Dansk Engelsk
17.03.2016

Vi præsenterer Run For Cover Clothing - lanceres onsdag d. 23. marts

Hos Run For Cover har Clothing på mange måder altid været der et sted i baggrunden. Vi har altid lavet tøj - i en eller anden udstrækning - men også altid ønsket at gøre meget mere ud af det. Derfor har vi nu skabt Run For Cover Clothing, som vi løfter sløret for onsdag d. 23. marts.

Det betyder et øget fokus og faste kollektioner. Det betyder at vi får en fantastisk mulighed for at kommunikere vores historie og værdisæt. Vi vil med en målrettet indsats fokusere på at lave dope designs og tøj til og fra folk der dyrker kulturen. Run For Cover Clothing er mere end mode og trends - det er en dedikeret livsstil!

"For nogle vil Run For Cover Clothing måske blot være et stykke streetwear, men for mig er det identiteten af vores Run For Cover brand som vi ønsker at formidle. Det er en ånd af dedikationen til hiphop som kendere ved hvad er. Så uden den skal være for en lukket kreds, så er der ingen tvivl om at vi er nogle der forstår det bedre end andre. Det er simpelthen kærligheden til hiphop" - Poul DC

Der er ingen ambitioner om at Run For Cover Clothing skal være et stort eller udbredt brand. Vi laver tøj som vi laver vores vinyler - limiteret, selvgjort og til de der forstår det.

Til at hjælpe med at udvikle og designe Run For Cover Clothing har vi allieret også med den grafiske designer Søren Martin Mark Anderen (SMMA) som Creative Lead. Han har erfaring med at lede og drive processen bag og kan bidrage til alle faser i design af kollektionerne, men er også en mand med dybe rødder i og passion omkring hiphopkulturen og er fuldstændig på bølgelængde med Run For Cover og vores værdier.

"Det er mere end et tøjbrand. Det er en fortsættelse af Run For Covers andre initiativer og ønsket om at støtte op om graffiti og hiphopmiljøet. Run For Cover Clothing bliver en platform, der udover to årlige kollektioner kommer til at indeholde samarbejder med kunstnere og folk fra kulturen og for os er det et løbende eksperiment af hvad et tøjbrand anno 2016 og frem også kan være" - SMMA

Run For Cover har været Danmarks lokale hiphop pusher af alt indenfor rap og graffiti siden 2002 med mere end 30 udgivelser og støtte af graffitikulturen gennem events, bøger etc. Run For Cover formidler også hiphop gennem podcasts og blogging og ønsker fortsat at være Danmarks bedste supplier - også i forhold til Clothing, da der altid har været et stærkt forhold mellem tøjstil og vores kultur.

Vi glæder os utroligt meget til at slippe hele kollektionen løs på onsdag d. 23. marts. Følg med her på bloggen, på Facebook eller på Run For Cover Clothings Instagram.