Dansk Engelsk
< 1 >
 • 31.10.2014 RFC Anbefaler: The Champs Podcast Hvem ellers kan få Big Daddy Kane til at indrømme at han nær har skidt på en groupie?!
  Hvis du ikke allerede er bekendt med The Champs, så er det på tide du bliver det - det er nemlig både en af de sjoveste og mest dybdegående hiphop podcasts derude...

  The Champs består af de to hvide, nørdede komikere Neal Brennan og Moshe Kasher - som insisterer på kun at have sorte gæster (komikere, rappere, sportsstjerner, pornstars etc).
  I de første mange afsnit var DJ Douggpound også en del af showet, hans job var at droppe skøre soundbites ind live, midt under interviews - det var nogle gang ufatteligt grineren, men ofte bare røv nederen, så han bouncede og nu har vi bare to utrolig sjove herrer tilbage.

  Brennan var sammen med komiker-geniet Dave Chapelle manden bag The Chapelle Show, og jo mere man hører til Neal jo tydligere bliver det hvor stor indflydelse han havde på hvad der nok er det bedste sketch show nogensinde.

  Kasher er et mere ubeskrevet blad, men han er mangeårig standupper og har desuden skrevet en sindsyg selvbiografi om hvordan han endte i rehab inden han fik dun på dolken. Men en ting er helt sikkert, hans talent for komiske indspark er uden sidestykke.

  Det magiske ved The Champs er deres tilgang til interviews, de vil langt hellere høre om barndomstraumer end bagkatalog og er ikke for fine til at tage pis på ALT - heller ikke deres gæsters tragedier. Det betyder også at der kommer nogle fantastiske show, selv med de mest skæve gæster.

  Anbefalede episoder: MC Search, Big Daddy Kane, Action Bronson, Aziz Ansari, Nicole Richie, Questlove og for guds skyld Lexington Steele.

  The Champs kan finde på iTunes. Enjoy. Og kom gerne med en Podcast anbefaling til os!
  Kategori: RFC Anbefaler
 • 31.10.2014 Flashback Friday: De første 10 år med RFC TI ÅR MED DANSK RAP TIL ØREGANGENE OG HIPHOP I ØJENHØJDE
  Det kan godt være, at man ikke skal bedømme en bog på dens omslag. Men man kan sagtens bedømme en plade på dens cover. For hvis bare, der står der står Run For Cover på coveret, så ved du, at pladen indeholder hiphop lavet af hiphoppere til et publikum af hiphoppere. Sådan har det været i alle de samfulde ti år Run For Cover indtil videre har eksisteret, og de har i den dekade hamret en række milepæle ind i historien om dansk rap. 
   
  TO JYSKE STREET ENTREPRENØRER
  Den gode gamle, halvskøre hiphopfilosof KRS-One har engang forklaret at hiphop ikke består af fire elementer, men hele ni af slagsen, og det niende skulle være Street Entrepreneurialism. Hvis man bekender sig til den tro, er der næppe noget bedre billede på street entreprenører i det ganske danske end de to Run For Cover-bagmænd Poul Depka og Torben Portland (hvis rigtige navn i øvrigt slet ikke er Portland). 

  Pouldc, der har rødder i Horsens, er egentlig grafisk designer. Samtidig var han manden bag det lille selskab Bomb Denmark, der udgav engelsksproget undergrundsrap af den slags der blev sat under kategorien "boom bap" i pladebutikken.   

  Aalborg-drengen Torben Portland har en baggrund som pladeselskabsmand på landets major labels (uuh). Allerede dengang havde han en fetich for undergrundsrap, særligt på dansk. Du har måske set hans fjæs på forsiden af "Kølig Kumpaner"-opsamlingen fra slut-90.erne, hvor han, i bedste Puff Daddy-stil, satte sig selv på coveret. 

  Selvom der er mange ligheder mellem de to, har de alligevel forskellige passioner, der når de samles bliver til indbegrebet af Run For Cover. Med en "Selvgjort er velgjort"-attitude har de glade jydedrenge siden 2002 banket en forretning op, der er baseret på rendyrket kærlighed til hiphop, der gennemsyrer alt hvad Run For Cover rører ved. De har en finger i jorden der rækker helt ned til undergrundstalenterne. De har øre for, hvad der kan blive en succes. Og de har sans for hvad der skal til af knaldhårdt arbejde, for at levere varen hele vejen til lytteren. 

