1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Første album fra De La Soul i 12 år ude d. 26. august

Kundeservice | Run For Cover 19. Aug 2016
Efter 12 års pause og ventetid er De La Soul endelig tilbage med deres nye album "and the Anonymous Nobody" og de er nu uafhængige artister helt fri fra pladeselskaber, der skal blande sig i den kreative proces.

I tråd med hiphoppens rødder inkorpererer det nye album elementer af jazz, funk, rock, country western og andre stilarter. Samplingen har altid været en stor og vigtig ting for De La Soul, men over de sidste tre år har de arbejdet sammen nogle af L.A.'s fineste studiemusikere og indspillet improvisative uforberedte jamsessions. Alt fra banjo til bas, til tider dusinvis af musikere - andre kun en enkelt - det hele indspillet i det legendariske Vox Studio på gammelt analogt udstyr.

Over 200 timers optagelser er blevet samplet, loopet, chopped, filtereret og arrangeret helt frit uden at skulle bekymre sig om rettigheder.

"Hvad vi har gjort er at vi har skabt vores egne crates - album efter album som jeg kan sample fra. I vores verden er det vi har skabt frihed. Frihed til at lave den kunst vi tror på uden at gå på kompromis med vores vision. Det er det vi altid har ønsket, altid har troet på og altid har kæmpet for"


Vil du høre albummet før tid er der mulighed for at gøre det til en grill og lyttesession i Nørrebroparken onsdag d. 24. august. Læs mere her. Du kan forudbestille albummet på limiteret rød vinyl allerede nu her.


De La Soul - ... and the Anonymous Nobody, 2LP