1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Johnson - Johnson ude nu på hvid vinyl

Kundeservice | Run For Cover 17. Dec 2015
Her hos Run For Cover har vi altid været stor fan af Johnson (selv da han hed noget andet) og vi tror godt vi kan sige at han så småt fik hans gennembrud med EP'en "Johnson & Malone" med hans kammerat Ralle Malone, som blev udgivet på Run For Cover tilbage i 2004.
Det er også derfor vi er ekstra stolte af at kunne præsentere vinylversionen af hans selvbetitlede album "Johnson" fra tidligere i år på en helt clean hvid vinyl med white label og i hvidt cover. "Johnson" er Johnsons fjerde soloudspil og her folder han for alvor sit eget uforbeholdne og til tider nøgne univers ud. Også kaldet No- bullshit pladen.

Siden EP'en "Sextape" i 2013 har manden med det borgerlige navn Marc Johnson fundet ind til den endegyldige Sandhed, hans egen. For Johnson handler livet i høj grad om overlevelse. Hver dag skal leves, som var det hele ovre i morgen. Da han var en ung knægt, blev Maersk skibet som faderen arbejdede på bombet ned. Fra den ene dag til den anden forsvandt eventyret, huset fuld af kærlighed blev knust, og den kun 8-årige Johnson måtte, nu ene mand i huset, skynde sig at blive voksen. Han lærte hurtigt at hustle sig til det, der var brug for i hjemmet.


Samtidig fandt han ud af, at han kunne skabe sin egen lille boble at befinde sig i. Som en art mental manipulation formede han fiktioner med endeløse muligheder. På den måde kunne han skabe sit eget univers, hvor han var Supermand og fjenderne var virkeligheden og sorgen over faderens død. For hvis man kun giver energi til at det negative og svælger i melankolien, så er det også det man får tilbage. Derfor gør Johnson i dag kun det han har lyst til.

Det samme gælder musikken, for Johnson tilfredsstiller kun sig selv. Han skriver lige det han har lyst til, og til de beats han selv synes er fede. Det har sat et tydeligt aftryk på pladen med dybsindige tekster som i tracket 'Goe råd', hvor Johnson giver fingeren til omverdenens konstante indblanding og meninger: " Folk de elsker at blande sig, prøver at gi' deres goe' råd, de har så mange ideer, så jeg lytter uden at sige no'et, for inden i der ved jeg hvad der' sandt og bedst for mig. Skuffet så mange mennesker på min vej, sagsbehandleren fik ikk' ret og psykologen tog fejl, ind af de ene øre, ud med alt det lort de sagde mig".

Johnson ved det nu, og præsenterer en sound og lyrik, der glider ind under huden og efterlader en eftertænksom lytter tilbage. Albummet er ude nu på hvid vinyl med hvide labels, hvidt cover og hvidt sticker.

Johnson - Johnson, LP
Johnson - Johnson, LP [Hvid Vinyl]