Dansk Engelsk
< 1 2 3 >
 • 31.12.2015 Run For Cover Cast #45 - Marwan Marwan er en af de mest unikke stemmer i dansk rap. Han har igennem en sin karriere udgivet en lang række anerkendte albums både som solist og en del af Pimp-a-lot crewet. Vi mødte Marwan til en interessant snak om fortid og fremtid. Desuden får vi lov til at spille et tidligere uudgivet track produceret af Jonathan Elkær.

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 29.12.2015 Stjernehæftet produceralbum fra danske M.W.P.
  For nylig havde vi den danske producer M.W.P. i studiet til en snak om hans produceralbum "New Horizon", der nu er udkommet i digital form med et hav af gæster fra den anden side af havet. Blandt den fornemme gæsteliste kan nævnes folk som Skyzoo, Blaq Poet, Oh No, Shabaam Sahdeeq, Reks, Guilty Simpson, Mayhem, Craig G, Hus Kingpin, ILL Concious, Raf Almighty, SmooVth og DJ Grazzhoppa.  Albummet, der er den første officielle soloudgivelse fra M.W.P. er allerede ude digitalt og kan forudbestilles på vinyl, der udkommer i slutningen af februar/ starten af marts 2016. Du kan også høre vores interview med det unge producertalent i Run For Cover Cast herunder.  Forudbestil M.W.P. - "New Horizon" på vinyl (udkommer til feb/marts 2016) herunder:

  M.W.P. - New Horizon, LP
  M.W.P. - New Horizon, LP
  Kategori: RFC Anbefaler, nye varer
 • 24.12.2015 RFC Julekalender 24. december

  Så blev det juleaften og hermed åbnes den sidste låge og Poul finder den sidste vinylanbefaling fra kassen fra København. Denne gang er det en af de bedste, mest indflydelsesrige og vigtigste hiphopproducere der har været gennem tiden og hans produceralbum på et label, der har det nok andetbedste navn til et pladeselskab nogensinde

  Madlib - WLIB AM King of the Wigflip, 2LP
  Madlib - WLIB AM King of the Wigflip, 2LP

  Kategori: RFC Julekalender
 • 24.12.2015 Run For Cover Cast #44 - Koolbandi aka Kølig Kaj Vi ryger pinde i Pindstrup, vinder Melodi Grand Prix, bliver truet på livet og vender stærkt tilbage. Alt sammen på en fantastisk tidsrejse med Den Lyriske Professor aka Kølig Kaj aka Koolbandi.

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 23.12.2015 RFC Julekalender 23. december

  I dagens afsnit har Poul fået fat i en galning, der er respekteret blandt andre rappere, men indtil for ti år siden nærmest kun eksisterede på features. En af Biggies favoritrappere og i halvfemserne var han nok mest kendt for at være droppet fra nærmest alle majorlabels. Her i DK er han kendt for at spille ofte og være ret vildt når han gør det.

  R.A. The Rugged Man - Die Rugged Man Die, 2LP
  R.A. The Rugged Man - Die Rugged Man Die, 2LP

  Kategori: RFC Julekalender
 • 23.12.2015 Mund De Carlo rapper godt Så er den evigt aktive Mund De Carlo aktuel med en ny video til nummeret "Rap Godt", der er produceret af Hanak & Genius.

  Kategori: Artister vi elsker
 • 22.12.2015 RFC Julekalender 22. december

  I dagens julekalender har Poul fået et debutalbum fra tre bananer han i hvert fald ikke kan nå. Måske verdens bedste gruppe...

  Malk De Koijn - Smash Hit In Aberdeen, 2LP
  Malk De Koijn - Smash Hit In Aberdeen, 2LP

  Kategori: RFC Julekalender
 • 21.12.2015 RFC Julekalender 21. december

  I dagens julekalender har Poul fået fat i en supervigtig, lidt overset og glemt perle fra 2012. En superfed plade hvor hiphop møder digital dancehall.

