1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Fantastisk dokumentar om Masta Aces mesterværk "Disposable Arts"

Kundeservice | Run For Cover 29. Feb 2016
Tilbage i 2001 udgav Masta Ace det overraskende storytelling-mesterværk "Disposable Arts" efter seks års albumtørke. Nogle år inden var Masta Ace blevet droppet fra sit pladeselskab og overvejede fuldstændig at droppe sin karriere. Heldigvis gik han i stedet i gang med et ekstremt gennemført konceptalbum, der samtidig var en kommentar til datidens rapscene.

På albummet har han samlet en række undergrundsproducerer der alle kæder hele historien perfekt sammen - 12 i alt inkl. Ace selv - og en række gæsterappere, der hver bidrager med et stykke af fortællingen. Heriblandt folk som Greg Nice, King Tee, J-Ro, Jean Grae og Punchline & Wordsworth. Her i Danmark blev albummet meget populært på hiphopscenen - især blandt folk som var til Masta Aces legendariske koncert til Aarhus Took It i 2001 - en koncert der for skribenten her i hvert fald stadig står som en af de bedste nogensinde. Han ville også sidenhen gæste både Aarhus og København adskillige gange og lavede senere efterfølgeren "A Long Hot Summer" og en prequel, "Son Of Yvonne", sammen med MF Doom.


Below System Records, der har genudgivet albummet i 2013 har nu lagt en fantastisk og dybdegående to-timers dokumentar om albummet online, som tidligere kun har været tilgængeligt som bonus-DVD i CD-versionen. Albummet er oprindeligt udgivet på JCOR, som desværre gik konkurs et års tid efter albummet kom og aldrig fik udgivet "Disposable Arts" som andet end promovinyl. Der kom et tryk med farvecover i 2002, men ellers har man skulle vente helt til 2013, hvor HHV genudgav albummet på blå vinyl, som vi har i butikken sammen med instrumental-versionen.


Disposable Arts. LP
Masta Ace - Disposable Arts, 2LP

Instrumental, 2LP
Masta Ace - Disposable Arts Instrumental, 2LP