Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 29.01.2015 Ny hiphop podcast: Mic Check For nogle måneder tilbage var vores ven Juse One i fuld gang med at planlægge Danmarks første hiphop TV-show. Der blev skudt et par prøve episoder, der blev rigtig gode men desværre løb projektet ud i sandet. Nu har han istedet valgt at lave Mic Check som podcast, hvilket vi på alle måder synes er en fantastisk idé.

  Første udsendelse er netop lagt op og det med med den danske producer KrisWonTwo. Sammen taler de om alt indenfor hiphop i en times hyggeligt selskab.

  Vi siger: BIG UP til Juse for at sætte det skib i søen og glæder os til at høre flere udsendelser.

  Hør Mic Check #1 her!
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 29.01.2015 Udsalgs slutspurt - det hele til det halve! Så er det nu hvis du skal ha' fingrene i nogle af vores vilde tilbud. Vi har givet de i forvejen nedsatte varer et EKSTRA nedslag i prisen, hvilket betyder, at du kan spare op til 50% på Stüssy, op til 50% på ALIS, op til 60% på Dickies, 50% på Cayler & Sons o.s.v. Andre brands er sat ned med op til 70%

  Tilbudene gælder naturligvis også i butikken!

  Du finder vores tilbudskategori her!
  Kategori: Tilbud
 • 29.01.2015 Nyt Brand: Panik ink er hjemmelavet stealth blæk mm. Vi er stolte over at kunne præsentere det lille mærke fra Riga: Panik Ink.

  Panik er bombin'-tools lavet af rigtige graff nørder i det mørke Østeuropa. Kronen på værket er deres invisible ink. En blæk som er fuldstændig usynlig men som tager farve når den bliver udsat for sollys! Inken fås både som refill eller i marker og squeezer.

  Derudover laver Panik en virkelig svedig og super-holdbar sort ink. Sidst men ikke mindst laver Panik det såkaldte scrawlpens - de super vilde farvekridt som kan skrive på ALT under alle forhold. Happy bombin'

  Du finder hele vores udvalg af Panik Ink her!
  Kategori: Nye varer
 • 29.01.2015 Sidste chance: Danni Toma vinyl Så er det ved at være sidste chance, hvis du skal nå at fingrene i den håndtrykte og håndnummererede vinylversion af Danni Toma's "Rige Mænds Jakkesæt". Vi lavede kun 150 ex af denne udgivelse og nu er der under 20 stk tilbage på lager.

  Du kan købe et af de allersidste ex lige her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 28.01.2015 Nyhed: Mini Subwayz Den tyske graffiti producent Molotow laver en række spændende proukter. Et at de nyeste produkter vi kan tilbyde fra dem er de fede saml-selv Mini Subwayz. Det er tog i karton, som du skal skal samle, hvorefter du i ro og mag kan male dine egne pieces på siderne.
  Togene kommer i en række forskellige udgaver. Bl.a. er toge fra bl.a. Madrid, Moskva, New York, Berlin, Hamburg med flere.

  Togene måler 10,4 x 8,2 x 43,5 cm så der er god plads at boltre sig på.

  Du kan bestille togene her!
  Kategori: Nye varer
 • 27.01.2015 Ny video fra Suspekt Suspekt har netop udsendt video til singlen "Hun Er På Mig". Drengene drager igen til marts på omfattende DK tour, så hvis du missede dem i efteråret får du nu igen en god mulighed for at tjekke dem live!


  Kategori: Artister vi elsker
 • 26.01.2015 Dansk beat battle! Vi har før set dette koncept i USA, men os bekendt er det ny i DK. Nu kan producere stille op til en konkurrence hvor de battler på beats!

  Det er DJ Stig der er manden bag Battle Of The Beats og eventet afholdes i forbindelse med DM I MIX. Stig fortæller om eventet:

  Battle Of The Beats er en ny nordisk producerkonkurrence, hvor hver producer har 2 x 45 sek. til at knockoute sin modstander med beats! Bedste beat går videre ... Beatet må ikke indeholde vokaler, men gerne et hook. Producere afspiller sit beat på skift, og et dommerpanel bestemmer hvem der går videre og hvem der må tage hjem. Det er vigtigt at produceren også har udstråling og ikke bare står stille og afspiller beatet. Der skal skabes stemning!

