fede Poul laver det færdigt. Han udgiver det først på bånd og nu på vinyl.

  Fede Poul er fra Viby J. Fede Poul har en autografbog. Han opkalder sine sange efter de folk han har autografer på. "Fede Poul I Centeret" indeholder gæste optrædener fra X rappere, beatmakere og scratchere ? legender og folk, der ikke er legender endnu. For Fede Poul er doven. Så Fede Poul har hjælpere. Mange hjælpere. Men pladen er fed.

  Sjældent har verden set en udgivelse, der holder det så ægte. Har du først sat nålen i rillen og trykket på start vil du de næste fyrre minutter være overgivet musikken. Du vil ikke sanse noget andet - end ikke vil du opdage at du efter første sides slutning vender vinylen og trykker start igen. 40 minutter i selskab med cremen af dansk hip hop undergrund.

  "Fede Poul I Centeret" udkommer på rød vinyl i plastiksleeve med tryk i samarbejde med Run For Cover til Record Store Day d. 16. april 2016.

  Som altid med Record Store Day udgivelser vil de ikke kunne forudbestilles og sælges kun i selve butikken på dagen. Evt. rester ryger op på webshoppen dagen efter.
  Kategori: Artister vi Elsker, Nye Varer
 • 18.03.2016 Kasper Spez & Jooks er i Bunkeren I går havde vi eksklusiv præmiere på et nyt track med Kasper Spez & Jooks med Pernille Valentin på sang i Run For Cover Cast.
  Det er nu ude på alle digitale tjenester. Hør det herunder eller i Run For Cover Cast.

  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 18.03.2016 WOLFF & El Peligro dulmer dine nerver lidt For nyligt udgav aalborgensiske WOLFF x El Peligro EP'en "Kom Lad Os Dulme Vores Nerver Lidt". Seks numres frustration på Soundcloud og YouTube.
  WOLFF minder lidt om en ung UFO og de to viser at undergrunden stadig lever i Aalborg. Tjek EP'en ud herunder:


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 17.03.2016 Vi præsenterer Run For Cover Clothing - lanceres onsdag d. 23. marts Hos Run For Cover har Clothing på mange måder altid været der et sted i baggrunden. Vi har altid lavet tøj - i en eller anden udstrækning - men også altid ønsket at gøre meget mere ud af det. Derfor har vi nu skabt Run For Cover Clothing, som vi løfter sløret for onsdag d. 23. marts.

  Det betyder et øget fokus og faste kollektioner. Det betyder at vi får en fantastisk mulighed for at kommunikere vores historie og værdisæt. Vi vil med en målrettet indsats fokusere på at lave dope designs og tøj til og fra folk der dyrker kulturen. Run For Cover Clothing er mere end mode og trends - det er en dedikeret livsstil!

  "For nogle vil Run For Cover Clothing måske blot være et stykke streetwear, men for mig er det identiteten af vores Run For Cover brand som vi ønsker at formidle. Det er en ånd af dedikationen til hiphop som kendere ved hvad er. Så uden den skal være for en lukket kreds, så er der ingen tvivl om at vi er nogle der forstår det bedre end andre. Det er simpelthen kærligheden til hiphop" - Poul DC

  Der er ingen ambitioner om at Run For Cover Clothing skal være et stort eller udbredt brand. Vi laver tøj som vi laver vores vinyler - limiteret, selvgjort og til de der forstår det.

  Til at hjælpe med at udvikle og designe Run For Cover Clothing har vi allieret også med den grafiske designer Søren Martin Mark Anderen (SMMA) som Creative Lead. Han har erfaring med at lede og drive processen bag og kan bidrage til alle faser i design af kollektionerne, men er også en mand med dybe rødder i og passion omkring hiphopkulturen og er fuldstændig på bølgelængde med Run For Cover og vores værdier.

  "Det er mere end et tøjbrand. Det er en fortsættelse af Run For Covers andre initiativer og ønsket om at støtte op om graffiti og hiphopmiljøet. Run For Cover Clothing bliver en platform, der udover to årlige kollektioner kommer til at indeholde samarbejder med kunstnere og folk fra kulturen og for os er det et løbende eksperiment af hvad et tøjbrand anno 2016 og frem også kan være" - SMMA

  Run For Cover har været Danmarks lokale hiphop pusher af alt indenfor rap og graffiti siden 2002 med mere end 30 udgivelser og støtte af graffitikulturen gennem events, bøger etc. Run For Cover formidler også hiphop gennem podcasts og blogging og ønsker fortsat at være Danmarks bedste supplier - også i forhold til Clothing, da der altid har været et stærkt forhold mellem tøjstil og vores kultur.

  Vi glæder os utroligt meget til at slippe hele kollektionen løs på onsdag d. 23. marts. Følg med her på bloggen, på Facebook eller på Run For Cover Clothings Instagram.
  Kategori: Run For Cover Clothing, Nye Varer
 • 17.03.2016 Run For Cover Cast #55 - Khal Allan

  Vi har endnu engang rigtigt fint besøg i studiet. I denne uge har vi talt med ingen ringere end Khalern aka Khal Allan. Khalern har siden midt-90?erne været garant for kvalitets hiphop til folket. Vi har sat ham stævne til en snak om karrieren, der bringer os forbi så forskellige projekter som Originaliseret Riminalitet, Rene Linjer, Khalazer og Ponyblod.