  FRA SELVSKABT PLADESELSKAB TIL BUGNENDE BUTIKKER 
  Run For Cover slog hurtigt sit navn fast i dansk rap med en række kvalitetsudgivelser fra Niarn, GísliJohnson & Malone og mange flere. Men lige så fedt som produktet var i sig selv, ligeså vigtigt har det været, at det blev serveret for køberne på en facon de kunne relatere til. Et godt eksempel på dette var et sublimt streetteam af hiphoppere, der lod hver en afkrog vide, at det nye Meller eller Pede B album var kommet med stickers, posters og flyers på gymnasier og gadehjørner landet over.  
  Allerede i Run For Covers første leveår havde de en stand til Aarhus Took It, der godt nok kun solgte to forskellige plader. 5 år efter, i 2007, åbnede den første fysiske Run For Cover også i Århus og i 2010 kunne de slå dørene op på Nørrebro i KBH. Nu er Run For Cover Århus-afdeling flyttet i endnu freshere lokaler i midtbyen, men det mest bugnende udvalg finder man dog stadig på nettet, dér. I webshoppen er her hiphop i lange baner og alt hvad der kan relateres til kulturen af kluns, gadgets og ikke mindst spraydåser. Masser af spraydåser.  

  RUN FOR COVER GAV DANSK RAP MULIGHED FOR AT VOKSE
  Hvor de store selskaber har haft mulighed for at tage de succeser, har Run For Cover i stedet kigget på vækstlaget og fundet de største talenter i undergrunden, der Et godt eksempel på dette er Pede B. Den mangedobbelte MC?s Fight Night-champ, der har forfinet sit talent for skrevne tekster via sine album hos Run For Cover. Han med tiden blevet til en af landets mest komplette rappere. Ligeledes voksede Ham Den Lange med opgaven, da han udgav sin solodebut, den eftertænksomme og tragikomisiske  "Carpe Diem - My Ass" på selskabet, og en fyr som MagerMayn der har huseret i dansk hiphop i en menneskealder fik et hjem for sin unikke, grænseoverskridende musik hos Run For Cover.

  RUN FOR COVER ELSKER VINYL
  Lige fra startskuddet har Run For Cover sat en ære i at udsende musikken på 12 tommer vinyl. Da selskabet startede var vinyl en truet dyreart, men den klippefaste tro på hiphoppens originale medie, gjorde at det lille selskab skilte sig ud fra mængden på et format der var dobbelt så stort, dobbelt så old school og dobbelt så sejt som CD'en. Dog er der ikke tale om formatforskrækkelse. Run For Cover har også udgivet på CD, MP3 og endda kassettebånd, men det er stadig vinylmediet som logoet forbindes med.  

  Desuden er en stribe af vinylerne i dag blevet til samleobjekter. Se fx om du kan opdrive et af Run For Covers første hits; "24 Karat - Lige Ud Ad Landevejen" med Static feat. Jøden, Niarn, Per Vers og Jonny Hefty på kridhvid vinyl.   

  SELVFØLGELIG ER DEN GOD - DET ER JO EN RUN FOR COVER EP   
  EP?en er en sjov størrelse på en håndfuld numre, der er lige præcis nok til at tegne et billede af en kunstner uden det når at blive kedeligt. Mange af de største navne og dygtigste kunstnere i dansk rap nogensinde, har startet deres karriere med at udgive en EP på Run For Cover. 
  Før nogen havde tænkt på at kalde Aalborg Dobbelt-A, eller at der overhovedet kunne laves dansk rap oppe nordpå, udsendte Niarn "Glenn Francisco-EP'en", der etablerede ham som bad boy i dansk raps elite. 
  Johnson var måske allerede kendt som Niggeren I Slæden fra B.A.N.G.E.R.S., men det var på Run For Cover han slog navnet Johnson fast og fandt det udtryk vi kender ham for i dag, da han han udgav EP'en "Johnson & Malone" sammen med vennen Ralle Malone.   

  Den engelsksprogede rapper Gísli fik anmelderne til at lægge sig fladt på ryggen, da hans "Sky High"-EP udkom. Selvom rap på engelsk er lidt af en nichegenre i Danmark, har Gísli haft en imponerende produktion med et udtryk der rækker ud over landets grænser. Blandt andet har han fungeret som frontmand i jazz-rap-trioen Lucie Baines, der har udsendt to kunstnerisk avancerede album på Run For Cover. 

