Dansk Engelsk
27.11.2016

Ham Den Lange - Dagbog fra en flygtningelejr

"Dagbog fra en flygtningelejr" er et rammende berettelses-album fra Ham Den Lange, der beskriver hans oplevelser som frivillige i flere forskellige græske flygtningelejre. Albummet udkommer d. 9. december på limiteret vinyl men kan allerede forudbestilles her hos Run For Cover.
Albummet kan købes til tre priser hvoraf alt overskud går direkte til 100ProcentNødhjælp!
150,- / 300,- / 500,-"Dagbog fra en flygtningelejr" er en todelt øjenvidneberetning fra flygtningelejrene i Grækenland, der beskriver situationen henholdsvis før og efter grænsen til Europa blev lukket. Gennem beretninger om mennesker der lever under andre vilkår sætter albummet perspektiv på livet herhjemme. Førstehåndsfortællinger fra et af verdens brændpunkter. I forbindelse med arbejdet i flygtningelejrene har Ham Den Lange stiftet foreningen 100ProcentNødhjælp, der er baseret udelukkende på frivilligt arbejde og hvor samtlige donationer går 100% til at dække basale behov for overlevelse for menneskerne i de græske lejre.Pladen startede som en dagbog for en overvældet Ham Den Lange blandt de mange tragiske oplevelser i lejren. Det hele tog fart med live-videoen "Endnu en båd fra Farmakonisi", der hurtigt gik viralt med en Facebookvideo der fik over 500.000 visninger og 1300 delinger og ikke mindst en plads på den største græske TV-kanal Mega Channel i prime time. Efter lidt tid var pladen færdig og da han kom hjem igen blev det hele indspillet i studiet hos Echo Out.

"Alle på pladen arbejder gratis og overskuddet går fuldstændig ubeskåret til at hjælpe i de græske lejre. Jeg synes det er vigtigt at vi husker på hvordan verden ser ud for nogle af vores medmennesker - især i et land hvor mange har så utrolig meget"

Albummet er produceret af Architech og har intro af Anne Lise Marstrand fra Venligboerne. Vinylen er masteret analogt af Emil Thomsen.

Ham Den Lange - Dagbog fra en flygtningelejr

Kategori: Artister vi elsker