Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 28.09.2015 Nyt track fra Lars Virkli og Anders Anderledes Nyt track fra vores homie Lars Virkli og Anders Anderledes fra Rapublik1 feat. Def Star Audio Emperor.

  Kategori: Artister vi elsker
 • 24.09.2015 Run For Cover Cast #32 - Jonas Rendbo Vi har i denne uge talt med den album-aktuelle soul/R'nB sanger Jonas Rendbo omkring hans karriere. Lige fra den spæde start i Esbjerg som ung graffitimaler, til langhåret heavy-musiker til nu af være en af landets bedste soul-sangere. D. 25.9. udsender han sit første dansksprogede album "Først Til Sidst".

  Tag med på en rejse igennem karrieren, der har haft tunge rødder i hiphoppen, bl.a. som sanger, som hovedmand bag hiphop-compilationen "2013 MC'
  s", bandmedlem i gruppen Sweatshop samt back up sanger for Outlandish, Barbara Moleko, Rasmus Seebach med flere.

  Link: Bestil det nye Jonas Renbo album her og modtag begge hans tidligere albums som gratis download - kun hos Run For Cover!
  Link: Bestil Kasper Spez "Logi" på limited edition LP her!
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 23.09.2015 Ny EP fra Frost ude d. 28.9. Rapperen Frost udsender sin nye EP "Adrenalin" d. 28.9. digitalt. EP'en indeholder 4 nye tracks, hvoraf du måske allerede kender 1. singlen "Stædig", som du kan se nedenfor. EP'en er produceret af Adam Hillebrandt.

  Tjek "Stædig" her:

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 23.09.2015 Kasper Spez' "Logi" udråbt som et mesterværk! Indtil videre ser det rigtigt lovende ud for det kommende Kasper Spez album "Logi". De to første anmeldelser fra henholdvis Gaffa og Bandsoftomorrow.com giver begge "Logi" albummet 5 stjerner hver.

  Husk at vi udsender en super limiteret LP-version af albummet, der udkommer d. 30.9. Du kan bestille LP'en her!

  Tjek anmeldelserne her:

  Gaff
  a.dk
  Bandsoftomorrow.com
  Kategori: Artister vi elsker
 • 23.09.2015 Mød Jedi Mind Tricks i Sound Station Den 29. oktober er der en unik mulighed for at møde og få signeret plader af den verdenskendte hiphop gruppe Jedi Mind Tricks inden deres koncert i Vega. Det sker i Sound Station på Gammel Kongevej 94, Frederiksberg, kl. 18.30 og her vil gutterne på bedste old school manér møde fans og signere LP?er.

  Der vil ligeledes være mulighed for at købe den nye anmelderroste udgivelse "The Thief and the Fallen", der udkom i juni i år. Fans får således en enestående mulighed for at møde hiphop-gruppens store stjerner og få stillet et eventuelt behov for håndtegn.

  Signering sker i forbindelse med Jedi Mind Tricks koncert i Store Vega samme dag. Det er den første Europa tour, hvor gruppens producer Stoupe the Enemy of Mankind også deltager og der er et vildt live show i vente.

  Vinnie Paz og Stoupe the Enemy of Mankind medbringer DJ Kwestion og Crypt The War Child from Outerspace på scenen, og i selskab med den hardcore hiphop-gruppe Non Phixon og med support fra de tyske underground rappers fra Snowgoons, er der lagt op til en eminent aften i hiphoppens tegn.

  Om Jedi Mind Tricks.
  Jedi Mind Tricks er en hiphop-gruppe fra Pennsylvania bestående af rapper Vinnie Paz og den legendariske producer Kevin Baldwin aka Stoupe the Enemy of Mankind. Siden 90'erne har de udgivet hårdslående hiphop, og i juni udkom deres ottende studiealbum, som er et af årets hidtil bedste udgivelser. På det nye album bidrager en lang række andre hotte artister kendt fra hiphop-miljøet så som Dilated Peoples, A.F.R.O., Eamon, R.A. The Rugged Man og Yes Alexander.

  Signeringen sker d. 29. oktober kl 18.30 i Sound Station på Gammel Kongevej 94, Frederiksberg.

  Du kan læse mere om eventet her!
  Kategori: Events
 • 23.09.2015 Ny EP og video fra Negash Ali Et af de bedste danske bud på en dansk rapper, der fyrer op under en international karriere er uden tvivl Negash Ali. Han har bådet udgivet solo-album og været en del af gruppen Majors sammen med bl.a. Nat iLL og J-Spliff.

