Dansk Engelsk
< 1 2 >
 • 30.12.2014 Jonny Hefty som metaller - igen! Før gamle Jonny Hefty sprang ud som rapper trådte han sine Aalborgensiske barnesko i metalbandet Geronimo. Siden dengang har han engang imellem fiflet lidt med metalgenren, og netop nu er han af finde som gæsterapper i Aalborg-bandet 9000 John Doe. Bandet er netop nu aktuelle med singlen "Country Zombie" som du kan tjekke nedenfor.

  9000 John Doe har netop iværksat en kampagne på de sociale medier for at samle stemmer ind i konkurrence om at spille på Sweden Rock i 2015. Du kan stemme på 9000 John Doe her!


  Kategori: RFC Anbefaler
 • 29.12.2014 L.O.C. som crooner Som en lyn fra en klar himmel har L.O.C. netop annonceret at han d. 31.12. udsender EP'en "Grand Cru". 1. singlen "Diva" ligger allerede på Youtube, og du kan tjekke den her. Stilen på EP'en er inspireret af crooner-genren, hvor bl.a. legenden Frank Sinatra slog sine folder. 

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 24.12.2014 God jul fra Marconi og Babylon Warchild...og RFC Sammen med rapperen Marconi og canadiske Babylon Warchild vil vi gerne ønske alle kunder, venner og hangarounds en rigtig glædelig jul med denne video. Babylon Warchild gæstede for et par måneder siden Danmark, hvor de bl.a. lavede dette track "CPHTORONTO PT.2", hvoraf en del af videoen er skudt i vores butik. 

  Så hvis du er til good ol' fashioned battelrap over et banger beat, så tjek den ud her!

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 21.12.2014 Søndagsstener: Dansk Hiphop fra 90'erne Ja, så blev det søndag igen og alt imens du tæller timerne til at du skal åbne alle dine pakker fra Run For Cover, så kan du benytte ventetiden til at se (eller gense) denne lille hiphop-perle fra 1998; "Hip Hop Documentary". Det er et lille herligt gensyn med den danske hiphop-scene fra slut-90'erne. Tjek bl.a. en ung Jay-B fortælle om hiphop, tag med Sabe ud og male og meget mere.

  God fornøjelse.

  Kategori: Søndagsstener
 • 19.12.2014 Gratis Mixtape fra DJ Static & J-Spliff - med sindsygt feature. Det altid produktive og altid underholdende herrer fra bl.a. Majors, er nu klar med en gratis 3 tracks EP!

  Hvorfor vente til juleaften når du kan få en gave med det samme - og den er alt andet en blød! Static & J-Spliff fejrer at de i aften varmer op for Run The Jewels (aka Killer Mike og El-P) ved at give os et gratis mixtape til at tage med i ørerne på juleferien. JO TAK!

  Pladens 3. track gæstes af en ung rapper vi spår en stor fremtid :D

  Du kan downloade den gratis EP lige her!

  THIS JUST IN: Roskilde Festival har netop offentliggjort at Run The Jewels kommer til at gæste festivalen i 2015. Good news! Hvis du ikke allerede har tjekket pladerne fra de to herrer, så er det bare om at komme igang!
  Kategori: Artister vi elsker
 • 18.12.2014 Ny Run For Cover video lookbook online Vi har netop fået lavet en supervild lookbook video for vores nye Run For Cover-kollektion. Videoen er lavet af vores ven Ahoej.dk. Han har fået strikket en fed stemningsfuld video sammen, hvor du kan se en række af de nye styles. 

  Vi vil gerne opfordre alle til at dele videoen på diverse sociale medier. Vi trækker lod om Run For Cover gear blandt alle, der deler videoen og for hvert 1000 views smider vi et ekstra item i posen.

  God fornøjelse!

   
  Kategori: Om Run For Cover
 • 18.12.2014 Suspekt på Roskilde 2015 Det har været et begivenhedsrigt år for Suspekt. De udsendte deres 5. album "V" og røg flere steder ind på toplisterne over årets bedste album. Turnéen forløb også med stor succes - så stor succes at der allerede er linet et ny turné op til marts 2015.

