Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 29.04.2015 Run For Cover Cast #12 - Johnson Efter en uge uden gæst vender vil tilbage med et BRAG af et interview: Johnson fortælle hele sin historie fra de tidlige dage med B.A.N.G.E.R.S. i Århus V og til den nye plade der dropper 11. maj '15. Der er flere røverhistorier end du kan tælle til og selvfølgelig et sindsygt fedt exclusive track fra den kommende plade!

  Husk at du kan lytte på iTunes her!


  Vi taler bl.a. om den legendariske Johnson & Malone video og tilblivelsen af denne. Du kan tjekke klassikeren her:


  Link: Forudbestil vinylen med Xtra Naan her!
  Link til Organiseret Riminalitet LP kommer så snart vi har det.
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 29.04.2015 Ny video fra Kværn Kværn, der er den ene del af duoen M-Cnatet, udsendte tidligere i år albummet "Turen Ned Ad Trappen". Et rigtig stærkt album der endnu engang understreger Kværn's styrke som tekstforfatter. Kværn har netop udsendt den utrolig flotte video til titel-tracket "Turen Ned Ad Trappen", der gæstes af Peter Sommer.

  Du kan købe Kværn's album her!


  Kategori: Artister vi elsker
 • 29.04.2015 Ny single fra Szhirley! Sangerinden Szhirley der tidligere var backup sangerinde for Den Gale Pose er nu singleaktuel med tracket "Uden Dig". Der er gået hele 7 år siden vi sidst hørte fra Szhirley, hvor hun bl.a. hittede med det stærke track "Gl. Kongevej".

  Den nye single er produceret af Pitchshifters.

  Kategori: Artister vi elsker
 • 29.04.2015 Solo single fra Pilfinger Vores homie Pilfinger, der igennem årene har leveret tracks til bl.a. Johnson, Xander og senest en del af hitduoen Djämes Braun, er nu sprunget ud som soloartist. Debut-singlen fra hans soloting hedder "Ud Af Mit Hoved" og kan tjekkes nedenfor. Om der kommer et helt album fra Pilfinger vides endnu ikke, men vi holder naturligvis bloggen opdateret når vi ved mere.


  Kategori: Artister vi elsker
 • 28.04.2015 Det lugter lidt af Xtranaan! Xtranaan? Hvad er det spørger du nok? Det er intet mindre end en dansk hiphop allstar gruppe bestående af Gramsespektrum drengene og Malk De Koijn rapperen/produceren Tue Track. Sammen udsender de til slut maj en vinyl-EP med 5 tracks med picture-LP. Som om projektet i sig selv ikke er vildt nok, så mener vi også, at det er første gang at der er nogen i dansk rap, der udsender en picture-LP. Stærkt.

  Xtranaan har igennem de sidste par år opnået en stor hype med de få tracks de har haft liggende på Soundcloud - hvoraf et af tracksene gæstes af Orgi-E fra Suspekt.

  Du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar af vinylen, der naturligvis er super limiteret!

  Køb Xtranaan vinyl her!
  Kategori: Artister vi elsker, Nye varer
 • 24.04.2015 Run For Cover Cast #11 Så er der en helt ny (og lidt forsinket) episode oppe af Run For Cover cast. Vi skal beklage, at vores planlagte episode, der skulle være bragt i onsdags gik i vasken p.g.a. tekniske problemer, så derfor er der ingen gæst i studiet i denne uge. Til gengæld har vi, tror vi selv, fundet formlen på at få optaget programmet i en noget bedre lyd end tidligere. Men vi LOVER at vi har en kick ass vild gæst i studiet i næste uge.

  Vi snakker i denne episode om nye plader i shoppen, nye bøger, Post Danmark (?), Nobody Beats The Beats og meget andet.

  Link til vinyler vi snakker om!

  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 24.04.2015 Per Vers og Kasper Spez på TV2 Lorry Vores venner Per Vers og Kasper Spez har lige gæstet TV2 Lorry's program Lounge, for at snakke om Per's nyeste album "Tæt". Det er der kommet dette fine interview ud af.

  Du kan tjekke interviewet her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 24.04.2015 Se Per V & Kasper Spez live fra TV2 Lorry Per Vers udsendte for nyligt albummet Tæt, i den anledning besøgte han Lounge på TV2 Lorry og spiller nummeret Exit live med Kasper Spez på hook og Peter Marott på blæs

  Se videoen her
  !
  Kategori: Artister vi elsker
 • 23.04.2015 Interview med DUNE310 Vores gode homie, DUNE310, er en helt fanstisk graffiti-maler, og det der også andre der har fået øjnene op for. Online magasinet Ohana Magazine har netop bragt et længere interview med DUNE og viser samtidig prøver på sin kunnen.

  Du finder interviewet her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 21.04.2015 Kom til releasefest med MC Ollie og ECO Rapperen MC Ollie og ECO udsender til maj hver deres EP. Det fejrer de med et brag af en releasekoncert. Begge EP'er er lavet i tæt samarbejde med Tau Mau og selvfølgelig kræver udsendelsen af de to EP'er også en vild dobbeltkoncert.

