Dansk Engelsk
25.11.2014

Run For Cover udgiver lærebog fra graffiti-begyndere!

Vi er super glade for og stolte over at kunne præsentere vores nyeste projekt. Det seneste år har vi knoklet på bogen "Graffiti Håndbogen - En Guide For Begyndere", som vi nu er klar til at dele med verden.

"Graffiti Håndbogen" er en lærebog for alle der interesserer sig for graffiti og gadekunst - og som gerne selv vil lære at udføre det. Både på papir, på lærrede og på væg.
Bogen er spækket med dybdegående illustrationer og trin for trin forklaringer til at sikre at læsere på alle erfaringsniveauer kan være med.

Som inspiration er der profiler af nogle af landets bedste kunstnere, der både viser deres tidlige værker og hvad et velplejet talent kan udvikles til.

Graffiti Håndbogen er skrevet af den 18-årige gymnasieelev, Eske Touborg Matthiesen, som lever og ånder for graffiti. Det er første gang der på dansk er lavet en graffiti lærebog af denne kvalitet.

Bogen er hardcover, 72 sider og indeholder værker fra de danske graffiti-talenter DatoSwetCMPBatesGreat og Menik.

"Graffiti Håndbogen" udkommer mandag den 8. december men kan allerede nu forudbestilles på vores webshop både for sig selv og som en del af en pakke. Oplagt julegave eller mandelgave til den graffiti-interesserede, uanset alder.

For at komme godt igang lancerer vi bogen i 4 forskellige pakker, så du, udover bogen, også kan købe den sammen med nogle blyanter, spraycans m.m. og spare lidt penge på det. 

Du finder de fire forskellige pakker med "Graffiti Håndbogen" her.
Som en bonus vil de første 25 eksemplarer af bogen indeholde en unik skitse af forfatteren.

"Graffiti Håndbogen" vil desuden komme i udvalgte boghandlere landet over, og vil være muligt at bestille hjem for alle landets boghandlere!

Her er et par billeder fra bogen: