Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 30.06.2015 Første kig på Per Vers' Orange Scene projekt Kategori: Artister vi elsker
 • 30.06.2015 MOA live action! Der er netop røget en ældre video med MOA på Youtube. Optagelserne kommer fra Dirty Hands 3 DVD'en og viser bl.a. VIM, KEGR, THEK, AOD med flere fyre op. Tjek den her!


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 30.06.2015 Ny video fra MellemFingaMuzik Kategori: Artister vi elsker
 • 29.06.2015 Ny single fra Hennesey og LARSN! Kategori: Artister vi elsker
 • 25.06.2015 Run For Cover Cast #20 - Hennesey & LARSN De indre dæmoner slippes løs når Hennesey kigger forbi med et seriøst dystert track fra gemmerne, men der bliver også plads til en opløftende BANGER - vi spiller nemlig den nye Hennesey og LARSN single før alle andre! + ugens demo, DJ Static Doku og andet godt!

  Links:
  Se DJ Static "Rolig Under Pres" Dokumentaren

  Video'er:
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 23.06.2015 Ham Den Lange langer ud... igen
  Ham Den Lange er uden tvivl en af dansk raps bedste samfundskritikere - og vi lever jo i en tid hvor der er brug for samfundskritik. Tak Lange... du gør det med manér!
  Ham de lange - Ik ligesom før Skriver lidt dommedags rap over et sygt Architech beat jeg har fået? Sorry for mit sort seer syn.. Pas godt på hinanden

  Posted by Ham Den Lange on 20. juni 2015
  Kategori: Artister vi elsker
 • 23.06.2015 Ny video fra Blodsport Der er dømt benhårde bangers når Blodsport dropper 3. single fra deres kommende album - tjek den her!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 22.06.2015 Endelig nyt fra Nixen! Der skal ikke være nogen tvivl om at Nixen er en af de undergrundsrappere vi holder allermest øje med - om ikke andet kender du ham forhåbentlig fra hans gæsteoptræden på Pede B's Vi Hjerte Alberte EP, hvor han myrdede tracket!

  Nixen arbejder pt på et nyt album og har endelig i dag sluppet første track til pladen og så er der ovenikøbet en dope video - vi kan grave det!
  Tracket gæstes for øvrigt af unge Emilie Moldow som også spillede en stor rolle på Pede B's fantastiske Byggesten album tidligere på året!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 22.06.2015 DJ Static dokumentar vises på DR3 Wow - det her glæder vi os til! Jonas Risvig har lavet en dokumentar om DJ Statics Rolig Under Pres... og den bliver vist på fjerneren! Den slags sker ikke så tit. Vi anbefaler på det kraftigste at du får inviteret dine boys på popcorn!

  Lortet går ned den 26. juni kl 20.00  Kategori: Artister vi elsker
 • 22.06.2015 Run For Cover Cast #19 - Sundsdal Vi har taget en lang snak med Christian Sundsdal, Niarns faste producer, som også har lavet et hav af andre spændende projekter - bl.a. Danskrap.dk - desuden bliver Torben P udsat for endnu en benhård quiz!

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 15.06.2015 Se hele den fantastiske Pede B & DJ Noize koncert fra Bremen I efteråret '14 afholdt Pede B og DJ Noize en fuldstændig sindsyg koncert på Bremen med strygere, børnekor og vilde gæster. Det er denne koncer der er blueprint for det kommende Roskilde Festival show - TJEK DET UD!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 15.06.2015 RAPAvisen går live! Vi har igennem de sidste par uger omtalt RAPAvisen, der med rap, lune og et glimt i øjet leverer politisk battlerap til masserne. Det er blevet så stor en succes at de nu har performet live i Nationalmuseet for en af deres "ofre"; nemlig Uffe Elbæk.