  Hvis man vil deltage, skal der sendes en mail med et par beats til info@battleofthebeatsnordic.com og info om sig selv. Deltagere udvælges derefter af dommerne og får direkte besked om de er med eller ej ...

  Mere info om bl.a. dommere og præmier kommer løbende på www.facebook.com/battleofthebeatsnordic

  Arrangementet afholdes i Pumpehuset den 5/9 sammen med DM I MIX 2015. Billetsalget starter om en måneds tid ...

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 26.01.2015 Jooks udsender "Dyr" i dag! En af vores all time yndlingsrappere er uden tvivl Jooks. Jooks har i dag udsendt sit længe ventede 2. soloalbum "Dyr". Albummet er produceret af Jonas Elkjær og gæstes af Orgi-E og Bai-D

  Albummet udkommer på limited edition vinyl d. 2.2. - den kan du forudbestille her!

  Du kan tjekke albummet her!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 25.01.2015 Søndagsstener: Med den danske Robin Hood Ja, det har ikke meget med hiphop at gøre men når der skal stenes og tømmermændene skal plejes, så kan man chille til det meste. Vi er meget begejstrede over dette klip med en dansk bueskytte, der på overlegen vis viser hvordan man griber en pil i luften for derefter at skyde den af. Han kløver også en pil i luften med en anden pil. SHIT!

  Klippet har på bare to dage fået over 10.000.000 views på Youtube..

  Så med andre ord. Robin Hood er færdig!


  Kategori: Søndagsstener
 • 23.01.2015 Per Vers sætter ild til Youtube, del 2 De siger at en god mand ikke er til at holde nede, hvis det er tilfældet så må Per Vers være en af de bedste. Han er i hvert fald langt oppe i det der Youtube game. Vi fortsætter Pers video-maraton!

  Har vi fortale jer at vi elsker "Rødder"?! Nå det har vi - ok, men vi siger det lige en gang til! Vi elsker "Rødder"! Per har nu udgivet en video fra release galla-festen, tjek den her:

  Everything's coming up milhouse aka Per V. I hvert fald hvad modersmålspriser angår. Se mere her:

  Kategori: Artister vi elsker
 • 23.01.2015 Video: Pede B giver os alt info om "Byggesten" konkurrencen Forhåbentlig er det allerede gået op for dig er det er en ren gavebod, når du køber Pede B's nye album på Run For Cover. Plakat, Mp3'er og muligheden for at vinde alle mulige ting og sager. Pede B har nu lavet en video, hvor han brækker det hele ned!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 21.01.2015 Grand Cru på vinyl L.O.C. har netop udsendt EP'en "Grand Cru" på Blu Ray og digital men ingen udgivelse uden en tilhørende vinyl. D. 9.3. 2015 udkommer den superlimiterede vinyludgave af "Grand Cru". Vinylen er kun trykt i 475 ex. hvoraf alle er håndnummererede. LPen kommer på luksus 200 grams vinyl og der medfølger også en DVD med alle videoerne til udgivelsen.

  Du kan allerede forudbestille LPen hos Run For Cover på nedenstående link:

  Køb L.O.C. - Grand Cru LP+DVD her
  Kategori: Nye varer
 • 21.01.2015 From Copenhagen to Berlin Et par gange om året er vi i Tyskland og besøge vores stor-leverandør Urban Classics, som har virkelig ild i piben. Hvert år udvider de deres sortiment med flere og flere vilde styles. Du kender sikkert allerede de populære tall tees og tall hoodies som de laver men igennem årene er de også blevet rigtig stærke på pige-styles og mere fashion-agtige styles.

  Urban Classics er et super stærkt brand. Priserne er altid latterligt fornuftige, kvaliteten er endnu vildere og pasformen det samme. Urban Classics er bl.a. producent for en række etablerede brands og mange upcoming brands får også produceret deres tøj hos dem. De tilbyder både print på tees, brodering og meget mere.

  Urban Classics har netop åbnet en kæmpe butik i hjertet af Berlin, som vi var forbi og se. Det var virkeligt inspirerende at se.

  Vi så hele den nye kollektion i Berlin, og vi kan LOVE jer, at der kommer MANGE nye vilde styles fra Urban Classics i år. Glæd jer!
  Kategori: Om Run For Cover
 • 20.01.2015 Per Vers sætter ild til youtube, del 1 Per Vers er Danmarks mest produktive rapper... i hvert fald hvis man kun tæller produktivitet i youtube-videoer og udelukkende i perioden tirsdag-onsdag i denne uge.