  EaggerStunn - Armagedion, LP
  EaggerStunn - Armagedion, LP

  Kategori: RFC Julekalender
 • 20.12.2015 RFC Julekalender 20. december

  I dagens julekalender har Poul fået sine dejlige tynde fingre i en opsamling fra verdens farligste - og filmaktuelle - gruppe.

  N.W.A. - Greatest Hits, 2LP
  N.W.A. - Greatest Hits, 2LP

  Kategori: RFC Julekalender
 • 19.12.2015 RFC Julekalender 19. december

  I dagens julekalender har Poul fået en firdobbelt LP fra en afdød rapper, der er en ekstrem vigtig figur i westcoast rap.

  2Pac - All Eyez On Me, 4LP
  2Pac - All Eyez On Me, 4LP

  Kategori: RFC Julekalender
 • 18.12.2015 RFC Julekalender 18. december

  I dagens julekalender har Poul fået fingrene i en utrolig flot grøn marmoreret vinyl, som Run For Cover netop har fået de absolut sidste eksemplarer af. En plade fra en trio med en rapper, en sanger og en producer, der alle har rigtig meget på hjerte, som lydmæssigt er noget af det vildeste der er lavet i dansk musik. Hjernedødt, dybt fascinerende og absurd velproduceret, mens rapperen viser sig fra en helt ny side.

  Manus Nigra - Blind Vej, LP [Farvet Vinyl]
  Manus Nigra - Blind Vej, LP [Farvet Vinyl]

  Kategori: RFC Julekalender
 • 17.12.2015 Johnson - Johnson ude nu på hvid vinyl Her hos Run For Cover har vi altid været stor fan af Johnson (selv da han hed noget andet) og vi tror godt vi kan sige at han så småt fik hans gennembrud med EP'en "Johnson & Malone" med hans kammerat Ralle Malone, som blev udgivet på Run For Cover tilbage i 2004.
  Det er også derfor vi er ekstra stolte af at kunne præsentere vinylversionen af hans selvbetitlede album "Johnson" fra tidligere i år på en helt clean hvid vinyl med white label og i hvidt cover. "Johnson" er Johnsons fjerde soloudspil og her folder han for alvor sit eget uforbeholdne og til tider nøgne univers ud. Også kaldet No- bullshit pladen.

  Siden EP'en "Sextape" i 2013 har manden med det borgerlige navn Marc Johnson fundet ind til den endegyldige Sandhed, hans egen. For Johnson handler livet i høj grad om overlevelse. Hver dag skal leves, som var det hele ovre i morgen. Da han var en ung knægt, blev Maersk skibet som faderen arbejdede på bombet ned. Fra den ene dag til den anden forsvandt eventyret, huset fuld af kærlighed blev knust, og den kun 8-årige Johnson måtte, nu ene mand i huset, skynde sig at blive voksen. Han lærte hurtigt at hustle sig til det, der var brug for i hjemmet.


  Samtidig fandt han ud af, at han kunne skabe sin egen lille boble at befinde sig i. Som en art mental manipulation formede han fiktioner med endeløse muligheder. På den måde kunne han skabe sit eget univers, hvor han var Supermand og fjenderne var virkeligheden og sorgen over faderens død. For hvis man kun giver energi til at det negative og svælger i melankolien, så er det også det man får tilbage. Derfor gør Johnson i dag kun det han har lyst til.

  Det samme gælder musikken, for Johnson tilfredsstiller kun sig selv. Han skriver lige det han har lyst til, og til de beats han selv synes er fede. Det har sat et tydeligt aftryk på pladen med dybsindige tekster som i tracket 'Goe råd', hvor Johnson giver fingeren til omverdenens konstante indblanding og meninger: " Folk de elsker at blande sig, prøver at gi' deres goe' råd, de har så mange ideer, så jeg lytter uden at sige no'et, for inden i der ved jeg hvad der' sandt og bedst for mig. Skuffet så mange mennesker på min vej, sagsbehandleren fik ikk' ret og psykologen tog fejl, ind af de ene øre, ud med alt det lort de sagde mig".