  Du kan tjekke videoen her:

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 11.06.2015 Run For Cover Cast #18 - Mens Du Sov Orgi-E elle Elsa?! Torben kommer på en benhård quiz hvor han skal gætte om et citat kommer fra en Suspekt rapper eller en Disney Princesse. Derudover snakker vi med en af folkene bag den SUPER VILDE graffiti bog "Mens Du Sov" og spiller tracks med 2bak I Munden, Klamfyr og Gang Starr!

  Links:
  2bak I munden, LP
  Gang Starr, 3LP
  Mens Du Sov, Bog
  Xtra Naan, LP  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 11.06.2015 Hefty og Jøden på Bar Mave Turné! Gamle Jonny og Michael Jøden har netop offentliggjort at de drager på en omfattende turné til efteråret. Turnéen, der har fået fået titlen "Bar Mave", tager drengene rundt i det meste af landet. Hefty og Jøden er dog ikke alene da de tager fantastiske DJ Static med rundt på de to hjul af stål. Så der er lagt op til fest til efteråret.

  Billetter kan købes på spillestedernes respektive hjemmesider.

  11.9. Templet, Lyngby
  12.9. Gimle, Roskilde
  24.9. Bygningen, Vejle
  25.9. Kulisselageret, Horsens
  26.9. Metro, Ringsted
  01.10. Train, Århus
  02.10. Pitstop, Kolding
  08.10. Sønderborghus, Sønderborg
  09.10. Kulturmaskinen, Odense
  10.10. Harders, Svendborg
  15.10. Walthers, Skanderborg
  16.10. Skraaen, Aalborg
  17.10. Paletten, Viborg
  23.10. Muzikhuset, Rønne
  31.10. Pumpehuset, København

  Husk at vi netop har lavet et podcast interview med Jonny Hefty. Det kan du tjekke her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 11.06.2015 Xtra Naan forsinket...igen! Ja, lige så meget som vi elsker Xtra Naan lige så frustreret er vi over, at vi stadig ikke har fået leveret de eksemplarer vi havde forudbestilt. Vi fik kun et lille drop af dem vi havde bestilt til release (ca. 1/3). Det betyder, at der desværre stadig er mange der venter på vinylen.

  Vi har netop talt med Target Records, der står bag udgivelsen. De fortæller, at resten af de bestilte vinyler bliver sendt fra Tyskland i dag og burde lande på vores lager i midten af næste uge. Så forhåbentlig har alle deres eksemplar i slutningen af næste uge.

  Vi beklager forsinkelsen mange gange. Indtil da kan du bruge ventetiden med denne fantastiske video...


  Kategori: Nye varer
 • 11.06.2015 Nye Mic Check episoder online nu! Kategori: RFC Anbefaler
 • 11.06.2015 KlamFyr på Balkan At KlamFyr har en stor kærlighed for Balkan-musik kan ikke komme som nogen stor overraskelse for de fleste. På tracket "Single Pik" kunne man bl.a. høre de klare inspirationer fra Balkan-området. Nu har KlamFyr netop slået pjalterne sammen med den makedonske blæser Bjonko og sammen lavet denne lille hyggelige dokumentar omkring deres passion for Balkan-musik samt lavet tracket "Tikkitash" sammen.

  Enjoy!


  Kategori: Artister vi elsker
 • 11.06.2015 Stol Ik' På Dem Kategori: Artister vi elsker
 • 10.06.2015 En sjælden vinyl i shoppen! Engang imellem falder man over et guld-æg. Dette er netop sket for os. Vi har fået fingrene i denne uhyre sjældne og for længst udgåede vinyl med 2Bak i Munden. Albummet udkom oprindeligt tilbage i 1999 i sølle 300 ex, og er for længst udgået - lige indtil at vi fik opsnappet et lille restparti af denne klassiker.

  Albummet gæstes af en række prominente navne, herunder Isbjerg, Konen, Tue Track med flere.

  Du finder vinylen her!
  Kategori: Nye varer
 • 09.06.2015 Der er ild i Nivå! Kategori: Artister vi elsker