Dansk Engelsk
< 1 2 3 >
 • 31.03.2015 Bog: Brask Studio Visits En af landets største og mest anerkendte kunstsamlere er Jens-Peter Brask. Jens-Peter, der bl.a. er hovedkraften bag bøger som "Copenhagen Blackbooks" og "Dansk Graffiti 1984-2013", er nu aktuel med sin nyeste udgivelse "Brask Studio Visits".

  I denne nye bog har han været rundt i store dele af verden og besøge nogle af verdens største kunstnere i på deres egen hjemmebane; nemlig i deres atelier. Det er en rigtig interessant rejse, der giver et indbklik i kulissen hos stærke kunsterne som bl.a. BLADE, Michael Kvium, SEEN, Wes Lang, Eddie Martinez, Tal R, Erik Parker, Clare Woods og mange mange flere.

  Bogen er på hele 264 sider og kan købes her!

  Kategori: Nye varer
 • 31.03.2015 Godfather of soul! For længe siden, da vi havde vores vinylshop 180Gram tibød vi LPer indenfor alle genrer men det viste sig med tiden, at det var utroligt svært at vælge, hvilke vinyler man skulle købe ind, da der hele tiden udkom nye og spændende titler. Vi besluttede derpå kun at fokusere på hiphop, funk og soul - og med stor succes.

  Vi har siden haft svært ved at skaffe bl.a. James Brown på vinyl men det er lykkedes nu. Så er du vild med soul og funk så kan du altså shoppe det hos os nu!

  Du finder James Brown på vinyl her!
  Kategori: Nye varer
 • 31.03.2015 Lasse Frisk ser zombier! Kategori: RFC Anbefaler
 • 30.03.2015 Det skarpe hjørne! Måske har du allerede tjekket det, måske har du ikke? Vi lancerede for nogle uger siden vores egen Run For Cover podcast, hvor du hver uge kan høre et nyt afsnit omhandlende de ting vi går og roder med i kulisserne, aktuelle kunstnere, interviews, LP anbefalinger, konkurrencer og meget mere.

  At launche podcasten var noget vi længe havde gået og snakket om men på et tidspunkt bliver man nødt til bare at hoppe ud i det. Som sagt så gjort. Vi er utrolig overvældet over den positive respons vores initiativ har fået. Således har vores allerførste episode netop rundet 700 plays - det er jo SÅ VILDT! Vi vil derfor gerne takke alle, der lytter med hver uge. Vi håber, at I fortsat vil lytte med og sprede ordet om dette initiativ.

  Hvis du ikke har tjekket podcasten, så finder du de forskellige afsnit her. Husk at vi på onsdag tager en snak med de snart album-aktuelle Manus Nigra, der har Ham Den Lange i spidsen!

  You guys ROCK!
  Kategori: Om Run For Cover
 • 30.03.2015 Ny video fra Nota Bene! Som du måske har hørt i vores Run For Cover podcast udsender Echo Out d. 3.4. den nye "Spytbakken 6". I den forbindelse har Nota Bene netop smidt denne video op til tracket "En, To, Tre" der vil være at finde på compilationen.

  Husk at du stadig kan nå at forudbestille vinyl-udgaven af "Spytbakken 6" her!


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 30.03.2015 Ja til ligebehandling! Kategori: RFC Anbefaler
 • 29.03.2015 Ny video fra Johnson Vores homie Johnson, der i øjeblikket er ved at lægge sidste hånd på sit. 3. album, der forventes at udkomme til maj er nu klar med ny video. Videoen er til den nye single "Ved Det Nu", der gæstes af USO på hooket.

  Du kan tjekke videoen her:


  Kategori: Artister vi elsker
 • 29.03.2015 Søndagsstener: Med Dr. Dre Det er sommertid og vi er trætte efter en hård weekend. Derfor anbefaler vi, at du stener dette interview med Dr. Dre, hvor han bl.a. taler om den kommende "Straight Outta Compton" film og meget mere.