  Negash Ali har netop udsendt EP'en "Millennial Man" og til den EP er 1. singlen og videoen nu klar - nemlig tracket "Wandering Soul". Vi ka' lide det!

  Tjek det!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 22.09.2015 Straight Outta Per Vers Vores gode ven, Per Vers, har været i biffen og tjekke N.W.A.-filmen "Straight Outta Compton". I den forbindelse lavede han en video-anmeldelse af filmen til Moovy.dk

  Du kan se, hvad Per mener om filmen her:

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 22.09.2015 Boone & Trepac - De Forkerte Remixes Vi udsendte tidligere i år vinyl-versionen af det supervilde Boone & Trepac album "De Forkerte Spor". Et album som er blevet skamrost af anmelderne og bl.a. blev kaldt "årets hiphop-album".

  Nu har drengene fået en række producere til at remixe en række af numrene og fået dem til at give deres egen version af de enkelte tracks. Det betyder bl.a. at du kan høre remixes fra SuparDejen, Swab, X'eren med flere.

  Du kan høre alle remixes her!
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 22.09.2015 Christiania fylder 44 år! Christiania, der efterhånden har hele 44 år på bagen, holder kæmpe fødselsdagfest - og du skal med!

  D. 26.9. kl. 20.00 holder fristaden et brag af en fødselsdagfest, hvor du bl.a. kan opleve Bikstok Røgsystem, John Vincent & Friends m.fl.

  Du kan læse mere om fødseldagsfesten her!
  Kategori: Events
 • 21.09.2015 Ny EP på vej fra Xeren! Der er ild i Echo Out for tiden. De har netop offentliggjort Asbetose som består af Lars Virkli og Jens Sand og nu er der en EP på vej fra produceren Xeren. D. 25.9. kommer den første officielle video fra Xeren, nemlig tracket "We Back" der gæstes af Def Star Audio Emperor. Indtil da må du væbne dig med tålmodighed og tjekke denne teaser ud:


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 21.09.2015 Nixen trackliste klar! Et af de album vi glæder os allermest til her til efteråret er Nixen kommende album. Nu har han netop offentliggjort tracklisten til albummet og det afslører at albummet bl.a. gæstes af Bai-D og L.O.C.

  Albummet er så til release d. 12.10. 2015

  Du kan tjekke tracklisten her:

  1. Folk Snakker
  2. Beklager
  3. Bare Os To
  4. Kig På Mig feat. L.O.C.
  5. Dødens Venteværelse feat. Bai-D
  6. Du Har Mig
  7. Helt Væk
  8. En Sidste Sang feat. Hasan Shah
  9. Deja Vu
  10. X
  Kategori: Artister vi elsker
 • 21.09.2015 Hefty og Jøden på Bar Mave turné! De gamle venner Jonny Hefty og Jøden har netop annonceret, at starter en efterårs-turné i slut september.

  De 2 langhårede landsbytosser har pakket tourbussen med mikrofoner, pladespillere, iskolde øller og brandvarme rim. DJ Static sidder klar på bagsædet med benhårde beats og efter sommerens festivaler skulle ølvommene gerne være i topform til efterårets BAR MAVE TOUR.

  De 2 jyders bromance startede i 2000, hvor den langhårede aalborgenser Jonny Hefty og den storskrydende østjyde Jøden mødtes på en banegård, så hinanden an, røg en fredspibe og begyndte at lave riv-røv-ruskende jyde-rap. De gamle drenge har fortsat samarbejdet de sidste 15 år og spillet et hav af festlige koncerter de mest utrolige steder rundt omkring i landet.

  Jonny Hefty & Jøden udgav i 2013 det forrygende album ?Den Fede?, som inkluderede singlerne ?Gamle Dreng? og ?Kom Igen?. Musikken er drevet frem af humoristiske indslag, overraskende rim, gode ideer, skæve historier og frem for alt en medrivende energi.

  Der varsles om nyt BAR MAVE MUSIK fra de 2 langhårede rappere, men du ved ikke, hvad der rammer dig, før du står ude på de danske spillesteder... med bar mave!

