Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 30.10.2015 Run For Cover Cast #37 - Asbestose Vi har i denne uge talt med den nye gruppe Asbestose, der består af brødrene Lars Virkli (Tudsegammelt) og IngrediJens. D. 14.11. udsender de deres debut-album på Echo Out. Det blev til en hyggelig snak med drengene omkring det kommende album, hvor vi bl.a. hører om hvorfor de har startet Asbestose, hvad deres ambitioner er og hvordan det er at ha? en "familie rap-gruppe". God fornøjelse.


  Links:
  Den Sorte Skole webshop
  Rent Mel I Posen instore event
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 27.10.2015 UDSALG: Liquitex til kun 25,- pr stk Vi er i gang med at sælge restlageret af vores Liquitex dåser. Vi skal have plads til nye varer så derfor sælger vi nu disse lugtfri vandbaserede Liquitex spraycans til KUN kr. 25,- pr stk (norm. 80,- pr stk).

  Tilbudet gælder så længe lager haves.
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 26.10.2015 Den Sorte Skole - Indians & Cowboys kan downloades gratis fra i dag Så kom dagen endelig hvor Den Sorte Skoles album "Indians & Cowboys" kan downloades gratis. Der er dog mulighed for at donere. Albummet er hele 78 minutter langt og består af 13 numre der er lavet med flere tusinde samples fra over 350 gamle plader fra 75 forskellige lande og spredt over seks årtier.

  Du kan downloade albummet gratis på deres hjemmeside. Ønsker du vinyl eller CD kan det købes her.


  Den Sorte Skole

  Kategori: Artister vi elsker
 • 22.10.2015 Run For Cover Cast #36 - Rent Mel I Posen Dette er en af grundene til at vi laver RFC podcast! At hænge ud og snakke med gamle venner. For 7-8 måneder siden blev vi enige om drengene fra Rent Mel i Posen om at udsende deres legendariske debut-plade "Langt Om Længe" på vinyl - det er nu en realitet. Derfor inviterede vi Hennesey, Jooks og Tegnedrengen i studiet til en snak om pladen og om den tid da hiphop stadig var uskyldig og undergrund. Enjoy!

  Links: Forudbestil vinyler her

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 22.10.2015 Unikke tuscher som gør farvelægning let som en leg! Vi har netop modtaget disse fantastiske og unikke tuscher fra Chameleon, der er gør det lettere at lave overgange mellem toner, 3D-effekter, skygger og meget mere.

  Chameleon er en helt ny professionel alkoholbaseret tuschserie med to spidser - en fast og en pensel - og en blender der gør at du kan opnå alle nuancer af den samme farve og dermed nemt lave bløde overgange fra lyse til mørke toner. Bare sæt toppen af hætten med opløsningsmidlet på og se farven fortyndes. Den er ideel til alt fra manga til skitser til illustrationer. Der er nærmest ikke det denne pen ikke kan. I videoen ovenover kan du se hvorfor vi netop er så oppe at køre over denne nye serie.

  Du kan købe fire forskellige set med fem farver i hver eller en stor pakke med hele 22 tuscher. De kan alle findes i webshoppen.


  Kategori: Nye varer
 • 20.10.2015 Efter 15 år ventetid - Rent Mel I Posen - "Langt Om Længe" på vinyl For mere end et halvt år siden interviewede vi Jooks til vores podcast. I den anledning offentliggjorde at vi ville lave en vinyl af "Langt Om Længe" - det klassiske debut-album fra Rent Mel I Posen (Jooks, Hennesey & Tegnedrengen). Og nu er det endelig klar! Men... Det er ikke det hele. Faktisk offentliggør vi hele to vinyler i dag. Vi laver nemlig også Tegnedrengens solo-EP "Løg Til Dine Kindposer" - for mange en overset perle! Begge vinyler udkommer på næste fredag og kan forudbestilles online nu! Der er endda mængderabat hvis du køber begge! Begge plader er trykt i et stærkt begrænset oplag og har helt nyt artwork! De er desuden ude på samtlige digitale tjenester i dag - for første gang nogensinde!

  Og ja, vi ved godt at din bankdame nok hader os nu, men der er bare så meget god hiphop vi så gerne vil dele med jer!