  Tjek interviewet her:

  Kategori: Søndagsstener
 • 27.03.2015 MellemFingaMuzik udsender nyt album i dag! Gruppen MellemFingaMuzik udsender i dag en af de mest ventede albums længe. Efter succesen med albummet "MellemFingaMuzik" fra 2014 er tiden nu kommet til opfølgeren - et album der bærer titlen "Militant Mentalitet".

  Albummet indeholder 14 tracks og gæstes af S!vas, Gilli og Højer Øye.

  Du kan tjekke albummet her:

  Spotify
  iTunes
  Kategori: Artister vi elsker
 • 27.03.2015 Nyhed: RFC bucket hats! Sommeren og solen er på vej, og hvilken bedre måde at forberede sig på varmere tider end med disse supervilde Run For Cover bucket hats. Hatten kommer i to forskellige varianter:

  - Black/Black imitation leather
  - Bandana/Black imitation leather

  Du finder dem her!
  Kategori: Nye varer
 • 27.03.2015 Kendrick Lamar headliner Roskilde! Forleden kunne vi fortælle at Pede B vil være at finde blandt de optrædende på dette års Roskilde Festival, men han er ikke det eneste hiphop navn der er føjet til plakaten. Roskilde har netop offentliggjort at fantastiske Kendrick Lamar vil være et af festivalens absolutte hovednavne i år.

  Lamar har netop udsendt det anmeldte album "To Pimp A Butterfly" der har gået sin sejregang verden over.

  Husk at du også kan købe to Kendrick Lamar titler hos os på nuværende tidspunkt. Du finder dem her!
  Kategori: Events
 • 26.03.2015 Så hatten passer... Vores populære Run For Cover beanies har været udsolgt en rum tid men nu er de på lager igen i fire forskellige farvevarianter:

  - Sort
  - Koksgrå
  - Grå
  - Navy

  Alle huer kommer med imiteret læderpatch Run For Cover logo. Huerne koster kun 99,95 pr stk og du finder dem her!
  Kategori: Nye varer
 • 25.03.2015 Pede B annonceret på Roskilde Festival!
  Pede B springer ud fra puljen af de 85 artister som Roskilde Festival i morgen offentliggør og er ene og alene blevet offentliggjort til festivalen her til aften. Se videoen på Roskilde Festivals facebook, eller herunder.

  Watch this piece of smile-inducing ROSKILDE LOVE!We're jumping the gun: Pede B & DjNoize are playing Roskilde Festival 2015.Further 84 acts will be announced tomorrow at 08:00.

  Posted by Roskilde Festival on 25. marts 2015
  Kategori: Artister vi elsker
 • 25.03.2015 Run For Cover Cast #7 - L:Ron:Harald Så er vi på den igen, denne gang er vi rejst til Sønderborg for at snakke med manden, legenden L:Ron:Harald. Gå ikke glip af dette kapitel i hiphop historien for L:Ron fortæller om at fra Clemens, til Pornogangster, den mentale nedtur og han nye graffiti eventyr.
  Hør showet på iTunes her!

  Link til forudbestilling af det nye Supardejen - Retrorik album her!

  Link til Rent Mel I Posen - Langt Om Længe, kan ikke bestilles, men du får en mail når den kan!

  Konkurrencer på vores Facebook findes her!

  Montana Cans app findes i iOS app store.
  Kategori: Run For Cover Podcast
 • 25.03.2015 Vind den sidste billet til Mund De Carlo releaseparty På lørdag afholder Mund De Carlo releasefest for sit nye album "Ordene Først". I den forbindelse udlodder han den allersidste billet til festen, der ellers nu er totalt udsolgt.

  Hvordan vinder du?
  Der bliver trukket lod mellem alle, der har købt vinylen på Runforcover.dk - så du kan stadig nå at være med. Alle der køber vinylen inden i morgen torsdag kl. 20.00 deltager i konkurrencen. Vinderen får direkte besked.

  Du kan få mere info her!

  Køb Mund De Carlo - "Ordene Først" her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 25.03.2015 Jungle Brothers til København Søndag d. 3. maj vil du kunne opleve den legendariske amerikanske rap-gruppe Jungle Brothers på Loppen!

