1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Forudbestil Peders nye album

Kundeservice | Run For Cover 5. Mar 2016
Peder er en artist vi efterhånden tror de fleste kender - hvis ikke som soloartist, så i hvert fald fra grupper som Gramsespektrum, Xtra Naan, The Prunes, Pelding eller Nobody Beats The Beats. Eller måske blot for hans produktioner for Kasper Spez, UFO,

Peder startede ud som scratch DJ og fast remixer for the Beastie Boys og nu er han en sanger der laver støvet David Lynch'sk '50er Prom Music, som det ville lyde i dit søde mareridt, og filmkomponist med musik featured i Breaking Bad. Derudover er han som instruktør bl.a. udvalgt til Saatchi & Saatchi's New Directors Showcase, Cannes Lions 2014 og ham med yveret fra XtraNaan videoen "Malk Mig".

23. marts udkommer hans 4. solo album på dobbelt-vinyl. En "Original version" og en "Guest version" der bliver lagt inde i coveret med næsten præcis samme layout. Gæsteversionen består af præcis samme numre sunget af Peders danske yndlingssangere: Coco fra Quadron, Jonas Bjerre fra Mew, Oh Land, Mikael Simpson, Jacob Bellens, Sleep Party People med flere og er en slags surrealistisk version da intet andet er ændret. Pladen er en tilbagevenden til den mere crunchede lyd fra debut'en "And He Just Pointed to the Sky" fra 2007 der gav Peder en Steppeulv.

Peder - Come With Me, LP
Peder - Come With Me, 2LP