1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Fede Poul - I Centeret udkommer på rød vinyl til Record Store Day

Kundeservice | Run For Cover 19. Mar 2016
Tilbage i sommeren 2015 udgav Khalerns fætter Fede Poul kassettebåndet "Fede Poul I Centeret". Et nu udsolgt kassettebånd. Men nu er der også snart en vinyl.

Fede Poul laver beats. Fede Poul giver ikke at snakke med nogen. Han laver beats. Folk kommer ned og rapper. De går igen. Fede Poul laver det færdigt. Han udgiver det først på bånd og nu på vinyl.

Fede Poul er fra Viby J. Fede Poul har en autografbog. Han opkalder sine sange efter de folk han har autografer på. "Fede Poul I Centeret" indeholder gæste optrædener fra X rappere, beatmakere og scratchere ? legender og folk, der ikke er legender endnu. For Fede Poul er doven. Så Fede Poul har hjælpere. Mange hjælpere. Men pladen er fed.

Sjældent har verden set en udgivelse, der holder det så ægte. Har du først sat nålen i rillen og trykket på start vil du de næste fyrre minutter være overgivet musikken. Du vil ikke sanse noget andet - end ikke vil du opdage at du efter første sides slutning vender vinylen og trykker start igen. 40 minutter i selskab med cremen af dansk hip hop undergrund.

"Fede Poul I Centeret" udkommer på rød vinyl i plastiksleeve med tryk i samarbejde med Run For Cover til Record Store Day d. 16. april 2016.

Som altid med Record Store Day udgivelser vil de ikke kunne forudbestilles og sælges kun i selve butikken på dagen. Evt. rester ryger op på webshoppen dagen efter.