1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

MC's Fight Night lukker og slukker!

Kundeservice | Run For Cover 15. Aug 2016
Folkene bag den legendariske freestyle-konkurrence MC's Fight Night har netop meddelt at de kaster håndklædet i ringen. Her hos Run For Cover er vi utroligt kede af at høre denne udmelding, både set fra et kulturmæssigt synspunkt men også fordi at MC's Fight Night igennem årene har givet en lang række rappere et afsæt til en fantastisk rap-karriere. Nedenfor kan du se pressemeddelelsen:

Vi har truffet en svær beslutning: Vi må som arrangører af Danmarks største rap arrangement smide håndklædet i ringen.

Vores prisvindende freestyle-arrangement MC´s Fight Night har været på en fantastisk rejse. Siden opstarten i år 2000 har vi vundet utallige priser, udviklet og formidlet det danske sprog, gjort freestyle-genren anderkendt og landskendt, skabt en ny ungdomskultur i flere årgange, kort sagt så har MC?s Fight Night skrevet historie.

Sidste år blev MC´s Fight Night afholdt i en udsolgt Koncertsal. Niveauet var højt og anmelderene gik fra skeptiske til euforiske: den nye generation af MC´s Fight Night rappere beviste at de var kommet for at blive ? og kunne levere. Det håb og talent der havde ulmet i årevis blev forløst i 2015 på direkte landsdækkende TV.

Derfor undrer det mange at rejsen nu slutter. Men folkene bag arrangementet, Michael C.U.P. Kløvedal og Thomas Enghave, er afklarede.

Thomas Enghave forklarer:
?Vi har de sidste par år haft svært ved at finde en økonomisk samarbejdspartner. Som har ville denne målgruppe på den lange bane. En hel essentiel ting ved MC´s Fight Night er det høje niveau, den detaljeret show-produktion der giver folket den flotte finale alle glæder sig til år efter år., og det vil vi ikke gå på kompromis med.
MC´s Fight Night er kendt for den store og flotte Las Vegas inspirerede produktion. Skulle vi kunne levere det, uden en økonomisk sponsor, ville billetindtægterne blive for dyre - og det er vi ikke interesserede i. Derfor har vi nu valgt at stoppe, mens MC´s Fight Night vil blive husket i historien for den gode rapkvalitet og det imponerene højeunderholdningsniveau?.

Michael Kløvedal supplerer:
?Det har bestemt ikke været en nem beslutning. Men det er den rigtige.
Jeg vil ikke afvise at MC´s Fight Night ikke kan genopstå en dag, hvis vi finder den rigtige samarbejdspartner. Enten en stærk kommerciel partner, som virkelig vil os og vores fantastiske publikum eller måske med kulturpolitisk opbakning?

Det er interessant at tænke på, at det vi har skabt aldrig har modtaget en eneste kultur krone. Vi har haft politikere ringside med armene i vejret, men aldrig har der været noget støtte til at få hjulene til at køre rundt, hverken for os som arrangører eller for vækstlaget og den næste genneration af freestyle MC?s.
Vi bytter nu hatten i hånden ud med et håndklæde, som vi kaster i ringen.

Finalen var i 2016 datosat til lørdag d. 15 oktober i DR Koncerthuset. Billetsalget startede allerede dagen efter finalen sidste år og der var allerede solgt over 400 billetter til finalen inden nytårsaften.

Alle der har købt en billet vil få billetten refunderet hos billetlugen.dk

Vi beklager over for arrangementes og hip hop kulturens mange følgere og ikke mindst alle de talentfulde MC?s der nu må nøjes med mindre battle konkurrencer rundt omkring i landet.

Vi lukker for i år, men med døren på klem og lever i drømmen om igen at kunne råbe HELL MOTHERFUCKIN? YEAH med jer alle sammen igen en dag i fremtiden hvem ved?