Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 29.02.2016 Fantastisk dokumentar om Masta Aces mesterværk "Disposable Arts" Tilbage i 2001 udgav Masta Ace det overraskende storytelling-mesterværk "Disposable Arts" efter seks års albumtørke. Nogle år inden var Masta Ace blevet droppet fra sit pladeselskab og overvejede fuldstændig at droppe sin karriere. Heldigvis gik han i stedet i gang med et ekstremt gennemført konceptalbum, der samtidig var en kommentar til datidens rapscene.

  På albummet har han samlet en række undergrundsproducerer der alle kæder hele historien perfekt sammen - 12 i alt inkl. Ace selv - og en række gæsterappere, der hver bidrager med et stykke af fortællingen. Heriblandt folk som Greg Nice, King Tee, J-Ro, Jean Grae og Punchline & Wordsworth. Her i Danmark blev albummet meget populært på hiphopscenen - især blandt folk som var til Masta Aces legendariske koncert til Aarhus Took It i 2001 - en koncert der for skribenten her i hvert fald stadig står som en af de bedste nogensinde. Han ville også sidenhen gæste både Aarhus og København adskillige gange og lavede senere efterfølgeren "A Long Hot Summer" og en prequel, "Son Of Yvonne", sammen med MF Doom.


  Below System Records, der har genudgivet albummet i 2013 har nu lagt en fantastisk og dybdegående to-timers dokumentar om albummet online, som tidligere kun har været tilgængeligt som bonus-DVD i CD-versionen. Albummet er oprindeligt udgivet på JCOR, som desværre gik konkurs et års tid efter albummet kom og aldrig fik udgivet "Disposable Arts" som andet end promovinyl. Der kom et tryk med farvecover i 2002, men ellers har man skulle vente helt til 2013, hvor HHV genudgav albummet på blå vinyl, som vi har i butikken sammen med instrumental-versionen.


  Disposable Arts. LP
  Masta Ace - Disposable Arts, 2LP

  Instrumental, 2LP
  Masta Ace - Disposable Arts Instrumental, 2LP  Kategori: RFC Anbefaler
 • 29.02.2016 PsoriaKriz & Xeren - Cyklotronen Ny video og track fra PsoriaKriz og Xeren.
  Til de der skulle undre sig, så er en Cyklotron en type partikelaccelerator der bruges til at accelerere ladede partikler.


  Kategori: RFC anbefaler
 • 26.02.2016 Forudbestil Skævstikker vinyl Skævstikker er en ny dansk rapgruppe bestående af Jacob Valbjørn (prod. og vokal), Patrick B (prod. og vokal), Patrick Chan (vokal) og kasperbroue (vokal). En blanding af det bedste fra grupper som Alliancen, 4Fod og Sandheden. De definerer sig selv som Danmarks første psychrapgruppe.

  Gruppens univers er lige dele abstrakt og esoterisk. Intern mytologi, elektrisk violin, guitarsoli, Nicolae Ceausescu, Bertel Haarder og skubop is er en lille håndfuld af de mange ingredienser, der gør at dansk rap får vrangen vendt ud igennem 26 minutters spilletid.

  Eneste feature på pladen er guitarist Morten Aron Larsen fra Spids Nøgenhat.


  Den selvbetitlede EP udkommer på vinyl i 250 eksemplarer d. 11. april. Du kan allerede forudbestille den nu.


  Skævstikker vinyl
  Skævstikker - Skævstikker, LP


  Kategori: RFC Anbefaler, Nye varer
 • 25.02.2016 Run For Cover Cast #52 - Intensiv MC & DJ Eazy Vi har besøg af den Aalborgensiske undergrunds rapper Intensiv MC og old skool boombap producer DJ Eazy. En unik historie om hvordan en ældre producer og yngre MC mødes igennem kærligheden til musikken.

  Links:
  Raekwon - Cuban Linx limited LP

  Bookingselskabet 3rd Tsunami står sammen med New Era bag mini-tour:
  25.3. Posten, Odense
  26.3. Huset, København
  6.4. HeadQuarters, Århus
  7.4. Studenterhuset, Aalborg
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 25.02.2016 Limiteret vinyl-EP fra Chancho nu på lager Tilbage i efteråret 2015 udkom den danske dancehallartist Chancho med den hypede EP "Showcase" som download/stream. EP'en er netop nu udkommet på vinyl i kun 300 eksemplarer. Get em' while you can!

  EP'en er produceret af Firesound og Klumben, der ligeledes medvirker sammen med Mighty Mala.

  Chanco - Showcase
  Chancho - Showcase, LP
  Kategori: RFC Anbefaler, Nye varer
 • 24.02.2016 Ny musikvideo fra Kriswontwos "Ceremoni" album Den danske producer Kriswontwo udgav i slutningen af 2015 sit første fuldlængdes album, der er spækket med super vilde features fra både ind- og udland og udgivet på amerikanske SomeOthaShip Connect. Blandt de medvirkende er MED, Skyzoo, Stacy Epps, Nanna B, Billow, Edgar Allen Floe, Liv Lykke og ikke mindst Georgia Anne Muldrow, Oh No og El Da Sensei, der er hovedpersonerne på den nyeste single.


