Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 29.05.2015 MellemFingaMuzik collabo med Pepsi! Det er åbenbart en god deal for sodavandsfabrikanterne at lave collabos med urban-musikere. Senest så vi Faxe Kondi nyde godt af den eksponering som Klumben og Raske Penge gav dem på tracket "Faxe Kondi".

  Nu er det giganten Pepsi der har indgået et video-samarbejde med gruppe MellemFingaMuzik, som tidligere i år udgav et af årets bedste hiphop-album "Militant Mentalitet".

  Du kan tjekke videoen her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 29.05.2015 Ny video fra Rapublik1 Kategori: RFC Anbefaler
 • 29.05.2015 Aalborg hiphop: Break The Limits D. 6. juni udkommer bogen "Break The Limits". Manden bag bogen er en gammel Aalborg-dreng, Anders Bak, og han har igennem de sidste år samlet en masse interviews og billeder fra de glade 80'ere i Aalborg; dengang hiphop-scenen stadig var ung og uskyldig.

  Det er der kommet denne 240 siders bog ud af. En bog der indeholder ALT hvad Aalborg hiphop-scenen havde at byde på dengang. Du kan bl.a. se en ung Carsten Soulshock, Henrik Milling, Jonny Hefty, DJ Shine og original postkorrespondance med 80'er legenden Kim Schumacher.

  Forudbestil dit eksemplar allerede i dag - lige her!
  Kategori: Nye varer
 • 29.05.2015 Jooks bag ny video med AV AV AV! Jooks, der udover at være en fantastisk rapper og tekstforfatter, kan meget mere end blot at rappe. Han har nemlig også skrevet historien til AV AV AV's nye video "Leia's Theme". AV AV AV er en dansk electronica gruppe, der bl.a. består af Suspekt's DJ, DJ ER DU DUM ELLER HVAD.

  Nej, det er ikke hiphop, men derfor kan det godt være dope.

  Tjek videoen her!

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 28.05.2015 Ny video fra Jonas Rendbo Sangeren Jonas Rendbo, der bl.a. er en del af gruppen Sweatshop og til tider assisterer Outlandish er nu solo-aktuel med singlen "Dag Har Brug For Nat" der gæstes af Højer Øye.

  Tjek den her!

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 28.05.2015 Pouldc med i ny podcast for geeks Pouldc, den ene halvdel af RFC, har nu kastet sig ud i endnu et podcast projekt - som bl.a. står bag den succesfulde N.W.A. underskrift indsamling.

  Showet hedder The Morfars, hvor de tre gamle geeks: Kasper, Peter og Poul snakker om film, tv, gaming og gadgets. Du kan finde showet på iTunes her og på deres eget website her.
  Kategori: Om Run For Cover
 • 28.05.2015 iTunes er ned med Run For Cover Cast Det er med stor stolthed vi kan konstatere at vores podcast nu har fået en bannerplads i iTunes!

  Det er nu ca. 16 uger siden vi gik i luften med showet og feedbacken har været overvældende. Vi har altid opfordret alle til at abonnere og anmelde os på iTunes, da det er en fantastisk måde for os at nå ud til nye lyttere og nu er der sket lidt. Tusind tak for det - vi håber alle jer der ikke har anmeldt vil skynde jer ind og gøre det.

  Se desuden også af "The Morfars" showet er under nyt og spændende! Mere om det i et andet post!
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 27.05.2015 Run For Cover Cast #16 - Supardejen
  Album-aktuelle Supardejen besøger studiet, både for at fortælle om Retrorik men også hele hans spændende bagkatalog. Han har 3 tracks med fra det nye album og hele 2 afsløringer!
  Desuden nyt om NWA filmen, Xtra Naan, Pede B og andet godt!
  Links:
  Run For Cover Cast på iTunes
  Supardejen - Retrorik på vinyl og gratis download
  Xtra Naan vinylen
  N.W.A. underskriftindsamlingen

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 27.05.2015 RENS - Behind The Scenes... Hvis du er fan af graffiti, så sikkert allerede hørt om den kommende bog "Mens Du Sov", der udkommer d. 12.6. Bogen udsendes af CphCph, der tidligere har udsendt bogen "Natten Er Vores".

  Den nye bog indeholder en masse vilde fotos fra danske graffitimalere der er på togt om natten, og vi kan godt love, at der er mange vilde billeder at glæde sig til. Folkene bag bogen har netop lagt denne vilde teaser video op med legenden RENS.

  Husk at du kan forudbestille bogen online her!


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 27.05.2015 Limited håndlavet Kendrick Lamar stencil portræt! Vores gode ven og kunstner Brandon, aka Juse One, har netop lavet dette vilde og super limiterede stencil portræt af Kendrick Lamar. Kunstværket er er malet af Brandon selv og har til opgave at sætte fokus på de utallige drab og unge sorte i USA.

  I den forbindelse har han lavet et super limited run bestående af 10 nummererede og signerede 9 lags stencil plakater. Et stærk idé der støtter en god sag. Stencilen måler 44 x 60cm.