  Nu har drengene også offentliggjort, at de vil være at finde på Roskilde Festivalen 2015 - det glæder vi os til!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 16.12.2014 Amro deler karameller ud! En af de kunstnere vi forventer os meget af i disse dage er Nørrebro-rapperen Amro. Han storhittede bl.a. med tracket "Ren Hygge" sammen med S!vas, og er i skrivende stund ved at lægge sidste hånd på sin kommende EP "Sort Dannebrog", der er sat til at udkomme i 2015. Videoen til 1. singlen hedder "Karamel" og den kan du tjekke her.

  Kategori: Artister vi elsker
 • 15.12.2014 Mere larm for Graffiti Håndbogen Vores homie, Eske, der er hovedmanden bag "Graffiti Håndbogen - En Guide For Begyndere" har givet en række interviews i forskellige medier omkring bogen. Senest gæstede han TV2 Østjylland til en snak omkring bogen.

  Du kan se indslaget her:


  Kategori: Om Run For Cover
 • 12.12.2014 Flashback Friday: Gammel Kasper Spez musikvideo online for første gang! Denne fredag har vi gravet dybt i gemmerne og fundet musikvideoen til Kasper Spez' "Tøsedrengen" fra 2006 EP'en "Love Junkie". Videoen udkom oprindeligt på vores DVD "Run For Cover TV" og sidenhen lå den som bonus-download på "Love Junkie" vinylen, vi lavede for nogle år siden. Men dette er altså første gang at videoen kommer til online streaming. Videoen er skudt af vores eget RFC TV hold og lad os sige det som det er - den er fandme ikke for god men den er en del af vores historie og det var holdets første musikvideo. Tracket er fantastisk og om ikke andet er det sjovt at se denne lille video for første gang. Enjoy!

  Kategori: Flashback Friday, Om Run For Cover
 • 11.12.2014 6 liter i hjernen! Cheff Records med TopGunn i spidsen har virkelig ild i piben i disse år. Han fik flere hits med albummet "21" og nu er han klar med en helt ny video og single - en single der bærer titlen "6 Liter".

  Til foråret drager han på turné til foråret og kan opleves følgende steder:

  3.4. Train, Århus
  4.4. Skråen, Aalborg
  10.4. Posten, Odense
  11.4. Store Vega, København

  Tjek den ud!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 10.12.2014 Hiphop kommer da på vinyl! Vi ved det...og gruppen Glasuren På Kulturen ved det. Hiphop SKAL høres på vinyl. Gruppen har netop udsendt denne superlimiterede vinyl med 9 tracks på, herunder et kæmpe posetrack med bl.a. Tyde T, Deepee, Jay-B, L Ron, MC Einar, Isbjerg og mange mange flere. Vinylen er KUN trykt i 100 ex.

  Med alle vinyler medfølger der Glasuren På Kulturen plakat. Sådan drenge!

  Køb Glasuren På Kulturen på vinyl her!


  Kategori: Nye varer
 • 10.12.2014 Nye hættetrøjer fra Montana Vores tyske venner og samarbejdspartnere fra Montana har netop fået lavet nye vilde hættetrøjer. Dem har vi nu fået et parti hjem af til salg. Hættetrøjen kommer med et lille påtrykt Montana logo på brystet samt en vild brodering på ærmet med "brandfarligt" logoet. Super liret.

  Montana er et af de førende mærker når det kommer til graffiti remedier. De står bl.a. bag de populære Montana Gold og Montana Black serier. 

  Hættetrøjen er online i løbet af kort tid og koster kun 399,-
  Kategori: Nye varer
 • 10.12.2014 Wu-Tang på Northside '15 Lige da det så mest ud som et hiphop-frit Northside program for '15 droppede den Aarhusianske festival en bombe!

