Dansk Engelsk
< 1 >
 • 28.08.2015 Run For Cover Cast #28 - BannerBeats & Stormesteren Vi har fint besøg af produceren BannerBeats der fortæller om sit kommende album og naturligvis har nogle exclusives med i godteposen. Desuden har han Stormesteren med, som naturligvis også medvirker på pladen!

  Links:
  Nye vinyler
  Kasper Spez - Logi, LP
  Gintberg på kanten
  Jokeren & Rolexkopi
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 24.08.2015 Run For Cover udgiver limited vinyl af nyt Kasper Spez album! Det er ingen hemmelighed: Vi er kæmpe fans af Kasper Spez og vi kalder ham uden tøven for dansk raps største poet. Det der dog indtil nu har været en hemmelighed er at vi udgiver hans nye album "Logi" på vinyl!

  Hele 6 år skulle der gå fra Kasper udgav fantastiske "Fantasten" på Tabu Records og til han igen var klar med et ny album. Pladen er produceret af Es og Peder og både musikalsk og tekstmæssigt skal du se frem til at blive udfordret!

  "Logi" udkommer digitalt 26. september og på vinyl i oktober. Vinylen kan forudbestilles her!

  Vinylen bliver en unik ulimet gatefold cover, som altså vil kunne foldes helt ud - den trykkes kun i 300 eksemplarer, så vi vil anbefale at holde sig til!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 24.08.2015 Ny Video fra Pede B Så er Pede B klar med seneste video fra Byggesten albummet. Kæmpe til til Pede for at rocke Run For Cover Handstyle crewneck i den her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 24.08.2015 Jan Gintberg møder Jonny Hefty
  Komiker Jan Gintberg er igen på antropologisk rundrejse. Denne gang går turen til de danske forstæder. Første stop er Aalborg-forstaden Gug. Her møder han blandt andre den rappende bykonge Jonny, nogle af verdens bedste sjippepiger og så finder han ud af, at de døve i Gug spiller whist med blind makker.
  - DR1 på torsdag klokken 20.00
  Kategori: Artister vi elsker
 • 21.08.2015 Nixen album får releasedato Et af de mest spændende upcoming navne netop nu er rapperen Nixen. Han er ved at færdiggøre sit nye album, der netop har fået en releasedato. Releasedatoen er d. 12. oktober, og ifølge Nixen selv er der nogle rigtig vilde features med på albummet.

  Indtil da kan du nyde det monstervilde track "Beklager" der også vil være at finde det kommende album.


  Kategori: Artister vi elsker
 • 21.08.2015 Ny video og single fra Frost! Rapperen Frost er netop nu ved at lægge sidste hånd på sin kommende EP, der udkommer til september. Indtil da kan du nyde 1. singlen og videoen "Adrenalin", der gæstes af Lars Jønsson.

  Tjek den her!

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 20.08.2015 Run For Cover Cast #27 - Dr. Phill Rapper og producer Dr. Phill fortæller om hans nye battle-rap Råtkøbenhavn og spiller et exclusive medley fra et album der kommer ud indenfor de næste 5-10 år!

  Links:
  Compton, N.W.A., Naughty By Nature, Run DMC merchandise
  Mens Du Sov, Bog
  Mund De Carlo, LP
  Suspekt Savklinge LP
  Thomas Pålsson udstilling
  Råtkøbenhavn
  Niarn Bog

  Video'er:
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 17.08.2015 Run For Cover Cast #26 - Trepac Vi siger farvel til legenden Sean P og får pænt besøg af en af landets ubetinget bedste undergrundsrappere Trepac.

  Link til Rune Skyum interview, starter 1:01 inde
  http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-eftermiddag-2015-08-13#!/

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 17.08.2015 Ny video fra Icekiid Kategori: RFC Anbefaler
 • 17.08.2015 Xzibit til Århus Det er netop blevet bekræftet at Xzibit gæster Voxhall d. 17. oktober! Xzibit har spillet i Danmark flere gange og nu kan du altså igen opleve den vilde rapper live. I forbindelse med koncerten er der oprettet et Facebook event, hvor du kan læse mere om koncerten.

  Du finder mere info her!!


  Kategori: Events
 • 07.08.2015 Run For Cover Cast #25 - USO I denne uge har vi haft et af vores længste og sjoveste interviews til showet. USO er i studiet og vi får lov til at spille hans nye single som først udkommer midt i næste uge!

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 05.08.2015 Ny video fra Jeppe Rapp! Vi har tidligere omtalt den kommende EP udgivelse fra Sønderborgs' finest, Jeppe Rapp - og NU sker der noget! D. 24.8. udsender han EP'en "Mord Uden Hænder". I den forbindelse holder han releasekoncert i Sønderborg på Kulturnatten d. 21.8. på Rådhustorvet, hvor du kan opleve ham fremføre de nye tracks live.

  Der er allerede nu en single "Ny' Penge/Ny' Vaner" klar fra EP'en med tilhørende video! Du kan tjekke den her!


  Kategori: Artister vi elsker