1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Sund Fornuft genudgiver klassisk debut 20 år senere

Kundeservice | Run For Cover 24. May 2017
I 1997 udgav gruppen Sund Fornuft, bestående af Per Vers, Langemand og Stormester Møller, deres længe ventede debutalbum "Så Sundt Som Det Er Sagt". Albummet genudgives nu 20 år senere på limiteret rød vinyl i 250 eksemplarer, som kan købes eksklusivt hos Run For Cover.

" Så Sundt Som Det Er Sagt" fulgte op på deres medvirken på kompilations som "Consent To Savage" og "Drop Dead: Hip Hop Til Folket" og cementerede de tre medlemmer - i særdeleshed Per Vers.

Albummet fik i sin tid positive anmeldelser i både GAFFA af MC's Fight Nights grand old man Michael C.U.P. og på Rapspot af selveste PTA med ord som:
" Hvad skal jeg sige... pladen lever fuldt op til mine forventninger (...) Per Vers er yderst original med sin stil, og det samme må siges om resten af gruppen. Dog er den noget mere inkognito end man vil opleve live, når Langemand og Møller blæser op for de helt store seancer. Jeg vil ikke give nogen egentlig karakter, men blot citere Lords of the Underground "On a scale from 1 to 10 it's a nine...million"".


Andre medier var også positive og skrev bl.a.:

"Noget af det mest sympatiske og personlige, dansk hip hop har præsteret" - Politiken

"En kulmination på udviklingen indenfor dansk rap de sidste par år" - Marcaroni

"En overfed plade. Der bliver sagt mange kloge ting på mange fede måder - dansk rap på en hidtil uset måde og et rigtigt højt niveau" - JAM magazine

"Denne plade introducerer den danske musikscene for et gigantisk talent i form af den enestående poet Per Vers" - Information

"En ny definition af dansk soul - det er Sund Fornuft!" - Nat & Dag

Numre som " Men Måske I Morgen", "YEAH" og det Tue Track producerede "Vi Ved I Har Soul" satte stilen mens især "Farveblind" løb med meget af opmærksomheden som en af de eneste danske rappere med en anti-racistisk sang. Det var også dette nummer der som det eneste blev lavet musikvideo til.Efter at have været udgået siden halvfemserne er den nu endelig tilgængelig og denne gang på flot rød vinyl eksklusivt hos Run For Cover.

Du kan også læse Per Vers' fortælling om albummet på per.tv/sundfornuft20.

Sund Fornuft - Så Sundt Som Det Er Sagt, LP
Sund Fornuft - Så Sundt Som Det Er Sagt, LP