  Jonny Hefty & Jøden - BAR MAVE TOUR 2015

  24 sept. Vejle, Bygningen
  25 sept. Horsens, Kulisselageret
  26 sept. Ringsted, Metro
  01 okt. Aarhus, Train
  02 okt. Kolding, Pitstop
  08 okt. Sønderborg, Sønderborghus
  09 okt. Odense, Kulturmaskinen
  10 okt. Svendborg, Harders
  15 okt. Skanderborg, Walthers
  16 okt. Aalborg, Skraaen
  17 okt. Viborg, Paletten
  23 okt. Rønne, Musikhuzet
  31 okt. København, Pumpehuset

  Billetsalget er startet, og billetter kan købes via spillestedernes respektive hjemmesider.
  Kategori: Events
 • 21.09.2015 Læs 1. kapitel af Niarns bog! Hvis du har hørt sidste uges podcast med Niarn, så vil du vide, at han på fredag udsender bogen "Mit Liv, Mit Regler". Bogen er en samling af historier om Niarns karriere, musik og misbrug og er krydret med en masse billeder fra hele karrieren.

  Han har netop gjort 1. kapitel af bogen tilgængelig, så du nu kan få en smagsprøve på, hvad bogen indeholder.

  Læs 1. kapitel her

  Køb bogen her!
  Kategori: Nye varer
 • 21.09.2015 Gilli og Raske Penge med på støttesang! Kategori: RFC Anbefaler
 • 18.09.2015 Run For Cover Cast #31 - Niarn
  Man skal være rimeligt langt ude for at samle receptpligtig medicin og af sit eget opkast og så spise det igen. Ikke desto mindre var det så langt ude Niarn var da han liv var allerværst. Årevis af misbrug af alkohol og stoffer, efterfulgt af en nærdødsoplevelse og depression var det Niarn skulle igennem før han kom ud på den anden siden som stoffri, ex-alkoholiker - i en endnu stærkere og sundere version af sig selv.

  Vi har talt med Niarn om hele hans karriere. Lige fra de tidlige år som ung rapper i Aalborg til kometkarriere, til landeplager, til alkohol- og stof misbrug, til far og ægtemand og nu senest som forfatter til bogen "Mit Liv, Mine Regler", der udkommer d. 25.9.
  Et usædvanligt og hudløst ærligt interview fortalt af hovedpersonen selv - Niels Roos aka Niarn.
  Links:
  Niarn - Mit Liv, Mine Regler, Bog
  Boone & Trepac - De Forkerte Remixes

  Danske dokumentarer om kærlighed til vinyl
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 18.09.2015 Dokumentar om Cas Rapperen Cas har netop smidt denne dokumentar online. Der har længe været stille om Cas - indtil nu! Dokumentaren, der bærer titlen "Greve Vol. 1", er en del af en trilogi. Dokumentaren følger Cas under tilblivelsen af "G.A.M.C.". Tjek del 1 her:

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 15.09.2015 Ny video fra Højer Øye! Kategori: Artister vi elsker
 • 11.09.2015 Run For Cover Cast #30 - Liud Århus-gruppen Liud fik æren af at være vores første "ugens demo" og nu besøger de studiet for at fortælle om deres kommende EP - og det er virkelig gode sager!

  Links:
  Per Vers "Black Power" krus!
  Billetter til Necro koncerten i KBH
  Boomblastar festival
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 10.09.2015 Rap Slam Battles: Fresco vs. Rasmus Modsat D. 19. september går det ned hos folkene fra Rap Slam Battles!!!

  Her kan du opleve en fantastisk battle mellem rapperne Fresco og Rasmus Modsat. Vinderen vinder retten til at møde den regerende champ, Balhasar!

  Du kan se teaseren for arrangementet her:


  Kategori: Events
 • 10.09.2015 Hiphop For Peace Så går det snart ned i Brorsons Kirken i København. Kom forbi og oplev en masse fed hiphop og støt en god sag!

  Hip Hop støttekoncert, dance-battle og graffitiauktion i Brorsons Kirke.

  Oplev blandt andre:
  # http://www.rapolitics.org/
  # https://www.facebook.com/refugeeofrap
  # http://juseone.com/about/
  # https://www.facebook.com/www.hamdenlange.dk

  and more to come...!

  Støttearrangementet arrangeres i samarbejde med Brorsons Kirke, Hip Hop for Peace og Rapolitics.

  Der tages 50 kr. i entré til arrangementet. Pengene går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælps arbejde med syriske flygtninge.

  Denne aften bliver epic, husk at sætte kryds i kalderen!
  Ta´ din nabo med og støt HIP HOP FOR PEACE

  Du kan læse mere om eventet her!
  Kategori: Events