  Forudbestil dem her - Udkommer d. 30. oktober:
  Rent Mel I Posen - Langt Om Længe
  Tegnedrengen - Løg Til Dine Kindposer
  Pakketilbud: Rent Mel I Posen + Tegnedrengen
  Kategori: Artister vi elsker, Nye varer
 • 19.10.2015 Sphaeren er Indviet Efter seks års ventetid er Sphaeren (Supardejen & Stik Op Jakob) tilbage med deres femte album "Indviet". I den tid har Supardejen haft udgivet albummene "King Kong" og ikke mindst "Retrorik", som vi har udgivet på flot dobbelt-LP, mens Stik Op Jakob har lavet albummet "Lobbyarbejde" med beatpoeten Claus Høxbroe.

  Nu er de så tilbage i vanlig opsætning med produktioner fra prominente folk som DJ Noize, KVBeats, Architech, Dr. Phill, Machacha, Funknox, MC Meller og Supardejen selv.
  Du kan høre albummet på alle gængse download og streamingtjenester. Har du Spotify, så tryk blot play herunder:

  Kategori: Artister vi elsker
 • 19.10.2015 Da Danmark blev Suspekt Den danske dokumentarist Jonas Risvig, der bl.a. også har lavet Rolig Under Pres dokumentaren om DJ Static, har fulgt Suspekt gennem to år sammen med Frederik Borg. Det er der kommet en dokumentarserie på fem afsnit instrueret af Martin Skovbjerg ud af, som kan ses på DR3 eller DRtv.

  Alle fem afsnit kan allerede ses online nu og må siges at være en must-see.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 18.10.2015 Tag med DATO og hans venner rundt og male i Europa I sommeren 2015 tog den legendariske mr. steady hands himself DATO en tur rundt i Tyskland og Holland og malede med flere af sine venner.

  Det kom der denne lille 13 min lange video ud af, hvor man også kan opleve andre STICK UP KIDS medlemmer og se en masse dejlige vægge.


  Kategori: Graffiti
 • 16.10.2015 Liud - "Langt Ude" på superlimiteret vinyl Her hos Run For Cover har vi været rigtig begejstret for Liud siden vi for første gang havde dem som ugens demo.

  Derfor er vi også virkelig stolte over at kunne præsentere deres EP "Langt Ude" på superlimiteret 100 stk håndskåret vinylen med unikt cover tagget i hånden af Liud selv.

  Det er et fantastisk moderne take på midthalvfemser hip hop. En sammensmeltning af beast coast og cloud-rap.

  Vinylen udkommer fredag d. 23. oktober og du kan allerede forudbestille den nu!

  Du kan også høre vores interview med Liud i Run For Cover Cast herunder:

  Kategori: Artister vi elsker, Nye varer
 • 15.10.2015 Run For Cover Cast #35 - Frost & Marconi I denne uges afsnit har vi noget så sjældent som et dobbelt interview. Vi havde sat rapperen, Frost, stævne i studiet til en snak omkring sin nye EP ?Adreanlin? han udsendte for et par uger siden. Med sig havde han medbragt sin lyd-tekniker, Marconi, som også er rapper, og som i skrivende stund er ved at lægge sidste hånd på sin kommende EP. Der var budt op til kaffe, kage og hiphop-snak! God fornøjelse!

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 15.10.2015 Den Sorte Skole udkommer med nyt album - også på vinyl D. 26. oktober udkommer Den Sorte Skole med deres fjerde plade, det 78 minutter lange monster "Indians & Cowboys". Den skal ikke betragtes som en Lektion IV, men nærmere en dyb rejse videre ud i det hybride musikalske universe, som Den Sorte Skole åbnede vinduet til med Lektion III for to år siden.

  "Indians & Cowboys" er i følge Den Sorte Skole selv mere ekstrem i udtrykket end Lektion III med flere samples, mere komplekse kompositioner, vildere energi og endnu mere mørk syre. Det kredser om alt fra mellemøstlig dancehall skørhed, atmosfærisk jazz og tunge psykediliske dubs over i smukke piano stykker, hård industrial og himmelrejsende instrumentalballader.

  Albummet udkommer også på en dejlig dobbelt-vinyl med gatefold cover og 30 siders booklet inkl. en liste over alle samples og et hav af smukke kollager af Claes Otto Jennow, som også har lavet coverart. Vinylen udkommer medio december og kan forudbestilles her. Ønsker du CD'en kan den forudbestilles her (udkommer d. 5. november)


  Kategori: Artister vi elsker, Nye varer
 • 12.10.2015 Per Vers har lavet temaet til Børnenes Ulandskalender Per Vers har skrevet et nummer om en dansk dreng og børnene på toppen, som ikke kan komme ned fordi de mangler uddannelse til årets Børnenes Ulandskalender.