  Kasper Spez lod sig efter sigende signe til Run For Cover en våd aften til Aarhus Took It, hvor han gik hen til Run For Cover-boden, iklædte sig en masse RFC-merchandise og spurgte hvor han skulle skrive under. Det blev kimen til den til fantastiske EP "Love Junkie" der sprængte rammerne for hvor poetisk undergrundsrap kan fremføres.

  RUN FOR COVER SPURTER MOD FREMTIDEN 
  Ti år er både en menneskealder og ingen alder. Meget har ændret sig siden de første udgivelser, hvor alene det at udsende musik var en kamp i sig selv. For at sætte de i perspektiv har selskabet eksisteret dobbelt så længe som YouTube har din yndlingskanal.  Det er naturligt at Run For Cover også forgrener sig. Det føles helt rigtigt, at danske dancehall artister selvfølgelig også får et hjem hos Run For Cover. Det manglede da bare, bombaclot!

  Uanset hvad fremtiden bringer for de glade drenge, der lod deres kærlighed til hiphoppen blive en big ass business, er en ting sikker som chuuuch i kirken: Der skal lyde et kæmpe HIPHOP HURRA til Run For Cover for de første ti år på streeten og vi ses til hiphop i fremtiden!
  Kategori: Flashback Friday, Om Run For Cover
 • 30.10.2014 Ny super limited vinyl fra Run For Cover Det er med både glæde og stolthed at vi kan annoncere at vores næste super limited vinyludgivelse bliver ny-klassikeren Danni Toma - "Rige Mænds Jakkesæt". Pladen udkommer Black Friday (28. Nov 2014) og vil ikke komme til forudbestilling. Pladen kan altså først bestilles den dag og kommer kun i 150 unikke, håndlavede eksemplarer - så sid klar ved tasterne!

  De seneste år har vi fordybet os i de nørdede vinyler, som skal være så lækre, håndlavede og limited som muligt. Det er blevet til en serie af vinyler, som alle har fået stor kærlighed og opærksomhed og som er blevet revet væk. Først kom Dancehall pladen "Røgalarm", håndtrykt og i 3 forskellige farver vinyl, så Pede B's "Vi Hjerte Alberte" skåret i hånden på en lasercutter, så Kasper Spez' "Fantasten" med unikt kaffetryk og nu Danni Toma. "Rige Mænds Jakkesæt" bliver også et rigtig samleobjekt. Udover at indeholde albummets oprindelige 8 tracks + bonus vil vinylen indeholde hele 2 ekstra tracks. Desuden vil coveret blive et unikt, håndlavet linoleumstryk af kunstneren Lars Pank.

  Vi forelskede os i Danni Toma fra første øjeblik vi lagde øre til det Aalborgensiske vidunderbarns første udgivelse. Toma emmer af livsglæde, originalitet og x-faktor og er tydeligvis inspireret af hiphop der kom til verden før han selv gjorde det. Også derfor satte vi Toma på coveret af Run For Cover Magazine #2. Så vi er super begejstede for denne udgivelse og håber, at I er det samme. Glæd jer til flere fantastiske vinyl-udgivelser fra Run For Cover - og vær nu klar ved tasterne, Vi oplaver SÅ mange der kommer for sent!

  Danni Toma - "Rige Mænds Jakkesæt" udkommer på Run For Cover Records 28.11.14 på super limited vinyl!
  Kategori: Nye varer, Om Run For Cover
 • 30.10.2014 Dansk graffiti i bogform! Igennem de sidste år har der været en enorm udvikling på den danske graffiti-scene. Danske skrivere har succes både nationalt men også internationalt har vi efterhånden også fået en del sværvægtere. I takt med den gode udvikling er der igennem de sidste år også udkommet en del bøger (både danske og udenlandske bøger), der har fokus på danske skrivere. Hos Run For Cover har vi naturligvis et bredt udvalg af disse bøger:

  Will I Go To Hell For This
  Denne bog går blandt mange graffiti-malere for at være graffiti-biblen, når det kommer til dansk graffiti. Bogen er en stor sag på over 260 sider. Bogen har udelukkende fokus på dansk tog graffiti igennem de sidste 25 år. Her er mange fede og ikke før sete fotos, røverhistorier og inspration fra yard'en. Normalt koster bogen 399,- men vi kan som de eneste i landet tilbyde denne milepæl til KUN 99,-

  Dansk Graffiti 1984-2013
  I 2013 afholdte man på museet Kunsten i Aalborg en kæmpe-graffiti udstilling sammensat af kunstsamler og graffiti-ildsjæl Jens-Peter Brask. Bogen var en slags "folder" for udstillingen; blot i en kæmpe bogform på næsten 240 sider. På udstillingen var der udstillet værker fra bl.a. SABE, SIDE, CMP, RENS, SATS, KEGR, FLAVOUR, CRAZ, FRAK, THEK og mange flere. Bogen fungerer ligeledes som en fortælling om graffitiens udvikling fra 1984 frem til i dag. Denne bog er til kun 199,- (norm. 250,-)

  Skrivere; København 1984-1987
  Den danske graff-legende SKETZH udsendte for et par år siden denne lille perle af en bog "Skrivere". Bogen har fokus på den Københavnske graff-scene fra perioden 1984-1987 og indeholder udover fotos også en masse sjove avisudklip fra perioden. Kun 199,-

  Spraytrip Kolding
  Nu bliver det lige pludselig utrolig lokalt. I 2014 kom bogen "Spraytrip Kolding" der som titlen angiver har fokus på graffiti-scenen i Kolding. Bogen er fyldt med mange sjove og gamle + nye billeder samt interviews med udvalgte malere. Hele 248 sider til KUN 249,-

  Copenhagen Blackbooks
  En ny side for outsidere er bogen "Copenhagen Blackbooks". Bogen giver et unikt og fantastisk indblik i graffitimalerens allerhelligste; nemlig hans blackbook. Bogen har samlet en række graff-legenders blackbooks heriblandt TABU, SWET, SABE, MORE, JEM, CARN, FREEZ. En stærk bog til 249,-

  Steel Stories
  En enkelt mand med et indgående indblik i den danske graff-scene satte sig for en dag at udsende en bog med mange af de vanvittige, sjove, farlige og vilde historier danske malere kunne fortælle når de havde været i yard'en og male tog. Det er der kommet denne originale "Steel Stories" ud af. Bogen er krydret med flotte natbilleder fra yardsene rundt om i Danmark. En sjov bog hvis du har brug en god historie. Kun 249,-

  SABEMONSTERS OF ART
  Det tyske graffiti-firma og forlag har igennem en årrække udviklet produkter og skriveredskaber til graffiti. For nogle år tilbage startede de forlaget Hall Of Fame, der udsender bøger med fokus med profilerede graffiti-malere. I den serie er det indtil nu blevet til to udgivelser med danske malere; nemlig SABE og det berømte og berygtede crew MOA (Monsters Of Art). Begge bøger er spækket med vilde billeder og gode historier fra hovedpersonerne selv. SABE: 139,- MOAS: 139,-

  SWET GOES RED
  Mr Astro aka SWET er et stort navn både i Danmark og internationalt. Han er lynhurtigt med spraydåsen. Så hurtig at han i samarbejde med Molotow lavede hele 100 røde pieces på blot 100 dage. Vanvittigt. Denne bog indeholder alle 100 pieces + nogle ekstra, bare fordi han kunne. Kun 199,-

  Gode læselyst!


  Kategori: Om Run For Cover
 • 30.10.2014 Regnfrakke betyder skudsikker vest Vidste du at regnfrakke betyder skudsikker vest på gadeplan? Hvis ikke kan vi kun konstatere, at du har et gabende hul i din almene viden om gadesprog og gadesnak, så skal vi ikke hjælpe dig med at blive klogere på dette?

  Drengene fra Ordet På Gaden; Ali Sufi og Tobias Cadin Borup, har sammen udarbejdet dette lille mesterværk af en ordbog, som de passende har valgt at kalde "Gade / Dansk Ordbog - En Håndbog i Ghettodansk". Ordbogen ligner til forveksling de helt gamle ordbøger fra 80'erne men indholdet er i den grad noget andet. Bogen har samlet en række sjove, skæve og uforståelige ghettodansk ord/udtryk og oversat dem til almindelig dødelig dansk. Et sjovt og anderledes initiativ som har Run For Cover's fulde opbakning!