  "Ceremoni" er udgivet på lyseblå vinyl i kun 300 eksemplarer på verdensplan og der er stadig nogle få eksemplarer tilbage. Der medfølger download af pladen samt instrumentaler. Get 'em while you can.

  http://www.runforcover.dk/vare/14644-lper-kriswontwo-ceremoni-lp-lyseblaa-vinyl
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 23.02.2016 Felix De Luca repper Dennis Coles Den pt yderst aktive Felix De Luca har netop smidt en ny video ud til nummeret "Dennis Coles", der som tidligere er produceret af Dontaxaboutit.
  De hurtige har måske luret at titlen også er navnet på et af Felix' store idoler - Ghostface Killah.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 21.02.2016 Sphaeren er Indviet i ny video I slutningen af 2015 udgav Sphaeren albummet "Indviet", der også udkom på stærk limiteret vinyl (80 eksemplarer), der hurtigt blev udsolgt. Der er nu kommet en musikvideo til titelnummeret "Indvidet" produceret af ingen ringere end Rux. Du kan streame/downloade albummet her.


  Du kan også tjekke vores interview med Sphaeren i Run For Cover Cast herunder:


  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 19.02.2016 Video fra Cazzi Rapperen Cazzi er nu ude med gadevideoen "Operation Projekt" - tjek den her:


  Kategori: Artister vi elsker
 • 18.02.2016 Run For Cover Cast #51 - Torben Portland & Poul DC Del to af historien om Run For Cover. Sundsdal skyder løs med flere spørgsmål og der bliver snakket alt fra vinyl til fremtiden for RFC. Desuden er der flere gakkede anekdoter fra godteposen.

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 18.02.2016 Ny EP fra Esben & Boone Esben & Boone har netop smidt EP'en "Skub Roeg" op til gratis stream og download.
  Download her: www.mediafire.com/download/s93tog3?ne_Skub_Roeg.zip

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 17.02.2016 StrudsiGallop og StrudsKahn med "Det Glemte Bånd" StrudsiGallop og Strudskahn har netop smidt det syv skæringer lange "glemte bånd" Fra Nice Til Bordeaux op på Soundcloud.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 17.02.2016 Anna Vigså med live Råddenskab Anna Vigsø, som nogle måske kender fra MC's Fight Night og Rap Slam Battles, har for nyligt smidt en live studio session op med nummeret "Råddenskab".


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 15.02.2016 Video fra ArtigeArdit ArtigeArdit er stadig et ukendt blad hos mange hiphop fans, men det kommer til at ændre sig i løbet af 2016. Med sin debut EP "Fristelser Fordærver" på trapperne, solide lyriske skills og evnen til at formidle det kaotiske urbane ungdomsliv, har han skabt en forventning omkring sin kommende udgivelse i branchen.

  ArtigeArdit har en unik lyrisk aggressivitet og sikkerhed, som selv erfarne rappere må misunde. Hans linjer er både vittige og indeholder læresætninger som gør lytteren i tvivl om, hvorvidt han vitterligt blot er 19 år gammel.

  Så mens vi venter spændt på, at hans hypede debut EP rammer i marts 2016, kan vi tjekke første singlen fra EP'en som netop er droppet.


  Kategori: Artister vi elsker
 • 15.02.2016 Khalazers Album ude nu på vinyl og kassettebånd + ny video Så kom dagen endelig hvor Khal Allan og Dr. Lazerlydes fælles gruppe Khalazer kom ud med deres officielle debut "Album". Der er samtidig kommet en video til nummeret "Dramadreng".

  Både vinyl og kassettebånd er stærkt limiterede. Du kan bestille dem her.

  Khalazer - Album
  Kategori: Artister Vi Elsker, Nye Varer
 • 14.02.2016 Forudbestil NTakt & DJ Wernz på vinyl og CD Vi har tidligere skrevet om Ntakt & DJ Wernz' album "Fuck Hva' Du Har Ventet På". Det er hårdtslående hiphop featuring Supardejen, Stik Op Jakob, Paco og Malledrengen og kommer på vinyl og CD d. 20. februar.

  Ntakt & DJ Wernz
  Kategori: RFC Anbefaler, Nye Varer
 • 12.02.2016 Ny single fra S!vas S!vas udsender snart albummet "Familie Før Para" (udkommer d. 15.2.) og i den forbindelse er den nye single "Kun Hinanden" feat. Gilli netop udsendt! Tjek den her:


  Kategori: Artister vi elsker
 • 11.02.2016 Run For Cover Cast #50 - Torben Portland & Poul DC Hvad er Run For Cover og hvordan startede det hele?! I dette jubilæumsafsnit overtager produceren Sundsdal værtstjansen og interviewer Run For Cover drengene om deres historie - det bliver hyggeligt, interessant og utrolig langt, så dette er del 1 af 2.


  Tjek vores Spotify playlist her:
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 09.02.2016 Oplev Sleiman, DC, Intensiv MC og ArtigeArdit Bookingselskabet 3rd Tsunami står sammen med New Era bag denne mini-turné med nogle nye spændende, og vidt forskellige acts. Turnéen består af 4 shows:

  25.3. Posten, Odense
  26.3. Huset, København
  6.4. HeadQuarters, Århus
  7.4. Studenterhuset, Aalborg

  Du kan opleve DC, Sleiman, ArtigeArdit og Intensiv MC.


  Kategori: Events
 • 09.02.2016 Coming up: Wombattles #7 Så er det nu på lørdag at Wombattles #7 løber af stablen. Freestyle-arrangementet finder sted i Christianshavns Beboerhus lørdag d. 13.2. og billetterne koster kun 50,- Lineuppet er som følger:

  LINE UP:
  Janus Forssling
  Shake
  Fætter Anders
  Vovepelsen
  Hazzi
  MR T
  Roda
  Fantasten
  MC1Landet

  Live act: SUR URT

  DJ: DJ Beatnik

  For mere info klik her!
  Kategori: Events