  Jungle Brothers udgav i '88 deres første album "Straight Out The Jungle", hvor de som de første kombinerede house-musik og hiphop. Albummet var ikke den store kommercielle succes, men singlen "I'll House You" blev et klub-hit, og de blev hurtigt signet til Warner Bros., hvor de udgav to albums.

  De er især kendt som en del af Native Tounges sammen med De La Soul og A Tribe Called Quest, deres afrocentriske lyrik og deres innovative kombination af genrer kendt som hip-house. Til trods for at alle deres udgivelser ikke var lige store kommercielle succeser, har eftertiden taget godt imod Jungle Brothers. Deres nummer "What 'U' Waitin' 4" er bl.a. blevet kåret som et af de 100 bedste hiphop-numre af VH1, og de er kendt som en af pionererne indenfor både conscious-rap og som de første der kombinerede klubmusik med hiphop.

  I 1997 forlod Sammy B gruppen, men de er nu gendannede, så du kan opleve både Sammy B, Africa Baby Bam og Mike Gee når de spiller den ene klassiker efter den anden.

  Billetterne koster 160,-

  Du kan læse mere om arrangementet her!


  Kategori: Events
 • 24.03.2015 Bogrelease: Mens Du Sov D. 12. juni kommer en af de mest hypede danske graffitibøger i nyere tid; "Mens Du Sov". I den forbindelse afholder drengene releaseparty på bogen d. 11.6. hos Le Fix i København. Du kan allerede nu tilmelde dig arrangementet her.

  Husk også at du allerede nu kan forudbestille "Mens Du Sov" her!

  MENS DU SOV er resultatet af de to danske fotografer Anders Giversen og Simon Dokkedals dokumentation af Københavns graffitiscene. Få et unikt indblik i graffitikulturens hemmelighedsfulde verden, fotograferet udelukkende om natten i København.


  Fotograferne tilbragte et år med at få kontakt til de mange graffitimalere, en opgave, der krævede, at de fuldstændigt lod sig absorbere i graffitikulturens uskrevne spilleregler, mens de kæmpede med svagt lys, stressende missioner og gentagende gange blev jagtet af vagter og politi.

  Udstillingen vil vise udvalgte billeder fra bogen MENS DU SOV - mere end 250 siders hardcore graffiti action fra malere og crews som RENS, SABE, FYS, MOA, DIA, FK, EASER, WEEK, GRAPE, SPYO og mange flere.
  Kategori: Events
 • 24.03.2015 Action Bronson kommer til København! En af vores yndlingsrappere Action Bronson har netop meldt sin ankomst til København igen. Denne gang spiller han i Amager Bio. Koncerten finder sted d. 30. september. Sidst Action Bronson spillede i København høstede han flere 6 stjerners anmeldelser, så du bør ikke gå glip af dette show.

  Billetter bliver sat til salg d. 27.3 via Billetnet.

  Imens du venter kan du bruge ventetiden med at tjekke denne Action Bronson video!

  Kategori: Events
 • 23.03.2015 Clemens disser Den Gale Pose! Det her er jo næsten breaking news. I en battlekultur som hiphop-kulturen jo er, kan man undre sig over, at der efterhånden ikke er nogen der disser hinanden på "plade" mere. Ikke desto mindre er det det Clemens nu gør! Missæren skulle eftersigende bestå i, at Clemens gamle ven Nick Kvaran (Den Gale Pose), havde delt en video (se videoen her) på Facebook, der disser Clemens for at ha' solgt ud og lave popmusik for pengenes skyld. Det har åbenbart gjort Clemens og entourage så vrede, at der nu bliver givet svar på tiltale.

  Hvordan slipper Clemens fra disset? Døm selv her...

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 23.03.2015 NYHED: Plakater fra DAIM Det er, efter en del forespørgsler, lykkedes os at skaffe nogle regulære graffiti plakater. Den tyske graffitilegende DAIM har her lavet en række vilde plakater med nogle af sine motiver. DAIM er især kendt for sin helt unikke og flotte 3D stil som i den grad får værkerne til at stå ud fra væggen. En helt eminent kunstner på sit felt.

  Vi kan tilbyde en række forskellige plakater med DAIM. Priser starter fra 69,95

  Køb DAIM plakater her!
  Kategori: Nye varer