  Som en lille ekstra bonus har drengene signeret de første eksemplarer, vi udbyder til salg i webshoppen!

  Kategori: Nye varer
 • 29.10.2014 Stylefile tuscher i alle regnbuens farver... En af vores mest populære tuscher, Stylefile's twintusch, har vi tidligere kun tilbudt i sæt-form med 12 stk i hver men som noget helt nyt kan vi nu tilbyde HELE serien i enkelt styk. Det vil med andre ord sige at du nu kan få fyldt de huller ud i samlingen, hvis der er enkelte farver du er løbet tør for.

  -Og ja, vi ER Danmarks billigeste på Stylefile tuscher. KUN 25,- pr stk og udover det kører vi også fast mængderabat på tuscherne. Således kan du få 3 stk for kun kr. 65 og hele 10 stk for kun kr. 189,- Rabatten bliver fratrukket automatisk, så det er bare om at shoppe løs.

  Du finder tuscherne her.
  Kategori: Nye varer
 • 29.10.2014 Testere søges... Lige nu søger vi brugere til at hjælpe med at teste webshoppen på mobil - måske er det noget for dig? Vi belønner de bedste testere med et gavekort.

  Det har altid været super vigtigt for os at Runforcover.dk fungerer lige så godt på din mobil eller tablet som det gør på din PC. Derfor har vi længe kørt med en seperat mobil-version af shoppen som er markant anderledes end den du ser på din PC. Nu er PC-versionen dog blevet mere mobil venlig, så vi vil gerne have testet de to op imod hinanden!

  Jamen fungerer den nuværende mobilshop da ikke?
  Jo, virkelig godt endda, men vi mener altid at det kan gøres bedre og fx bestilling af mange forskellige cans er ret svært på mobilen. Men der er mange aspekter i en velfungerende mobil-webshop og derfor vil vi gerne have jeres hjælp.

  Sådan kan du hjælpe!
  Skriv en mail til kundeservice@runforcover.dk om, at du gerne vil være tester. Hvis du modtager et svar er du udvalgt som tester. De to der giver den mest fyldige og hjælpsomme feedback bliver belønnet med et gavekort på kr. 200,-
  Kategori: Om Run For Cover
 • 29.10.2014 Vi præsenterer Run For Cover Diamond Sweatjacket! Som vi omtalte tidligere er den nye Run For Cover kollektion begyndt at tikke ind på lageret. Udover nye huer, tees og hoodies der er netop nu landet den rigtige vilde limited edition Run For Cover jakke. Jakken kommer med thermo-ærmer, lynlås og har påtrykt et af de nye Run For Cover logoer på brystet. Der vil som sagt løbende komme flere styles til...men tjek lige den her...den er sgu da dope! 

  Pris: 399,-
  Kategori: Nye varer
 • 28.10.2014 Johnson er tilbage... I 2004 udsendte vi debut-EP'en med Marc Johnson og hans homie Ralle Malone under navnet Johnson & Malone. Siden har Johnson udsendt 2 solo-album nogle, mixtapes m.m., og nu vi stolte over at kunne fortælle at der snart er nyt materiale klar fra 8210'eren. Johnson udsender i starten af 2015 sit 3. regulære studioalbum. Vi har her på RFC HQ allerede hørt nogle tracks fra albummet og vi kan love at fans af Johnson IKKE vil blive skuffede!

  Johnson udsender selv en officiel pressemeddelelse med mere info til jer, men nu ved I i hvert fald, at der kommer til at ske store ting næste år. I samme åndedrag vil vi kunne præsentere officielt Johnson merchandise m.m.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 28.10.2014 Vinter = Tid til sølv! Hvis du er graffitimaler så ved du sikkert, hvad det betyder, når vi officielt er gået over til vintertid? Nemlig...så skal der males med sølv og laves en masse throw ups. Som altid kan vi stille din sult med forskellige tilbud på sølvspray. Sidste år lancerede vi et fast tilbud på Montanas 600ml sølv. Du kan enten købe 6 stk 600ml chrome eller 2 stk 600ml Tarblack og 4 stk 600ml chrome til KUN 250,- (norm. 300,-)