  Derudover har Per Vers og Niels Hausgaard lavet et program på DR K, hvor de undersøger det danske sprog. De har bl.a. været i Aarhus V for at møde nogle af de unge rappere og se på Perkerdansk og hvorvidt det danske modersmål er truet.

  Du kan se de første fem afsnit på DRtv.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 12.10.2015 Kasper Spez "Logi" på album-hitlisten! Vi er super stolte over at vores vinyl af mesterværket "Logi" fra Kasper Spez har været med til at sikre ham en plads som nr 13 på album-hitlisten. Vinylen er pt udsolgt, men der er en dialog om et evt genoptryk. Stay tuned.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 12.10.2015 Ny video fra Mund De Carlo og Manus Bell "To sprog et flow" sådan præsenterer Mund De Carlo sin nye, vilde video med den engelsksprogede rapper Manus Bell - vi er nede med det! Tjek det her!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 12.10.2015 Elbanovic vinder MC's Fight Night 2015 Vi ønsker stort tillykke til Elbanovic, der tog ikke blot titlen som champ, men også årets punchline award - hans tredje af slagsen til årets MC's Fight Night.

  Efter at have slået Norup, Pelle og ikke mindst Janus Forssling i finalen kunne Elbanovic løbe med sejren, MC's Fight Night bæltet og præmien på 40.000,-.

  Du kan se eller gense hele finaleshowet hos på DRtv

  Derudover har Elbanovic netop udgivet sin EP'en " Afhængig", hvorfra du kan se førstesinglen "Sygeligt Doven"

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 08.10.2015 Run For Cover Cast #34 - Kriswontwo Vi har denne i uge talt med hiphop-produceren Kriswontwo, der netop har udsendt sit nye album "Ceremoni". -Et helt fantastisk album som fortjente en mere uddybende snak. Hør Kriswontwo fortælle om sin karriere, om arbejdsprocessen med albummet og om hvordan man bl.a. får Oh No og El Da Sensei med på sit album. Kriswontwo er i vores øjne en fantastisk producer, der ikke følger musiktrends men skaber sine egne! God fornøjelse!

  Links:
  Bestil "Kriswontwo - Ceremoni" vinylen her
  Forudbestil "Kejser A - Færdig" super limited LP her
  Forudbestil "Danni Toma - Grå" LP her
  Bestil "Jonas - Først Til Sidst" CD her
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 07.10.2015 Johnson på turné Vore gamle homie, Johnson, drager på mini-turné i midt oktober. Johnson udsendte tidligere i år det fænomenale album "Johnson" som vi udsender senere i år på limiteret vinyl.

  Indtil da kan du bruge ventetiden på at tjekke ham live her:

  16.10 - Train, Århus
  23.10 - Kulisselageret, Horsens
  24.10 - Lille Vega, København
  30.10 - Walthers Café, Skanderborg
  13.11 - Vershuset, Næstved
  20.11 - Tobakken, Esbjerg
  Kategori: Artister vi elsker
 • 07.10.2015 Kejser A på vinyl! Vi ventede længe på Jødens album "Monkey Juice" men er nærmest intet imod hvor længe vi har ventet på en udgivelse fra Kejser A.

  Vi er derfor sindsygt stolte over at kunne præsentere endnu en supervild og superlimited vinyl fra Run For Cover. En slags "lost tapes" fra en af dansk raps vildeste tekstskrivere, som desværre ikke har fået meget materiale ud. Tro os - du bliver chokeret, når du hører den kvalitet, han har haft gemmerne! Kun trykt i 250 eks. på grå vinyl.

  Du kan allerede forudbestille Kejser A vinylen nu på limiteret grå vinyl!
  Kategori: Artister vi elsker, Nye varer
 • 06.10.2015 Interview med Pelle! En af favoritterne til at løbe med titlen som årets MCs Fight Night champ er rapperen Pelle. Her kan du se et interview med ham, hvor han fortæller om vejen til finalen, forventninger og meget mere. Og så lige et big up til Pelle for at rocke Run For Cover crewneck!

  Tjek interviewet her!
  Kategori: RFC Anbefaler