  Derudover kan vi løfte sløret for en fantastisk hemmelig udgivelse og spiller et eksklusivt nyt nummer med Kasper Spez.

  God fornøjelse!


  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 17.03.2016 Pede B in store fredag d. 18. marts I morgen, fredag d. 18. marts, kigger Pede B forbi butikken til en lille in store fra 16-18. Der vil være mulighed for at afhente pre-orders og få autograf på pladen eller blot komme og købe den eller møde Pede.

  Pede B har lavet denne lille video der fortæller dig hvorfor du skal kigge forbi Glentevej i morgen.


  Har du ikke mulighed for at kigge forbi Nørrebro, så kan du stadig bestille vinylen eller CD'en i webshoppen.


  Pede B
  Kategori: Artister vi Elsker, Nye Varer
 • 15.03.2016 Jamaika er Blodskudt En af de rappere som vi mener man skal holde rigtigt meget øje med i fremtiden er Jamaika. Jamaika, der kommer fra Vejle, udsendte for nogle måneder siden EP'en "SxB På Fri Fod" og nu er 1. video fra EP'en røget på tube'n. Tjek den her:


  Kategori: Artister vi elsker
 • 11.03.2016 Run For Cover Cast #54 - Klaskefar
  I 2014 vandt han MC's Fight Night og nu er Klaskefar klar med en super fed og ærlig EP. Vi havde manden i studiet til en snak om pladen, titlen, mobning og meget mere.
  Links:
  Alle vores LP forudbestillinger, bl.a. Tue Track og Peder
  Vinyl nyheder, bl.a. Sean Price, Madlib osv
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 08.03.2016 Tue Track sampler PowerSolo på nyt album Tue Track følger den nu allerede udgåede "Archives vol. 1 - In English" op med et helt album hvor han har samplet den danske rockabilly-gruppe PowerSolos album "The Real Sound". De to parter har under tilblivelsen af albummet aldrig mødt hinanden face-to-face, men de to eklektiske kunstnere har lykkedes med at skabe et ufatteligt gennemført værk dette til trods. De beskriver det selv som "the hippest hop rock record ever minced".

  "The Unreal Zound" tager udspring i PowerSolos album fra 2014, "The Real Sound", men Tue Track har gravet dybere ned i PowerSolos diskografi og choppet up og samplet løs. Mens "The Real Sound" var en konceptuel opsamlingsplade af fiktive novelty-hits 7" fra 50'er-70'erne er Tue Tracks inspirationskilde fra 80'erne - 00'ernes hiphop og electro.


  Idéen om at få et rockband til at arbejde sammen med en hiphop-producer opstod allerede ved første A&R møde da PowerSolo signede med Crunchy Frog i 2004. De har siden teamet op med L.O.C. til P3 Guld, men det er først inden for de sidste par år at det for alvor er begyndt at blive til noget. En proces der allerede begyndte før "The Real Sound" udkom og som nu to år senere resulterer i denne bastard af en plade.

  Det har også været en udfordring, da der ikke har skullet laves en remixplade, men Tue Track i stedet har skullet lave sit eget album i bedste DangerMouse stil - udelukkende med PowerSolo samples. Kombineret med analoge synths, et hav af trommemaskiner, to pladespillere og en mixer. Et instrumental eksperiment der leder tankerne mod amerikanske mestrer som El-P, Madlib og J Dilla.

  PowerSolo og Tue Track har før arbejdet sammen på et par dobbelt-singles med Tue Tracks fortolkning på B-siden. Måden Tue Track har valgt at behandle de forskellige numre varierer - nogle er mere chopped up, hvor andre bibeholder mere af den oprindelige lyd fra masterbåndene. Dogmet har været at Tue Track kun har måtte bruge samples fra PowerSolos bagkatalog og krydrer det med synths og trommemaskiner. Albummet lander et sted mellem et remix-album og et almindeligt traditionelt album. Noget helt unikt.

  Albummet udkommer på CD og LP d. 15. april 2016.

  Tue Track vz PowerSolo - The Unreal Zound, LP
  Kategori: Artister vi Elsker, Nye Varer
 • 07.03.2016 Danish Treats volume 1 For halvanden måneds tid siden lavede den danske producer DJ Eazy et opslag på Facebook om hvor mange dygtige beatmakers der er i Danmark.

  Jesper Swab Andersen (Swab) - Aske Albertus (The Floppykat) - Marc Petersen (M.W.P.) - Emil Kruse (Aesthetic) - Adam...

  Opslået af Tue Hansen26. januar 2016

  Det er nu udmundet i en instrumental-kompilation med Swab, Architech, M.W.P., Aske The Floppykat, DJ FMD, Zig Urt, Adam Kay, Joe Skool, Latttergas og DJ Eazy selv, som udkommer medio-marts. Du kan høre en sampler derfra herunder.

  Kategori: Artister Vi Elsker