  Johnson ved det nu, og præsenterer en sound og lyrik, der glider ind under huden og efterlader en eftertænksom lytter tilbage. Albummet er ude nu på hvid vinyl med hvide labels, hvidt cover og hvidt sticker.

  Johnson - Johnson, LP
  Johnson - Johnson, LP [Hvid Vinyl]
  Kategori: Artister vi elsker, Nye varer
 • 17.12.2015 RFC Julekalender 17. december
  I dagens julekalender har vi overladt anbefalingen til Pede B, som anbefaler en plade fra sin tidligere MC's Fight Night kollega og især et mange minutter langt nummer med en meget syret, lang, interessant og lidt skræmmende historiefortælling. Og så er det jo også en Run For Cover LP.

  Kejser A - Færdig
  Kejser A - Færdig, LP

  Kategori: RFC Julekalender
 • 17.12.2015 Run For Cover Cast #43 - Tue Track part 2/2 Vi fortsætter her 2. del af vores marathon-interview med legenden Tue Track. I del 2 hører vi om den seneste del af hans imponerende karriere - med gendannelsen af Malk De Koijn, Ponyblod-projektet, Marvelous Mosell samt udgivelsen af "Archives Vol. 1". Rigtig god fornøjelse!

  Johnson vinyl
  Kejser A vinyl
  Pede B pre-order
  Panik Ink
  Sticky Disc
  Run For Cover Krus
  Sticker Pack
  Gavekort
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 16.12.2015 Ny musikvideo fra Danni Toma

  Danni Toma har netop droppet en officiel video til nummeret "Alle Her Er Lykkelige" fra pladen "Grå", der kom tidligere i år og som er en af vores to ejeres favoritter fra i år. Som bonusinfo er albummet også lige blevet nomineret til to Steppeulven priser.

  Danni Toma - Grå, 2LP
  Kategori: RFC Julekalender
 • 16.12.2015 RFC Julekalender 16. december

  I dagens afsnit har Poul fået en vinyl med en af sine all-time yndlingsrappere, der desværre ikke har lavet så meget og hvis EP Run For Cover har udgivet på vinyl for første gang tidligere i år. Det fede, mest overlegne flow og originale linier.

  Tegnedrengen - Løg Til Dine Kindposer, LP
  Kategori: RFC Julekalender
 • 15.12.2015 RFC Julekalender 15. december

  I dagens julekalender er der en RFC Vinyl med en grupper der også var den første ugens demo i vores podcast. Og med et af de mest Google-venlige navne vi har set...

  LIUD - LANGT UDE, LP [SUPER LIMITED]
  Kategori: RFC Julekalender
 • 15.12.2015 Se Pede B's episke koncert fra Roskilde Festival Tilbage i juli spillede Pede B en kæmpe koncert på Roskilde Festival med et hav af gæster fra den danske rapverden, heriblandt navne som L.O.C., Supardejen, Stik Op Jakob, Per Vers, Nixen, 4Pro og Ankerstjerne, der dengang kunne streames live.

  Man kan nu se hele koncerten på Youtube, enten ud i et eller nummer for nummer. Og den kan ligeledes streames på Spotify etc.


  Kategori: Artister Vi Elsker
 • 14.12.2015 RFC Julekalender 14. december

  I dagens afsnit har Poul fået leveret en super fin plade med et af de store klassiske numre fra '90'erne, hvor der samples noget mere funky end man ofter er vant til i hiphop.

  Camp Lo - Uptown Saturday Night, 2LP
  Kategori:
 • 13.12.2015 Swab&Lax med boom bap fra 2015 til al evighed Swab&Lax er ude med ny musikvideo til nummeret "2015 til al evighed", som vi tidligere har haft spillet en demoversion af i en af vores podcasts. Seriøs boom bap med noget på hjerte og med en god portion cratediggin/vinyler i videoen.


  Kategori: Artister Vi Elsker