  Som om det ikke er nok, så kan vi som noget helt nyt også tilbyde verdens bedste tagging-tusch, Uni PX30, til en særdeles stærk pris. De koster 40,- pr stk men det nye er at vi nu sælger 3 stk for KUN 100,- 

  Både Montanas spray og Uni'erne er netop gået på lager så vi kan levere til dig det næste laaaange stykke tid. 
  Kategori: Tilbud
 • 28.10.2014 RFC er det nye sort! Efter en længere tørkeperiode med Run For Cover tøj, har vi nu omsider fået lavet en ny kollektion med superfedt Run For Cover-gear. Som et nyt tiltag har vi denne gang trykt nogle af stylesene på mærket Pure Waste, som på almindeligt dansk betyder at det er tryk på genbrugsmaterialer. Normalt bruger man 2700 liter vand på at lave én enkelt t-shirt men på disse Pure Waste t-shirts er der kun brugt 1 sølle liter vand. -Så udover at designsene er superfede er de også miljørigtige. Udover disse Pure Waste tees er der også en række klassiske Run For Cover varer på lager nu. 

  Vi har også fået lavet en ny kollektion af vinterhuer til den kolde tid. Bl.a. den klassiske høje beanie men også den lavere model; rib beanie. Alle huer kommer med Run For Cover læderpatches.

  Du kan tjekke kollektionen her...
  Kategori: Om Run For Cover
 • 28.10.2014 Skal du ikke ha' kr. 200?! Det er tiderne hvor man skal være med på de sociale medier. Run For Cover er naturligvis ingen undtagelse. Dagligt opdaterer vi vores Facebook- og Instagram-grupper med friske billeder fra de ting vi går og roder med til dagligt. Som et nyt tiltag vil vi gerne belønne alle de folk der dagligt handler hos os. Derfor har vi besluttet, at vi hver måned trækker lod om et gavekort på kr. 200,- til webshoppen. Det eneste du skal gøre for at deltage er at tagge #runforcovergoods og reposte @runforcover.dk - D. 1. i hver måned trækker vi lod blandt alle der har delt deres køb hos os på Instagram. Vinderen får direkte besked.

  Held og lykke!
  Kategori: Om Run For Cover
 • 27.10.2014 Pede B gi'r en update! En af de hårdest arbejdende MCs på den danske hiphop-scene er uden tvivl Pede B. Han har netop udsendt albummet "Hjerte Alberte" sammen med Alberte og DJ Noize, hvor vi bl.a. stod for den LP-udgaven. Pede B & Noize knokler hårdt på nyt album som dropper til foråret! Udover det afholder Pede B også en en, hvad han selv kalder "fan-fest" på Råhuset i København i forbindelse med at han er nået 25.000 followers på Facebook. Her vil der være gratis øl og mulighed for at få en sludder med Pede. Så kig forbi.

  Husk at vi også har den officelt Pede B merchandise i shoppen!

  Se video nedenfor.
  Kategori: Artister vi elsker
 • 27.10.2014 Vi drager på tour med Suspekt! I starten af oktober udsendte vores drenge fra Suspekt deres anmelderroste 5. album, der passende har fået titlen "V". Siden vi startede Run For Cover for 12 år siden har vi altid brugt en masse tid på at designe og sælge merchandise - både til egne artister men også artister der ikke har været signet hos os. Igennem årene er det blevet til samarbejder med bl.a. Niarn, Odense Assholes, L.O.C., Johnson med flere. 

  Igennem de sidste 3 år har vi arbejdet tæt sammen med Tabu-drengene og selvfølgelig SuspektSuspekt drager nu ud i landet for at præsentere deres nye album for masserne, og vi er naturligvis med til at pushe noget fedt Suspekt- og Tabu-merch til masserne. Så vi håber, at I vil kigge forbi og feste med drengene og os. Nedenfor kan du tjekke datoerne for touren

  31.10. - Musikhuset, Bornholm
  01.11. - Stars, Vordingborg
  06.11. - Rytmeposten, Odense
  08.11. - Gimle, Roskilde
  14.11. - Ny Teater, Horsens
  15.11. - Skråen, Aalborg
  20.11. - Godset, Kolding
  21.11. - Fermaten, Herning
  22.11. - Train, Århus
  28.11. - Vega, København
  29.11. - Toldkammeret, Helsingør

  Kategori: Artister vi elsker