  Du kan bestille Kenrick Lamar plakaten her!
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 27.05.2015 Ny video fra Kesi Kategori: RFC Anbefaler
 • 26.05.2015 Ny video fra Henrik Hass Den gode Hass er tilbage med endnu en sprød video - TAK!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 26.05.2015 NWA underskriftindsamling! Hvis man er hiphopper i Danmark, så ser det rimelig sort ud, hvis man gerne vil se den kommende film "NWA - Straight Outta Compton" i biograferne. Pt. ser det nemlig ud til at filmen slet ikke kommer op i danske biografer, hvilket er intet mindre end en skandale.

  Derfor er der nu lavet en online underskriftindsamling for at få dette ændret. Så hvis du gerne vil have at filmen bliver vist i de danske biografer, så skriv under her. Det tager 5 sek.


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 25.05.2015 Pede B præsenterer remix med L.O.C. og Ankerstjerne - hør det her! Endelig kom det! Allerede tilbage da vi lavede vores podcast med Pede B varslede vi dette sindsyge remix - og nu kan du endelig høre det!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 24.05.2015 Supardejen vinyl og gratis download Vi udgiver Supardejens nye album Retrorik på vinyl på fredag, men det gratis download er oppe nu!

  Bestil vinylen her! Download den her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 22.05.2015 Jokeren præsenterer en Rolexkopi! Jokeren og hans nye gruppe Rolexkopi har netop smidt en video ud til tracket "Jetset Sigøjnerliv". Rolexkopi er fire ortodokse hiphoppere, hvis Gud er FUNK og nadveren alt der stinker. Det er fisse, det er funk, det er den sandkasse nede i baggården, hvor den stærkeste kat bestemmer. Den eneste regel du skal huske er, at der aldrig har været nogen regler og at al rap der nogensinde har været værd at lytte på er lavet for narkopenge fra de omkringliggende gader. Rolexkopi ER gaden. Sidegaden. Baggården. Centerbodegaen. De voksnes sidste ucensurerede talerør fra den virkelighed som omgiver os alle om vi vil det eller ej. "Hvis du bliver forarget, frastødt og alle radioer nægter at spille "Jetset Sigøjnerliv" har vi opnået hvad vi ville", udtaler John Teflon aka Karsten Frontspark, der sammen med raplegenden Jokeren, står for rappen i dette frirum skabt af gangstere, for gangstere, til gangstere.

  Videoen er en sand slumfest for øjet: Rigtige kalashnikovs, rigtige ludere med rigtige guldtænder, rigtige amerikanerbiler med croonerkongen Mr. Mo fra Kaliber, der som en trojansk hest sparker porten ind til både Sodoma og Gomorra. Rolexkopi er ikke kommet for at spille uafgjort eller sutte pik på DR's radiobosser. De er her for at befri rappen og tage den hjem til gaden hvor den blev født. Ucensureret og fri for klamme økonomiske interesser. "Vi siger lige hvad fanden der passer os", slutter Jokeren. "Det her er et mixtape til alle jer som ikke gider høre på flere R'n'B kællinger, som står og tuder ned i deres autotunede lortehooks med underlige hokuspokus punchlines som ingen forstår fordi de dybest set intet har på hjerte".

  Tjek videoen her!

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 22.05.2015 Spotify tilføjer podcasts og video - vi klapper! Siden Jay-Z købte Tidal er der stor tvivl om hvem der i fremtiden skal være den dominerende streaming-tjeneste. Spotify tilføjer nu podcasts og video'er for at tage konkurrencen op... og til det kan vi kun sige YES!

  For 15 uger siden lancerede vi vores egen podcast: Run For Cover Cast, hvor vi (næsten) hver ugen interviewer en person fra hiphop-miljøet og fortæller lidt om hvad der eller sker på streeten. Showet er blevet taget virkelig godt imod - tak for det! Og vi er super glade for at det nu kommer ud på den mest benyttede streaming-platform.

  Vi er ikke helt sikre på hvornår denne Spotify opdatering slår igennem, men vi glæder os!
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 21.05.2015 Run For Cover Cast #15 - Rasmus Poulsen aka Raske Penge I denne uge tager vi en snak med radiovært, forfatter, dokumentarisk og musiker Rasmus Poulsen - bedre kendt som Raske Penge. Vi får hele historien om en mand der har lavet et hav af spændende projekter længe inden du hørte om Raske Penge!

  Find os på iTunes her!!!


  Links:
  Supardejen - Retrorik, 2LP
  Suspekt - Suspekt (Super Limited Savklinge), 2LP
  Boone & Trepac - De Forkete Spor LP
  Gadens Muralisme
  ArtMindGallery
  Teeshoppens nye butik
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 18.05.2015 Danske beats er en exportvare!!! I samarbejde med svenske Ninetofive RecordsLarsEFX har samlet et mix af hele 27 danske producere for at vise verden hvad vi kan herhjemme, med beats fra bl.a. Context, Swab og Tue Track - tjek det her!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 14.05.2015 Drop Dead crew cypher! Kategori: RFC Anbefaler