  DET VIGTIGE:

  - Fredag d. 15 maj
  - Dørene åbner kl. 20:00
  - Livemusik fra: 21:30
  - Entré: 40 kr.
  - Adresse: Musikcaféen, Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København K

  - Billetter: www.billetto.dk/events/mc-ollie-eco-releasefest/

  Vi har sørget for et par fuldstændig hjernedødt vilde warm-up-acts. Men dem, pladetitlerne og meget andet offentliggør vi først senere. Vi vil dog gerne offentliggøre med det samme, at Citybois desværre ikke kommer og varmer op, hvilket vi ellers har hørt folk hvisketiske om ude i byen.

  Det tog os ikke mange minutters overvejelse, før vi blev enige om at holde release i Musikcaféen i Huset KBH - de kunne give os præcis den placering, de rammer og den intimitet, vi søgte. Det betyder dog også, at der er et begrænset antal billetter til salg. Så hvis du har intentioner om at komme, så slå til i god tid.

  OBS: Når du køber en billet til koncerten, sikrer du dig samtidig en lille, eksklusiv opvarmings-e-mail, som du vil få tilsendt to ugers tid før selve releasen. Så kan du hilse på nogle af vores nye sange, før alle andre har mulighed for det.


  Kategori: Events
 • 21.04.2015 Danish Originals til Holbæk sygehus Vores homie Jole fra Cityard, der bl.a. er manden bag malerbøgerne "Danish Originals 1 og 2" viser endnu engang at han har hjertet på rette sted. I går besluttede han nemlig at donere intet mindre end 350 malerbøger til Holbæk sygehus' børneafdeling, så ungerne der kan få tankerne lidt væk fra sygdom og hverdag.

  Vi klapper i vores hænder af begejstring og håber på, at der kommer flere af Jole's slags derude!
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 20.04.2015 Waqas ude med ny video Kategori: RFC Anbefaler
 • 20.04.2015 DR3 - Dansk Graffiti DR3 har igennem de sidste uger kørt et TV-samarbejde med magasinet VICE omkring en række udsendelser omhandlende diverse subkulturer. I aften kl. 21.30 er der bl.a. fokus på dansk graffiti, hvor man bl.a. kan følge BSQ crew.

  Du kan se traileren for programmet her!  Kategori: RFC Anbefaler
 • 20.04.2015 Nyhed: Sharpie - Special Edition En af de rigtig populære tusch brands er Sharpie. Sharpie gør sig primært i alkoholbaserede tuscher hvor både ultra finelinerne og finelinerne er intet mindre end fænomenale.

  Nu har de samlet en række af deres mere populære tuscher i dette boxset, bestående af 23 forskellige tuscher. Du 16 stk af deres klassiske fineliner tusch, 3 fede metallic tuscher (guld, sølv og bronze) samt 4 forskellige neonfarver - og det hele er til en rigtig stærk pris; kun 299,-

  Du finder tuscherne her!
  Kategori: Nye varer
 • 20.04.2015 AeroMat maler danske S-tog Kategori: RFC Anbefaler
 • 20.04.2015 Pede B annoncerer ekstra, ekstra koncert i KBH! Pede B er i øjeblikket i gang med en Danmarkstour der kan tage pusten fra de fleste- og nu udvider han med endnu et show! Det drejer sig om en ekstra koncert op spillestedet Stengade i KBH den 29. maj.

  Spillestedet skriver:
  Det er med stor glæde at vi har fået æren af at præsentere Pede B 2 dage i træk på Stengade. Koncerten d. 30. maj gik udsolgt allerede 2 måneder før selve koncerten. Så vi er glade for at kunne trække endnu en dato op af hatten, nemlig d. 29. maj. Det bliver en fest!

  Find info om koncerten her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 17.04.2015 Vi præsenterer: Edding 8700! I vores evige jagt på vilde tuscher er vi faldet over denne supervilde monstertusch - Edding 8700. Edding 8700 (også kaldet Jumbo) er en kæmpe tusch fyldt med helt fantastisk metallic oliemaling. Glansen i disse tuscher kan sammenlignes med den populære PX30, hvor forskellen blot er, at der er væsentlig mere maling i Edding'en.

  Den kommer i to varianter - sølv og guld - og kommer med en 15mm spids. Du finder dem her!

  Perfekt til tagging og andre gode ting.
  Kategori: Nye varer
 • 16.04.2015 Nyt Spytbakken merchandise online! Så er der nyt officielt merchandise fra vores venner hos Echo Out. Drengene udsendte for ganske kort tid siden "Spytbakken 6" på vinyl, og i den forbindelse har de fået lavet en vild t-shirt og vild hoodie. Du finder alle "Spytbakken" produkterne her!


  Kategori: Nye varer
 • 16.04.2015 Ny video fra Ligisd Kategori: RFC Anbefaler
 • 15.04.2015 Run For Cover Cast #10 - Per Vers "Tæt" lyttesession Det er 10. afsnit af vores podcast og Per Vers, vores første gæst nogensinde, vender tilbage. Med sig under armen har han sit nye album "Tæt". I dette marathon-afsnit afholder Per Vers lyttesession på sit nye album TÆT der udkommer 20. april. Pouldc og Per V hører pladen igennem og snakker om koncepter, ideer, beats, inspirationskilder og meget mere. Hør albummet først her! Link: Forudbestil Per Vers - "Tæt" her!

  Video: Konkurrence
  Kategori: Run For Cover Podcast