  Timingen kunne ikke være bedre - Wu-Tang har netop droppet deres nye album A Better Tomorrow og det er dope! Northside trådte for alvor ind på hiphop arenaen da den eller stærkt indie-prægede festival i år bød på A$AP Rocky og Jurassic 5. Vi er super glade for at se at de følger op på successen!

  Køb billetter til Northside Festival 2015 her!

  Kategori: Artister vi elsker
 • 09.12.2014 Molotow lancerer videokanal - feat. Soten I forbindelse med at Molotow har lanceret deres nye Youtube-kanal kan du nu følge de videoer de udsender. Det betyder bl.a. at du kan tjekke videoen med danske Soten - en video der blev lavet i forbindelse med at Molotow opkaldte en farve efter ham - den klassiske Soten Light Blue

  Du kan se video som miniportæt af Soten her:

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 09.12.2014 Ild i Aalborg Jonny Hefty, Niarn og Danni Toma kommer derfra men der er, især i kølvandet på Danni Toma, kommet en helt ny hiphop-bevægelse i Nordens Paris; Aalborg. -Et af de mest hypede navne derfra netop nu er rapperen Lord Siva. Han debuterede med videoen "Natten" som fik god buzz på diverse sociale medier, og nu har han netop udsendt en helt ny EP, der bærer titlen "180". 

  Du kan tjekke Lord Siva's "180" på dette link.


  Kategori: Artister vi elsker
 • 09.12.2014 Hils pænt på Lasse Frisk Rapperen Lasse Frisk, der i 2011 udsendte albummet "Den Mandlige Stolthed" er nu ude med ny video og nyt mini-album. Det nye album hedder "To.Komma.Nul" og kan hentes gratis på nedenstående link. Du skal blot taste "0", når du indtaster din pris. God fornøjelse.

  Download Lasse Frisk album her

  Kategori: RFC Anbefaler
 • 08.12.2014 Nyt album fra Kasper Spez Ja, du læste rigtigt. Hele 5 år skulle der gå før vores yndlingspoet Kasper Spez barsler nyt album. Indtil nu er oplysningerne sparsomme men Spez udtaler selv at han 3. solo-album udkommer i løbet af 2015. Han har netop indgået en management-aftale med selskabet Early Modern, der bl.a også huser Linkoban og Rangleklods. Ifølge Kasper selv er det kommende album "mere detaljerig og har en mere dyb og psykologisk reflektion" end hans tidligere album.

  Vi glæder os til at høre det nye materiale og skal selvfølgelig nok holde jer opdateret efterhånden som vi får mere info.

  Vi glæder os.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 08.12.2014 Lækkerier fra Snowgoons Det tyske producerkollektiv Snowgoons har virkelig ild i piben i disse år. De har skabt sig en stærk niche indenfor den kompromisløse tunge battlerap, hvor de har leveret beats til en lang række prominente navne; bl.a. La Coka Noka, M.O.P., Onyx, Ill Bill og mange flere. Snowgoons består bl.a. af DJ Illegal men også vores egen danske Sicknature er med på holdet og han er virkelig ved at få bygget et rigtig stærkt navn op internationalt.

  DJ Illegal har lige været i Danmark, hvor han kom forbi butikken med en række Snowgoons lækkerier. Derfor kan vi snart tilbyde Sicknature på vinyl, Onyx på vinyl og officielle Snowgoons ure. Tingene er online om kort tid.

  Kategori: Nye varer
 • 08.12.2014 Graffiti Håndbogen udkommer i dag! Så er det i dag vi udsender vores bog "Graffitihåndbogen - En Guide For Begyndere". Bogen er, som titlen fortæller, en bog til dig, der gerne vil i gang med med at prøve krafter med graffiti. Bogen er spækket med gode tips og tricks og indeholder endvidere links til en række videoer, der viser forskellige teknikker. Bogen har også profiler af en række danske malere; herunder Swet, Bates, CMP, Great og Menik.

  I weekenden bragte Jylland-Posten et interview med forfatteren, Eske Matthiesen. 

  Du kan læse interviewet her
  Kategori: Nye varer