  Per smider nemlig hele 4 videoer op i disse dage, 2 i dag og 2 i morgen. Vi samler op på det her.

  Den først er en julefreestyle med Danmarks Radios Pigekor.

  Den anden er et medley fra det fantastiske " Rødder", som Per preformer med Ukendt Kunstner. "Rødder" er bogen/albummet hvor et hav talentfulde danske rappere fortolker danske digte. Husk at du KUN kan købe Rødder på Run For Cover. Vi glæder os til de næste i morgen...
  Kategori: Artister vi elsker
 • 20.01.2015 Gir' du en tur på roskilde?... fra L.A.! Hjælp den amerikanske skriver Emerald med at komme til at male på Roskilde Festival...

  Roskilde Festival er kendt for sine overdådige graffitivægge og der er da også cans i læssevis til de heldige skrivere der bliver inviteret til at udsmykke festivallen.

  Hvad gør man hvis man bor i L.A. og bliver inviteret til at male på Roskilde Festival?! Ja, tilbuddet er svært at sige nej til, men det er ikke helt sikkert at pengene strækker. Derfor har den amerikanske skriver Emerald sat sig for at crowdfunde turen til Roskilde.

  Hvis du vil hjælpe kan du gøre det her!

  På årets Roskilde kan du bl.a. opleve Run The Jewels, Suspekt og Young Fathers.
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 18.01.2015 CMP - 30 år i gamet! En af de helt store danske graffitilegender er Næstveds CMP. I slutningen af 2014 var det præcist 30 år siden at CMP startede som graffitimaler. Det blev fejret med en udstilling i Næstved samt med dette flotte videoportræt, der er sammensat af en anden dansk graff-legende; nemlig SWET.

  Både CMP og SWET bidrager forøvrigt osse med pieces i vores nyligt udsendte Graffiti Håndbog!

  Du kan se videoportrættet her

  Kategori: Artister vi elsker
 • 16.01.2015 Smag på mit sukker lyn... ... øh eller, nu kan du i hver fald smage lidt på tonerne fra den første single fra det kommende Sukker Lyn album, som dropper allerede på mandag. Singlen hedder "Vi Klarer Det" og udkommer på Sukkers eget selskab 42plader...

  Der er desuden releaseparty for singlen på Rust d. 30. januar.

  Se og hør mere her:
  Kategori: Artister vi elsker
 • 16.01.2015 Bliv statist i ny Pede B musikvideo Er det ikke på tide at du får din fame på?! det tror vi nok det er! Nu har du i hvert fald mulighed for at være med i den næste Pede B musikvideo...


  Scenen er sat. Musikken spiller. Lyset er helt rigtigt. Bassen banker derudaf og midt i virvaret af festglade mennesker står Pede B, der ikke danser. Han gør det bare ikk'.

  Søndag d. 25. januar kl. 12.00-20.00 inviterer Pede B alle interesserede, 18-35 år, til at være med i sin nye musikvideo til nummeret ?Danser Ikk? fra det kommende album, Byggesten, der udkommer d. 2. marts 2015.

  Sammen med instruktør Justin Ulbrichsen, der har sin daglige gang på TV2 og som tidligere har arbejdet med DMA 2014 og tv-serien Sjit Happens, der vises på TV2 Zulu, har Pede B og Dj Noize udtænkt et plot til musikvideoen, hvor de har brug for 60-70 statister.

  Der sørges for mad og drikke på dagen.

  Location: Kolonien, Ved Stranden 16, 1061 Copenhagen K

  Bindende tilmelding til produktionsleder Thomas Høffner på thho@tv2.dk hvor du også kan få svar på eventuelle spørgsmål.

  Påklædning: Lørdags-gå-i-byen-tøj

  Kategori: Artister vi elsker
 • 15.01.2015 Ny video fra 4Pro Kategori: Artister vi elsker
 • 15.01.2015 Ny video fra Henrik Hass Tracket "Hvis Ord Ku' Dræbe" er taget fra albummet Papvin fra kælderen, som du kan købe på SUPER limited vinyl lige her.
  Kategori: Artister vi elsker